Translate

vineri, 4 iulie 2014

Let there be bright yellow


Am mai povestit candva ca pana am terminat facultatea nu purtasem niciodata fuste si rochii (exceptand copilaria, cand mama imi alegea hainele). Nu imi placeau articolele feminine si mi se parea ca nu mi se potrivesc, stilul meu insemna pantaloni cat mai largi cu multe buzunare, tricouri si incaltari sport. Culorile ma speriau, nu ieseam din negru, maro, gri, kaki. Bijuteriile nu imi spuneau nimic, le admiram la prietene si cam atat. 

Poate din acest motiv azi imi iubesc nespus colectia de piese maxi si port des si oriunde, in ciuda faptului ca oamenii continua sa ma priveasca piezis. Ti-ar tolera mai usor lucruri vulgare decat excesul de material. Cand postez o fotografie cu o fusta lunga primesc cam 10% din atentia de care ma bucur atunci cand imi exploatez sertarul cu fuste mini.

Tinuta care face obiectul postarii s-a nascut cand planuiam o noua calatorie la Sibiu. Trecusem pe la depozitul de materiale si plecasem acasa cu voal galben intens, abia asteptam sa imi lucrez ceva. Am preferat sa nu fac rochie pentru ca imi limita combinatiile, fusta si bluza ofera mai multe posibilitati. 

Daca va intereseaza sa treceti pe la croitoreasa, aveti nevoie de 1 m pentru bluza si 4 m pentru fusta. In maxi croita cloche intra intotdeauna 3 m si 1 m e necesar pentru a face o jupa caci voalul elastic, desi mai dens, nu este totusi perfect opac.

  



    

9 comentarii:

  1. Super, imi place foarte mult culoarea! Iar pe tine te prinde de minune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc. Culoarea mea preferata e rosu dar de cand m-am intors la
      parul natural, saten, parca imi plac mai mult galbenul si verdele.
      Am trecut de la perioada in care nu suportam culorile la cea in care daca vad ceva negru, nude sau gri ma stramb. :)

      Ștergere
  2. Absolut minunat, Ramona! Primul lucru care-mi vine în minte atunci când mă gândesc la tine este rochie/fustă maxi, iar apoi păr lung, perfect drept!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Aurora. Eu nu imi doresc parul drept dar daca el asa vrea sa fie de cativa ani, nu prea am de ales...nu-i mai place coafatul, si nici vopseaua, cand ai 10 fire ai grija sa tii cont de ce nu-i prieste :)

      Cred ca de la Ana Morodan a inceput obsesia pentru maxi. Port si mini si pencil insa mi se pare ca imi vin mai bine cele lungi.

      Ștergere
  3. Superba nuanta asta si "rochia", pe tine te prinde de minue, nu stiu pe mine care tocmai miviseaza la ceva de genul :D.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Cand postez o fotografie cu o fusta lunga primesc cam 10% din atentia de care ma bucur atunci cand imi exploatez sertarul cu fuste mini" - WORD.
    Nu-ti mai zic nimic de fuste, stii de cand te bat la cap sa te pui pe treaba sa ne faci si noua!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-as dori mult sa imi fac o afacere cu haine dar nu reusesc sa gasesc un curs de croitorie, nu poti sa le vinzi croite si cusute incorect...asta nu inseamna ca renunt la idee.

      Ștergere
  5. Superba galbenul acesta!! Iar culoarea parului se potriveste perfect cu nuanta asta de galben!

    RăspundețiȘtergere
  6. Minunata culoarea parului. Desi nu sufar de par rar, ba dimpotriva, mai nou ma incolteste ideea ca in timp se va rari totusi, si atunci imi voi fi dorit sa fi facut ceva cand inca se putea. Asa ca voi renunta curand la bleached blonde si vanez o culoare tip honey, cam ca reflexele din parul tau. Chiar ma inspira.

    RăspundețiȘtergere