Translate

miercuri, 11 iunie 2014

Wedding planner, part I : THE DRESS





















































































































































































































10 comentarii:

  1. Atatea modele, majoritatea imi plac, nu as sti ce sa aleg...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu, dar avand in vedere ca multe costa cateva mii de euro si ar trebui sa ma bazez pe croitoreasa cred ca ar trebui sa aleg ceva mai simplu de lucrat. Ca sa aiba mai putine sanse sa greseasca. :)

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Nu chiar mult pentru ca acum merge sa incarci si sute concomitent, am selectat albumul si mi-am vazut de altceva 15-20 minute. :)

      Ștergere
  3. Te casatoresti? <3 La mine mai dureaza probabl vreo 4-5 ani pana cand va trebui sa imi aleg rochia, dar cred ca ar trebui sa incep de pe acum sa ma gandesc, caci imi va fi foarte greu sa ma hotarasc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma casatoresc (inca), cred in casatoria din suflet mai mult decat in cea consacrata de hartii :) Mai tarziu s-ar putea sa gandesc altfel, acum insa ma sperie ideea.
      Eu sunt nehotarata si cand imi cumpar elastice de par, la rochia de mireasa cred ca nu ar accepta nicio prietena sa ma insoteasca stiind cum fac. In principiu vreau ceva fara crinolina, fara corset, din chiffon, matase sau dantela. Numai ca cele care au probat imi spuneau ca astea sunt cel mai greu de purtat, dantela e foarte grea iar primele ca sa fie spectaculoase ar trebui sa mature pe jos, apare risc de impiedicat sau agatat de tocurile invitatelor.

      Ștergere
    2. Mergem impreuna cand vine vremea, nici prietenele mele sigur nu ar veni cu mine, poate doar mama ar avea atata rabdare.:)) Si eu sunt nehotarata cand imi cumpar absolut orice fleac, singura hotarare rapida si pe care sunt foarte foarte sigura e iubitul meu, in rest ma intreb de o mie de ori cand vine vorba de orice.
      Avem gusturi similare, nici eu nu m-as vedea cu crinolina.Mi-as dori o rochie integral din dantela, care sa urmeze linia corpului, cu maneci scurte tip triunghi si spatele gol.La care sa asortez neaparat ruj si manichiura rosii, oricat de cliseic ar parea, imi place mult mai mult si mi-ar sta mult mai bine decat cu clasicul french si clasicul machiaj in tonuri de auriu-maro/mov.
      O prietena buna a avut acum o luna nunta si a avut o rochie cu crinolina si cu trena si voal foarte lungi.A aratat frumos, dar s-a chinuit mult cu rochia si in biserica, iar la petrecere s-a si desprins o parte din trena la un moment dat.
      Te citesc cam din 2011-2012 si chiar ma intristasem cand am vazut ca nu mai revii dupa atat de mult timp.Ma bucur mult ca nu ai abandonat blogul, esti unul din cei mai seriosi si mai bine documentati bloggeri - si am citit foarte multe, acum pastrandu-le doar pe cele cu adevarat de calitate.

      Ștergere
    3. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase, de multe ori cand sunt sfatuita sa imi schimb stilul de scris pentru ca blogul sa aiba mai mult succes ma gandesc ca am si eu publicul meu, care ma citeste asa cum sunt si pentru cum scriu acum.

      Sa stii ca nici eu nu vreau french si machiaj diafan. Pentru ca nu imi place cum imi vin, nu ma caracterizeaza. Nu am asa un aspect eteric, si nu vad de ce as incerca sa il construiesc prin farduri si oja. Din moment ce oricum nu as alege o rochie foarte impopotonata, cred ca imi permit sa am cateva detalii mai stridente in rest.

      La rochiile cu crinolina primul gand este : Doamne, cum ma duc la baie cu pamponul explodat? :)) Si nici nu imi plac, de obicei au corset si balene iar eu asa ceva nu vreau. Vreau sa respir si sa ma misc usor, sa nu ma gandesc ca daca iau o gura de apa plesnesc.

      Ștergere
  4. M-am pierdut la un moment dat, din ce am vazut in a 3-a te-as vedea in ea poate si pentru ca modelul are parul lung. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu as avea probleme in a alege un singur model din cele postate, cert e ca vreau ceva romantic, vaporos. Fara crinolina cu siguranta. Genul de rochie care sa arate bine si la o ceremonie pe plaja si pe care sa o mai pot purta ulterior, cu mici modificari. Nu vreau sa ramana uitata intr-un dulap.

      Ștergere