Translate

luni, 2 iunie 2014

Rimmel 60 seconds by Rita Ora + Rimmel Sweetie Crush



Va spuneam in aceasta postare ca lacul de unghii Rimmel 60 seconds este produsul meu preferat datorita formulei perfecte : gama larga de nuante + uscare rapida + pret mic. 

De cateva zile sunt fericita posesoare a doua noi nuante, Breakfast in Bed si Rita Rouge din colectia Rita Ora, carora le voi face curand review. Pana atunci sper sa am mai multe sticlute intrucat din iunie colectia este in sfarsit disponibila si la noi si abia astept sa le vad la stand. 

O sa-mi fie greu sa aleg acum cand am gel pe unghii si imi pot permite si tonuri deschise, unghiile mele naturale aveau mai multe probleme ce nu puteau fi mascate decat cu lacuri foarte inchise. 

Pret : 9-14 lei (6,9 lei in aceasta vara)

Iata swatch-uri pentru cele 12 lacuri :






Colectia Rimmel Sweetie Crush, o gama limited edition, implica 5 nuante solare cu textura glittery. Nu sunt o fana a ojelor sandy iar sticlutele nu imi plac insa m-au cucerit swatch-urile si e posibil sa cedez in fata a cel putin doua nuante. Ma duc cu gandul la bubble gum, cocktailuri colorate, vara si mare.

Pret : in functie de locatie, 9-14 lei

Swatches aici : http://www.britnails.co.uk/2014/03/rimmel-sweetie-crush-collection.html


Care este oja voastra preferata pentru vara? 

8 comentarii:

  1. Eu am nimeri de la Rimmel oje bune dar si "nebune" care sar a doua zi :)). Oricum imi plac si sigur o sa adaug ceva la colectie. Imi plac nuantele pastelate :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am inceput sa colectionez 60 seconds cand deja nicio oja nu rezista mai mult de 1 zi. Acum am gel si mi se pare ca pe gel lacurile se prind mai bine, sunt facuta de 3 zile si inca nu mi s-a dus nici la varfuri. Nici nu mai vreau altceva decat uscare rapida, la cat urasc sa imi fac unghiile calitatea asta mi se pare cea mai buna inventie ever. Acum au 56 nuante, nu ma pot plictisi de gama ani buni :)

      Ștergere
  2. I'm curious to find out what blog system you are utilizing?

    I'm having some minor security problems with my latest website and
    I would like to find something more safe.
    Do you have any suggestions?

    my web page - autocad 2015 keygen

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos arata movul ala din colectia Sweetie Crush, desi nu am avut pana acum nicio oja sand. Nuanta Alaska de la Rimmel 60 seconds a fost printre putinele oje care le-am terminat, mergea bine si la french si doar singura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Movul este si preferatul meu asadr primul pe lista de achizitii. Ojele sand ma enerveaza pentru ca atunci cand le atingi de ceva onctuos, de ex fond de ten, se curata greu. Apa calda nu face decat sa intineze si intinda si mai rau. Dar imi place prea mult violet swizzle ca sa ma poti abtine doar pentru atat.

      Ștergere
  4. Am incercat de la Rimmel 231 Blue eyed Girl (albastru intens), dar care pateaza oribil unghia, eu nefolosind base coat. Si din gama Rita Ora 621 Mary Mary quite contrary (frumoasa nuanta dar necesita minim 2 straturi) si 711 Rain fain go away, un greige care atunci cand esti pe fuga dai un strat si iesi pe usa. Uite si poza: http://instagram.com/p/pgz9AHSJSY/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am 8 nuante acum si pentru ca am gel e suficient un strat. Dar pe unghiile naturale unele necesitau doua (chiar 3, cele "apoase"), intr-adevar. Insa din moment ce se uscau rapid nu ma deranja operatiunea, oricum pe ale mele niciodata nu puteam aplica doar un strat - indiferent de brand.
      Zilele astea am o pasiune pentru un dark taupe si nu m-am uitat daca au si la 60 seconds, am de la Oriflame dar ma sacaie ca nu-i cu uscare rapida.

      Ștergere
    2. au ceva in genul, 812 Captain Khaki si 520 At Ease

      Ștergere