Translate

miercuri, 15 septembrie 2010

Din nou despre accesorii : newcomers by Anca's makeupyourmind

Acum ceva timp am participat la concursul organizat de Anca pentru a celebra primul anisor/dintisor al blogului ei, si ideea era tare "incapatoare" in sensul ca trebuia sa lasi un comentariu in care sa povestesti ce produs, cosmetic sau nu, ti-ai dori sa poti inventa. Am avut sansa sa incline balanta in favoarea mea, desi visul cu o capsula sau sampon care sa-ti schimbe parul in wavy, curly, flat si viceversa nu va cunoaste materializare secolul acesta si noi tot cu placa, ondulator sau bigudiuri o sa il contorsionam si prajim. :)
Ieri am fost sa imi ridic pachetul, stiam ca este vorba despre un portfard caci fotografia lui aparuse deja in momentul lansarii concursului dar asta nu era tot, inauntru fiind si doua pandantive hand-made. Cred ca si restul fetelor care au participat isi doresc sa dezvalui premiul in intregime, asa ca here there is:

1. Portfard material textil

Noul meu portfard "oricand si oriunde". Nu prea investesc in artficiile "depozitului" meu cosmetic si astfel intotdeauna imi lipsesc recipiente, pensule, etajere. Asa ca detineam doar portfarduri deloc practice din cauza design-ului si dimensiunilor: o borseta oversized pe care nu o pot lua decat in bagaje cand plec in vacanta, un portfard Dior alb tot sub forma de borsetuta voluminoasa pe care il fac praf mereu in ciuda faptului ca l-am tapetat pe interior cu staniol, si un portfard din voal Maybelline, un fel de sacut, singurul pe care il mai puteam strecura in vreo poseta pentru ca ocupa mai putin spatiu. Insa acesta din urma nu ma incanta deloc pentru ca forma il facea usor de distins prin peretii gentilor mai inguste, ca si cum as fi avut un bolovan la purtator, si pentru ca se vedea prin el si de cate ori il scoteam ajungea sa fie devorat de "spectatori". Si nu prea imi place sa imi umble cineva in farduri si cu atat mai putin sa constat ca in secunda de neatentie cineva are ideea geniala de a-mi folosi dermatograful sau rimelul in conditiile in care intotdeauna am avut probleme cu sensibilitatea ochilor si conjunctivita.
Este incapator, 17 x 12cm, numai bun pentru poseta (exceptandu-le pe acelea in care abia iti incap mobilul si portofelul). Materialul imi pare rezistent, cred ca este bumbac, si mai ales pare usor de curatat. Eu incerc sa imi pun cosmeticele intai in pungute si apoi in portfard dar se mai intapla sa se rupa sau sa le arunc la repezeala si asa ma trezesc cu pete de pudra, fond de ten sau vreun fard spart. Si fasul borsetelor era greu de curatat chiar si cu peria, pe acesta il pot spala de mana fiind moale. Imprimeul este haios si culoarea tine la "tavaleala", nu stiu cum fac dar desi am fobie de pete si ma feresc cat pot mereu reusesc sa ma aleg cu ele. Asa ca pentru mine nuantele inchise sunt ideale.
Nu puteam decat sa ma bucur ca pe langa obtinerea unui hand-made facut cu pasiune si care incanta privirea prin veselia modelului m-am ales cu un obiect de care chiar aveam nevoie si parca niciodata nu-mi venea sa investesc gandindu-ma ca las' ca mai asteapta, mai bine imi iau acum un rimel, etc. Ideea e ca te uiti la imprimeu si iti apare un zambet, e tare cute.
Poate aruncati o privire aici sa vedeti si alte modele de portofele/portfarduri relizate de Simona.

2. Colier ladybug

Dupa cum i-am spus Ancai si aici pe blog de cateva ori, desi mereu imi infig labutele pe la gatul altor fete incantata de podoabele lor, eu evitam sa port ceva la gat atat pentru ca imi pare cam scurt si am o obsesie sa nu cumva sa ma rotunjeasca la fata orice "imbracaminte", dar si pentru ca am obiceiul sa port cercei foarte lungi si incarcati si sa nu exagerez. Intotdeauna ma gandeam ca as putea incepe sa port si eu coliere, Ana si Koko ma tot incanta cu piese frumoase, dar parca nu imi venea sa imi cumpar si tot in cercei dadeam iama prin magazine. Acum am un motiv in plus caci nu mai pot spune ca nu detin, am chiar doua si deloc oarecare. Dintre cele doua (il postez imediat si pe robo) momentan acesta imi place cel mai mult, poate si pentru ca mereu mi-a placut cum imi sta in mov. Mi se pare deosebit si inedit, sunt convinsa ca va atrage multe priviri si amprente.:) M-am tot gandit cu ce ar merge mai bine si cred ca ar face un ansamblu placut cu topuri oversized, eventual pe un umar si asimetrice. Cam asa. Trebuie sa-i fac si poze la purtator, caci sunt convinsa ca v-ati da mai bine seama cum arata integrat intr-un outfit jucaus.
Meanwhile, gasiti coliere hand-made asemenea alui meu aici. Cred ca deja am zarit si eu inca unul la fel de sweet, acesta. Nu ai cum sa treci neobservata cu un accesoriu original, e totusi altceva decat vezi prin magazine la tot pasul si regasesti apoi la inca 10 persoane.

3. Robotei

Roboteii sunt preferatii Ancai si adevarul e ca sunt dulci. Eu sunt putin dobi, ma tot invarteam sa gasesc lumina perfecta pentru o poza cat mai clara si abia atunci am observat ca ea (din punctul meu de vedere ea e rosie) are inimioare pe post de ochi. Cred ca trebuia sa fie invers, caci noi iubim cu sufletul si ei iubesc cu ochii.:)
Sunt confectionati din plexiglass.
Lanticul este lung, ca si cel de la ladybug-ul meu mov. Cred ca-i mai putin pretentios decat gargaritele pentru ca pandantivul nu-i voluminos si deci e mai usor de asortat si purtat.
Inca o piesa care probabil va atrage privirea si nevoia de a atinge, zambetele sunt garantate in ambele cazuri.
Daca va doriti roboteii sau alte minuni din plexiglass colorat, puteti gasi aici o varietate.
Multumesc inca o data atat Ancai cat si fetelor care au contribuit la realizarea produselor ce au constituit premiul, si la cat mai multi anisori/dintisori blogului.

12 comentarii:

  1. Felicitari!!! :* Sunt foarte dragute, sa le stapanesti sanatoasa si sa te bucuri de ele! :X Iar noua sa ne arati poze :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc! Cum sa nu va arat,da' stai sa pun mana si pe bluzele oversized...ca eu complexata fiind de marimea ceva mai mare jos am dezvoltat o pasiune pentru evidentierea partii superioare unde am 34 si atunci toate bluzele mele sunt mulate/stramte/foarte cambrate.:) Trebuie sa gasesc totusi ceva prin dulap,curand sper :)

    RăspundețiȘtergere
  3. da poate ai dreptate poate raul se cerne singur dar pana atunci iti otaveste viata si nici nu sti de unde ti se trage;mai gandeste-te crezi ca dc tu ai suflet bun tb sa ti se intample lucruri bune si sa cunosti oameni buni si credeam ca ai vzt ca nu e deloc asa
    esti speciala (poate prea sensibila si prea orgolioasa),e pacat sa te irosesti in prietenii cu oameni de nimic
    si daca vrei ia comentariul meu ca pe o sugestie sa intelegi ca in viata asta castiga cel care da mai putin si ca ar fi bine sa iti mai vezi si interesul mai ales atunci cd iti permiti alegeri.Sa nu regreti mai tarziu anii cd gandeai ca sentimentele conteaza cel mai mult pe lume si ca merita sa nu bagi in seama optiuni mai rentabile asteptand vreunu care sa-ti scrie poezioare :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu era nevoie sa il postezi de doua ori,e genul de comentariu pe care nu prea ai cum sa-l omiti...banuiesc ca nu ai asteptat nicio secunda raspuns asa ca nu o sa fii suprins/a ca nu il primesti.Chiar nu stiu ce as putea spune intr-o directie necunoscuta pe o tema si mai necunoscuta sau prea ampla ca sa o identific.

    RăspundețiȘtergere
  5. buna buna,

    m-a lovit inspiratia si mi-am schimbat numele blogului din bazarblogue in http://becomingafashioneditor.blogspot.com/ asa ca daca ma aveai in blogroll te rog sa ditezi numele.

    pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa porti sanatoasa tot ce ai primit si bafta la cat mai multe cadouri! Mie imi plac mult roboteii, desi n-as fi observat inimioarele daca nu imi atrageai atentia.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca ti-au placut *blush*. Mie roboteii si ladybug mi se pare 2 coliere diferite ca stil, de aceea le-am pus impreuna. Daca gresesc cu unul, nimeresc cu celalalt. Pe stilu meu e mai mult cel cu robo ^^""

    Mi-as fi dorit un cadou mai bogat dar n-a fost sa fie...data viitoare i promise!

    RăspundețiȘtergere
  8. Anca,nu spune asta...darurile vin din suflet nu de pe cantar si de sub rigla.Nu m-am gandit nicio secunda la valoarea lor,ci la cat sunt de vesele si aparte.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sa-l porti iubita si multumesc pentru descrierea frumoasa ! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu iti multumesc,descrierea mea e doar o apreciere onesta.

    RăspundețiȘtergere