Translate

joi, 14 martie 2019

Contraste atemporale


Dincolo de tendinte, imaginatia ti-e orizont. Ador jocurile de volume si texturi, melanjurile atipice de culori si imprimeuri expresive. Uneori, insa, mi-e dor de exercitii stilistice simple, cu linii curate si contraste conventionale. 

Clasic si contemporan in acelasi timp, mixul de alb, negru si rosu este epitomul modei definind acel chic lipsit de pretentii. Indiferent de tipologie si dress code, exista un ansamblu potrivit care te defineste si te reliefeaza. 

Sa te imbraci pentru birou nu pare a implica prea multa creativitate atunci cand construiesti printre reguli. Din fericire, jobul meu imi permite sa experimentez si accesorizez infinit, neavand alte restrictii dincolo de confort si simtul ridicolului. 

Stiti deja ca iubesc pantalonii palazzo cu talie inalta. Nu ma vad purtand alt gen de croiala, alegerea fiind mai mult decat un truc dedicat echilibrarii conformatiei. Ma duc cu gandul la glamour-ul lui Coco si Marlene Dietrich, la eleganta lor cu accente edgy masculine, emancipare si indrazneala.  

Bluza alba din bumbac cu volan supradimensionat si funda in contrast da savoare garderobei cu sarmul ei victorian. Desi cromatica nu surprinde, designul spectaculos nu va fi usor uitat. O poti completa cu o pereche de cercei vintage opulenti si un ruj vibrant.  

Accentul il da haina cu revere ample si cordon, purtata pe umeri. Nu-ti fie teama sa alegi rosu. Bogat, magnetic si pasional, vorbeste despre o personalitate complexa si cameleonica. Nuanta atrage atentia si energizeaza. 


Trousers: POEMA

Blouse: POEMA

Coat: Shein

Bag: POEMA

Hat: POEMA 











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu