Translate

duminică, 12 iunie 2016

SheIn Free Shipping


In perioada 12-14 iunie SheIn ofera transport gratuit worldwide indiferent de valoarea comenzii. Desi ocazionala sosire a coletelor non-UE la Posta Vamala imi da emotii, nu am renuntat la site-urile asiatice caci in timp am invatat ce si cum sa aleg incat sa ma bucur de preturi bune si croieli frumoase fara teama calitatii indoielnice. Pentru a va fi mai usor in caz ca sunteti incepatoare sfatul meu este sa alegeti doar articolele prezentate in Style Gallery, categoria all outfits - astfel veti vedea exact cum arata produsul in realitate.
In ce ma priveste, lista dorintelor cuprinde :



Black Studded Flat Thong Sandals

  


Silver Peep Toe Diamond Stiletto Heels



























Un comentariu:

  1. Ma bucur sa te vad, bine ai revenit!
    Din articolele de mai sus imi plac posetele, centura, si sandalalele alea argintii stiletto.
    Eu nu colaborez cu site-urile asiatice prin programele alea pentru fashion bloggers, si nu am comandat niciodata de la SheIn, desi cateodata ma mai uit pe site-ul lor si rasfoiesc oferta.
    Am comandat odata anul trecut de la Choies si Oasap, si am fost dezamagita (eram incepatoare), din 5 piese comandate in total doar doua mi-au venit bine, altele doua le-am modificat la croitor ca sa le pot purta, iar a cincea piesa am facut-o cadou unei prietene, ca mie imi era mica si altceva nu puteam sa-i fac nimic.

    RăspundețiȘtergere