Translate

luni, 2 noiembrie 2015

Thrifted oversized blazer and over knee boots


Nu am mai purtat mini de un secol si adevarul este ca m-am dezobisnuit, acesta nu este orasul in care sa mergi linistita pe strada imbracata astfel si in plus trebuie sa ai mereu grija la miscari si asezare. Prefer "creioanele" oricand, mai ales acum cand m-am procopsit cu ceva kg in plus de la Tyrozol. Nu ma plang, se putea si mai rau, dar cert este ca nu mai gasesc acelasi entuziasm in lungimea sus-mentionata. Am avut doua incercari datorate cizmelor recent intrate in garderoba mea si pe cea dintai o vedeti mai jos.

Intotdeauna port doar cizme foarte inalte daca fusta nu este macar pana la genunchi dar cum nu sunt tocmai micuta imi este greu sa gasesc modele la jumatatea coapsei. La categoria budget friendly mai toate provin din Asia si implicit sunt mai joase decat in pozele de prezentare, manechinele fiind scunde. Idealul meu era o pereche cu bot usor ascutit si scurt si croiala lejera tip trapez. Ori asa ceva am vazut doar de la 700 lei in sus, nu-i liga mea. Le-am gasit intamplator pe cele Primark, care mi-au parut comode si ieftine (aprox 25 euro), si am rugat-o pe prietena mea sa le caute in Germania. A inhatat o ultima pereche si mi le-a daruit. Nu par a fi "de unica folosinta", dimpotriva, prevad ca le voi avea mult timp si imi pare rau ca noi nu avem Primark si nici posibilitatea de a comanda online macar. 

Blazerul Sinclair l-am gasit intr-un sh pentru 5 lei (este un magazin cu pret unic) si pana acum nu imi trecuse prin minte sa il port ca rochie. Mi-a placut ideea si cum indrazneala nu imi lipseste am trecut la fapte, cu o pereche de pantaloni scurti neinteresanti sub. Ar trebui sa il stramtez, cambrez si sa-i elimin umerii supradimensionati, stiu, am ramas insa fara croitoreasa de cand a devenit mamica. In principiu imi place si "lalau", conformatia mea zice altceva totusi si m-ar ajuta mai mult daca ar sta ca turnat. De regula volumul arata bine pe cele androgine. Nu am purtat bijuterii, unicul accesoriu fiind parfumul Marc Jacobs cu o combinatie de arome destul de masculina. 


Blazer dress : thrifted

Belt : Choies 

Boots : Primark

Bag : Lovelyshoes

    







2 comentarii:

  1. Imi place foarte mult cum vine chiar si asa datorita curelei, culoarea este superba iar combinatia rosu negru este intotdeauna un succes. Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragut. :) Am si eu doua sacouri, unul negru si unul royal blue, lungi, cu care as putea sa fac asta. :)
    Si mie imi place sa ma imbrac "outside the box", si o combinatie pe care am incercat-o este sa port rochii pe post de fuste. Am o rochie rosie pe care o port normal ca rochie, dar pe care am purtat-o si ca fusta, in combinatie cu o camasa si skinny belt. Toamna asta vreau sa o port iar pe post de fusta, in combinatie cu un pulover, iar pe sub pulover nici nu se va vedea ca e rochie. O sa incerc sa fac la fel si cu alte rochii din garderoba mea. :)
    Xoxo, Victoria


    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere