Translate

vineri, 6 noiembrie 2015

Leather and fur

Imi doream de o vesnicie pantaloni din piele si constituiau unul din motivele pentru care imi detestam cu spor conformatia problematica. Oriunde priveam intalneam doar colanti PU,  este exclus sa port vreodata pantaloni mulati si a visa la wide-legged sau macar o croiala dreapta nu avea rost caci gustul majoritatii dicteaza. Saptamanile trecute am remarcat pe facebook un sh online cu zeci de mii de produse si dupa ce am tot pus si scos din cos cateva lucruri am decis sa comand. Mai intai o comanda mica, pentru a testa desfasurarea livrarii si produsele, apoi un "bloc" de 8 produse. 

Ideal este sa alegeti produsele cu 5 stele (exista si noi, cu eticheta), am luat insa si cu 4 si micile defecte ale acestora din urma erau insesizabile - oricum sunt mentionate in descriere eventualele defecte. Pantalonii din piele naturala pe care ii port mai jos au costat cca 35 lei, sunt Morgan si arata impecabil. Unde mai gaseam eu biker pants evazati? Produsele vin din Bulgaria si ajung in 3-5 zile din momentul prelucrarii comenzii, ambalate separat. Adica am primit cele 8 produse in 8 pachete, curieratul costand 14 lei (cost unic). Trebuie sa va mai spun ca in momentul inregistrarii pe site primiti un voucher de 20 lei, aplicabil comenzilor de minim 80 lei efectuate in maxim 2 saptamani de la primirea lui.

Pentru cea dintai etalare a acestora am mers pe all black si asocierea cu blana. Despre hainuta am doar cuvinte de lauda, arata calitativ si este suficient de groasa pentru a o purta iarna cu bluza subtire sub. Nu sunt adepta blanurilor naturale si niciodata nu imi voi cumpara asa ceva, nici macar din sh, in schimb imi place textura si aspectul si nu dau inapoi de la imitatiile decente. Mai am alba si navy, dintre toate aceasta este cea mai frumoasa si bogata. Abia astept sa o alatur si fustelor pencil din piele. Daca voi gasi vreodata si un model rosu incep sa cred ca sunt mai norocoasa decat constientizez, in ultima vreme am tot avut bafta de achizitii utile, reusite si ieftine. 


Blouse : Bershka, Kurtmann

Trousers : here

Coat : here

Bag : Lovelyshoes

Boots : H&M











3 comentarii:

  1. Si eu dau tarcoale aceluiasi magazin. Mi-am facut cont saptamana aceasta, dar nu am indraznit sa comand inca. Imi doream o alta parere despre produse, despre servicii si livrare. Cred ca o sa le dau si eu o sansa. Foarte frumoasa tinuta. Si eu imi doresc o haina din blana artificiala.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, nu prea port eu negru dar asa am vazut tinuta care sa puna jacheta in valoare. Blanita e calitativa si are pretul corect fata de ce vezi pe la noi prin malluri, turbez cand gasesc faux fur si la 700 lei. Chiar ieri imi arata o prietena in mallul din Constanta o vesta din piele si blana, ambele ecologice, la pretul acesta. No name.

      Dupa numarul de fani, sigur exista de mult pagina dar abia acum am descoperit-o datorita unui post din acela sponsored pe facebook. Mi-am manifestat atractia pentru magazin intr-o discutie cu Flori de la Clarra's Blog si a comandat inaintea mea. A fost multumita si am indraznit si eu, inca nu stiam ca vin din Bulgaria. Prima mea comanda a fost prelucrata luni si a ajuns lunea urmatoare, a doua vineri si a ajuns marti. Am platit de fiecare data ramburs. AWB-ul l-am cerut eu.

      Ștergere
  2. Eu am o pereche de pantaloni de piele Gap, astept sa se mai raceasca sa-i pot purta, de altfel cat de curand sper sa pot sa-i port, chiar mi-am adus aminte de ei acum ca ti-am citit postarea. :) Ultima oara i-am purtat primavara aceasta, ca vara evident ca a fost prea cald sa-i port. O sa-i scot la interval cat de curand.

    RăspundețiȘtergere