Translate

joi, 5 noiembrie 2015

Hi, my name is Kim


Nu sunt fana starletei, nici pe departe. Stiti doar ca ador siluetele androgine si nu ma dau in vant dupa modificarile estetice vizibile din avion - intre o Magdalena Frackowiak ori Andreea Diaconu si divele cu adaosuri XXL ale Americii voi alege intotdeauna modelul ce nu respira sex-appeal prin toti porii si toate fibrele purtate. Cu toate acestea, au existat multe vestimentatii de-ale lui Kim pe care le-am admirat pentru modul cum ii flatau silueta, calitatea hainelor, cromatica. Cand uita obsesia pentru stridenta si atentie, stie sa se imbrace simplu si classy. Astazi ne jucam de-a Kardashians, fara parere de rau pentru lipsa volumului in locuri strategice. Sic!

Mi-am propus toamna aceasta sa nu mai cumpar haine inadecvate sezonului si lipsite de versatilitate. Cat m-a tinut decizia? Pana la prima rochie frumoasa. Da, un pulover si o bluza puteau fi purtate mai des si combinate infinit. O pereche de pantaloni ori o fusta de asemenea. Dar haine lipsite de fast mai am si pot gasi oricand in sh lucruri comode, de zi cu zi. Rochia creion cu spatele gol mi-a parut mai demna de jind. Am momente cand depasesc natura si dress code-ul evenimentelor - oare n-a spus Warhol ca am dreptul la 15 minute de glorie? Este mi-nu-na-ta : perfect croita, material dens ce strange usor formele asemenea lenjeriei modelatoare, lungimea ideala pentru mine, maneci 3/4 (nu-mi mai place sa-mi arat bratele nelucrate), nu se lasa la purtari indelungate, se calca usor acasa. Si are un pret mic. 

Paltonul mi-a dat emotii la sosire, era atat de mototolit incat nu vedeam cum ar putea avea prestanta mai ales ca materialul nu este gros. S-a rezolvat impecabil la curatatorie, ma bucur ca nu l-am maltratat cu fierul clasic orizontal fiindca ar fi devenit mai putin plina si pufoasa tesatura. Are si cordon, nu l-am utilizat aici pentru ca doream sa se vada rochia si contrastul cald dintre cele doua piese. Ansamblul ideal ar fi continut pantofi stiletto suede gri sau bej deschis, nu tineam sa imi "retez" gleznele cu barete dar aceste sandale erau sigurele neutre, in ton light si finute ca design. In niciun caz nu as fi purtat platforme. 


Dress : here

Coat : here

Bag : here

Sandals : random   

   







2 comentarii:

  1. Sexi! :D Imi place rochia!! Palton nuanta asta am si eu pe drum :)) dar parca e alt model.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Well hello there Kim. :) Chiar ca arati ca ea, in special in prima poza in care ai scos haina maro-camel si esti doar in rochia alba.
    Sa ai un weekend frumos,
    Xoxo,

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere