Translate

sâmbătă, 28 martie 2015

Something borrowed, something pink


Pasiunea pentru a-mi croi si coase singura hainele poate parea nesemnificativa si pe alocuri ridicola atunci cand este alaturata exercitiilor de imaginatie si indemanare cu adevarat consistente, insa pentru mine inseamna exaltare si implinire. Imi place sa ma pierd si sa ma regasesc printre tesaturi si imprimeuri frumoase, e coltul meu de fericire si echilibru.


Am purtat materialul inflorat in brate de la posta pana acasa, rupsesem invelisul sa pot atinge textura si sa pot fauri visuri cu falduri fluide si culori bogate. A fost taiat cu drag si nerabdare in forma potrivita si l-am tivit manual fara a simti nici macar o clipa oboseala sau intepaturile sporadice. Imi place sa port piese pretioase in zile obisnuite, am crescut suficient incat sa iubesc din nou povestile. 


Povestea de azi cuprinde si o camasa supradimensionata ratacita printre nimicuri intr-un magazin cu vechituri, ajustata perfect de croitoreasa pana la marimea adecvata, si o incantatoare geanta ce nu imi apartine dar pe care imi doream nespus sa o port si eu. Proprietara a fost generoasa si mi-a adus-o pentru a fi etalata intr-o sedinta foto, am considerat ca imi completeaza si accentueaza ansamblul vestimentar datorita contrastului.   


Am accesorizat tinuta cu geanta Paris care are dimensiune medie, criteriu definitoriu in acest moment pentru alegerile mele. Este lucrata fara cusur si nu am observat nici macar o cusatura imperfecta sau sensibila. A fost purtata zi de zi de cand a sosit, adapostind : subterfugii feminine mai mult sau mai putin neglijabile, documente, laptop, o carte, sandwhich-uri, sticla cu apa, etc. Este incapatoare fara a atrage atentia prin dimensiune. Se poate purta ca handbag dar si pe umar caci are bareta ajustabila si detasabila. Chiar daca materialul folosit este piele ecologica aspectul ei este excelent putand fi usor confundat cu cel al unei genti din piele naturala. 
Am purtat :           



Shirt : Miss Sixty, thrifted for about 50 cents

Skirt : custom made from scuba fabric

Jersey : thrifted

Bag : Adona

Neklaces : Zara, Trezora


















Daca v-a placut geanta, iata cateva sugestii tentante :






























  • Pana pe 31 martie puteti beneficia de 10% reducere la orice produs din categoria all black introducand codul ALLBLACK dupa ce il puneti in cos. 

11 comentarii:

  1. Superba intreaga tinuta! parca ai fi un personaj desprins din basme, ce spune o poveste prin fiecare detaliu al tinutei :) Sunt si eu in cautarea camasii perfecte, pe care sa o port cu manecile intoarse in combinatie cu o pereche de jeansi albi, dar si la fuste de jeans, dar se pare ca nu vrea sa apara in drumul meu... marimea XS se pare ca nu se gaseste pe toate drumurile :(
    PS: link-urile din articol nu functioneaza :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos, Flori. <3 Camasa perfecta inseamna pentru mine material bun sau imprimeu frumos, marimea se rezolva la croitoreasa, chiar si din 56 mi-a facut S. A costat 2 lei, am mai dat 8 sa imi ridice manecile si sa o stramteze si scurteze.
      Nu pot intelege de ce nu merg linkurile, la mine se deschid. :(

      Ștergere
    2. Conteaza foarte mult sa ai o astfel de croitoreasa - si priceputa, si accesibila ca pret. Eu nu am, din pacate :(
      Ah, am uitat sa-ti spun - mi-ar fi placut sa vad un pic mai de aproape colierul - nu se distinge prea bine, dar arata foarte bine in combinatie cu restul elementelor. Incep sa prind si eu curaj sa port colierele statement, pentru ca le admir de multa vreme la alte persoane, dar mie mi-era teama sa le port.

      Ștergere
    3. N-as putea spune ca lucreaza impecabil nu stiu ce rochii de ocazie, eu imi fac din cele simple. Dar e foarte buna pe modificari si ii ies piesele de baza - fusta pencil, cloche, bluze clasice, rochii de zi.
      Pretul manoperei este motivul fidelitatii, desi locuieste in celalalt capat al orasului.
      Colierul e de fapt format din 3, le poti vedea pe pagina principala a blogului. Le-am suprapus pentru a obtine unul bogat si masiv. Miercuri postez o alta tinuta unde le port cu tricou simplu, alb, si fusta maxi eleganta.

      Ștergere
    4. Le-am vazut acum, e super combinatia! hai ca invat si eu de la tine si incerc sa-mi fac curaj sa port si eu. Arata foarte bine in combinatie cu tricoul alb.

      Ștergere
  2. E foarte foarte frumoasa fusta. Ar trebui sa le vinzi eu una as cumpara sunt deosebite hainele tale.
    Imi place geanta da bine la tinuta chiar eleganta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult. As vrea dar cat timp nu-s croite impecabil si sunt cusute manual prefer sa nu o fac pentru a nu exista discutii dupa vanzare, o cusatura manuala nu poate fi la fel de rezistenta ca cea executata la masina.
      Si mie imi place mult, intentionez sa o achizitionez pentru a ma bucura de ea cand doresc.

      Ștergere
  3. This is very interesting, You're a very skilled blogger.
    I have joined your feed and look forward to
    seeking more of your excellent post. Also, I've shared your web site
    in my social networks!

    Check out my blog; Malowanie paznokci

    RăspundețiȘtergere
  4. Gentile reduse se pot comanda cu cuponul de 10%?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, doar sa fie din categoria all black. De ex geanta purtata de mine este deja redusa substantial dar a mers aplicat si codul.

      Ștergere