Translate

marți, 31 martie 2015

Ruffled fairy tale and classy handbag


V-am aratat saptamana trecuta noua mea poseta Linda - impropriu spus noua, poate, caci am purtat-o in fiecare zi, insa entuziasmul a ramas acelasi si tind sa o aleg de fiecare data in detrimentul celorlalte. Este primul meu model ladylike si regret timpul irosit cu prejudecati de tipul "nu este pentru mine" / "nu stiu sa o port" / "este pretentioasa". 


M-am privat singura de bucuria detinerii unui accesoriu elegant si sofisticat prin liniile impecabile si curate ale design-ului caci asociam astfel de genti cu femeia de afaceri sigura pe sine si pozitia sa in societate ori cu domnisoarele cu aparitii de revista sustinute de un buget consistent. In realitate cred ca eram doar comoda, voiam sa nu am grija de a o tine in mana sau pe brat si sa nu fie nevoie de o postura distinsa. Grija inutila fiindca si aceasta se poate purta pe umar cand este cazul, are bareta ajustabila si detasabila ce iti permite sa alternezi abordarile de la classy la office si casual. 


Este confectionata din piele ecologica dar aspectul acesteia si finisajele nu sunt cu nimic mai prejos decat ale unei genti din piele naturala. Este incapatoare fara a fi masiva, lipsa obisnuitului buzunar central despartitor permite fara probleme depozitarea lucrurilor voluminoase. Are in schimb buzunare atasate celor doua parti. Sistemul de inchidere imi pare interesant si arata durabil, nu vad risc de deteriorare. Detaliile light gold sunt discrete iar metalul nu arata ieftin.


Pentru o prima etalare aici am vrut un ansamblu aparte. Am ales o fusta maxi cu volane, confectionata din 5 m de chiffon coral. Un model considerat prea elegant pentru o zi obisnuita, stiu, dar ma intereseaza mai mult sa-mi faca placere hainele decat ce parere au trecatorii despre ele. Daca as astepta ocazii speciale pentru a le purta ar insemna sa ma bucur de ele doar la cele 1-2 nunti pe an. Nu datorez decat bunului simt si moralei ingradirea libertatii vestimentare, in rest gasesc potrivit sa ma supun doar propriilor conceptii.


Partea elaborata formata din poseta, coliere si fusta a fost temeperata cu un tricou alb, basic, si jacheta din piele. Daca vi se pare un pic ciudat tricoul trebuie sa stiti ca era purtat invers, am reusit sa pun fond de ten cand ma imbracam si nu aveam timp sa calc altul. Geaca este o achizitie veche ( o am de 7 ani ) insa arata impecabil chiar si acum si imi place sa o port cu materiale si modele pretioase, in stilul Kate Moss. 
Daca doriti sa vedeti colierele le regasiti in fotografia de pe pagina principala a blogului, am suprapus 3 piese.  

  
T-shirt : Takko

Skirt : custom made

Jacket : Stradivarius

Necklaces : Zara, Trezora

Bag : Adona

















Ce modele mi-au mai atras atentia din categoria all black? 










  • Nu uitati, astazi este ultima zi cand puteti beneficia de codul de reducere 10% pentru orice geanta din categoria all black. Codul este ALLBLACK si se aplica dupa ce adaugati produsul in cos. 

6 comentarii:

  1. O sa ajung sa ma gandesc automat la tine cand vad rosu in fata ochilor :)).
    Foarte frumoasa tinuta, imi place fusta de mor! As vrea sa pot face asa ceva :(.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Fede. :* Eu intotdeauna ma bucur cand sunt asociata cu rosu. A se vedea si postarea anterioara acesteia. :)

      Nu cred ca i-a fost greu sa o faca dar a inghiti mult material. Mi-am facut singura acum o fusta maxi cu un volan si s-au dus 4 m, aveam nevoie de inca 1,5 sa il fac si pe al doilea. Adevarul este ca ajungeam sa renunt, a fost foarte greu sa incretesc si atasez manual. Fugea in toate directiile si nu mai erau pliurile egale, l-am refacut de cateva ori.

      Ștergere
  2. Imi place cum gandesti - ca vrei sa te bucuri de lucrurile pretioase mai des, nu doar de 2 ori pe an. Si eu consider ca astfel de haine merita purtate mai des. Iti trebuie doar stil si atitudinea potrivita pentru a face acest lucru fara sa pari iesita din context. Iar tu faci acest lucru cu o naturalete de invidiat si imi place la nebunie :) Si tocmai mi-am dat seama ca am si eu o rochie lunga ce ar merge transformata intr-o fusta maxi... hmmm ... mi-ai dat idei :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Niciodata nu as mai alege ceva ce nu poate fi macar modificat pentru a mai fi purtat, prea multi ani nu am avut ce imbraca din cauza regulilor si prejudecatilor. Acum am ajuns sa ma simt mai bine atragand atentia in tinute inedite si pretentioase decat atunci cand arat "normal". Ma bucur nespus daca transmit asta, atitudinea degajata nu am avut-o intotdeauna. Chiar si acum ma ating comentariile sau privirile, dar dupa maxim 2 secunde mi-a trecut. De regula intorc camera foto spre ei si dispar. :)
      Mi-am facut aseara o fusta maxi cu volan, floral print turcoaz, abia astept sa o port si fotografiez. Trebuie sa indraznesti, viata aduce regrete in situatii asupra carora nu avem control, macar in ce priveste hainele sa facem ce dorim.

      Ștergere
  3. Si eu ma bucur mult pentru tine ca nu eziti sa porti ceea ce iti place si iti reprezinta personalitatea si dispozitia, fara sa tii cont de parerea celor din jur sau de niste reguli care suna restrictiv. Si eu sunt la fel, port ce imi place fara sa tin cont de parerea nimanui, decat de unele reguli pe care chiar ca nu pot sa le ignor, cum ar fi nu port haine cu spatele gol sau fuste prea scurte la serviciu. Chiar saptamana aceasta am purtat la serviciu o tinuta cu spatele gol, dar am combinat-o cu un sacou, si nu am dat jos sacoul pe parcursul zilei, si astfel am purtat-o mai "office friendly".
    Cand o haina imi place mult, si mie imi place sa o port des, nu doar de doua-trei ori pe an sau sa astept cine stie ce ocazii speciale.
    Te pup si sa ai un weekend frumos!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fusta mea preferata din tot ce am vazut la tine pe blog!! :) Imi place Linda la maxim, eu am Danielle, dar pe bej lacuit, fara print, totusi Linda mi se pare mult mai faina.
    Sa o porti cu drag in continuare!

    RăspundețiȘtergere