Translate

marți, 24 martie 2015

Roses & Stripes


Va spuneam in postarea anterioara despre alte doua tinute construite in jurul sandalelor si fustei pencil si una dintre acestea este cea etalata astazi - nu mai aveam rabdare.
M-am gandit sa abordez o asociere inedita si adesea blamata : dungi si imprimeu floral. Tricoul supradimensionat l-am gasit intr-un sh si am dorit sa il pastrez asa, lejer, caci ajustate am suficiente. Imi place mult ce a iesit, imi pare un look vesel si luminos numai bun pentru iesit cu prietenele "la o cafea". Putea fi purtat si cu sneakers sau converse albi insa, cum stiti deja, nu-mi place sa nu am tocuri. 


Skirt : custom made

T-shirt : thrifted

Jacket : thrifted

Cuff : old watch rotated

Sandals : VILA, available here

Clutch : random          








16 comentarii:

  1. Imi place combinatia ta! SI eu iubesc imprimeul floral, am o fusta pencil de acest fel cu nuante de albastru si trebuie sa o scot la plimbare cat de curand. Stii deja parerea mea despre sandalele acestea minunate ♡♡♡ ♡♡♡ ♡♡♡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Lore. :* Eu azi croitoresc, vreau o fusta cloche maxi din materialul roz cu print identic cu cel folosit ieri pentru a fotografia geanta. O cos de mana si cand am ocazia refac tivurile la croitoreasa, intre timp o port cat sa-mi ostoiesc "pofta". :)
      Inca nu-i sezonul si eu deja le-am purtat de 3 ori. Ca si la genti, nici la capitolul sandale nu stau bine cu cele negre, aveam o singura pereche si alea erau de ocazie.

      Ștergere
  2. Imi place combinatia, imi plac sandalele si imi place zambetul tau! :* O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos pentru aprecieri, pentru zambet ma bucur cel mai mult.:) Raspund tarziu deci o seara buna si maine o zi minunata. :*

      Ștergere
  3. Am crezut ca e bluza de pe Sheinside si i-ai taiat manecile. Eu vreau sa o combin cu pantalonii aia palazzo de pe Kurtmann dar a fost cam racoare penteu ei. Cred ca in weekend apuc sa-i port. Sper.
    Frumoasa tinuta! Imi place cum se vede floral print cu dungi :D.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Nuuu, e de la second, cu 3 lei. :)) Il luasem pentru mama si nu l-a vrut asa ca il folosesc eu, sa nu se plictiseasca in dulap. In weekend am planuri pentru maxi, mi-am croit si cusut azi fusta din materialul floral print roz. Sper sa nu imi faca vremea surprize.

      Ștergere
  4. Indrazneata combinatia. Tie ti-a reusit. Imi place fustita la nebunie, insa nu stiu de ce eu una fug de dungi. Nu ma atrag suficient de mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos, Simona. Eu mai port, am un blazer si o camasa. Dar nimic nu-mi place la fel de mult ca printurile florale, le prefer oricarui alt imprimeu.

      Ștergere
  5. Nu vreau sa te superi doar ca nu imi place deloc combinatia! Nici bluza si nici fusta nu mi se pare ca ti se potrivesc!
    Este o parere personală si sper sa nu deranjeze

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma deranjeaza, doar nu pot avea pretentia sa placa tuturor alegerile mele. Dar mi-ar fi placut sa si motivezi de ce nu mi se potrivesc. Pentru ca la genunchii mei lati croiala pencil este cea care ii mascheaza, sau lunga - insa nu pot umbla doar in fuste lungi.

      Ștergere
  6. The perfect outfit for spring ! I like it :) It fits you very well !

    Follow me on GFC, I always follow back.
    WWW.HEKYMA.COM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you for the kind words, dear. I will follow you, of course.

      Ștergere
  7. Eu nu stiu daca as avea curaj pentru o astfel de combinatie, dar iti vine minunat si nu pot sa nu admir si eu zambetul tau perfect! :)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos, Georgiana. Cu zambetul cred ca am trecut in extrema adversa, de la a nu zambi niciodata acum sunt "ca la dentist" cu sau fara motive. Doar pentru ca mi-e drag de aspectul danturii. :D

      Ștergere
  8. O combinatie foarte draguta!!!
    *pentru modele de gentute cu personalitate te astept pe www.luna-style.ro

    RăspundețiȘtergere