Translate

luni, 30 martie 2015

Roses & Denim


Iata si cea de-a treia combinatie ce implica fusta pencil lucrata pe comanda - pentru 15 lei manopera + aprox 10 lei materia prima, o suma infima fata de preturile din magazine. Daca cele anterioare au fost construite cu o bluza din aceeasi tesatura scuba floral print, pentru a trece impreuna drept rochie, si respectiv un tricou cu dungi supradimensionat, de data aceasta am optat pentru o camasa denim. O camasa prea ampla gasita intr-un sh obscur si ajustata de croitoreasa incat sa mi se potriveasca, relativ.
Am adaugat un plic rosu caci nu aveam un altul potrivit cromaticii tinutei si sandalele VILA devenite arhetip.
Din cauza neglijentei mele am ramas fara spatiu pe cardul camerei si a trebuit sa facem cateva poze cu telefonul - de aici diferentele sensibile intre imagini.


Shirt : thrifted

Skirt : custom made

Clutch : random

Sandals : VILA, via Kurtmann








3 comentarii:

  1. Imi place combinatia la nebunie! Ti-a iesit o fusta superba <3 si sandalele imi plac.Abia astept sa vina vremea buna (ca nu ne mai lasa ploaia asta in pace) sa port si eu fuste si rochite. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma omori cu materialele astea cu trandafiri! sunt superbe! si nu m-as fi gandit in veci sa asociez o camasa de denim cu o astfel de fusta, dar uite ca arata foarte bine! imi place ca ai bun gust si creativitate :) Cred ca o sa-ti arat si eu zilele astea niste sandale din garderoba mea care-mi plac la nebunie, dar nu prea stiu cu ce haine sa le "imprietenesc", poate imi poti da niste sugestii, daca nu te deranjeaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce faina e fusta! Imprimeul ala e grozav. Imi place si poseta.

    RăspundețiȘtergere