Translate

duminică, 22 martie 2015

Roses and wedges



Daca va amintiti rochia maxi cu trandafiri, pe care mi-am lucrat-o singura manual, ati citit probabil ca mai aveam 1,5 m de scuba floral print. Pentru a exploata cat mai util materialul am decis sa il transform in fusta si bluza, incat sa le pot purta separat dar si ca rochie. De data aceasta am apelat la croitoreasa caci nu poti coase manual hainele mulate (nu ar rezista cusaturile) iar bluze oricum nu stiu sa fac, momentan.
Pretul manoperei a fost ideal, cca 30 lei impreuna - avantajul de a fi clienta fidela, cu siguranta.  


Mai nou pentru pencil aleg sa aiba minim 70 cm lungime. Analizand imaginile cu tinute am ajuns sa consider ca imi sta mai bine cu modele ce trec considerabil de genunchi, in stilul celor purtate de Victoria Beckham. Le prefer pe cele cu betelie pentru ca strang si evidentiaza mai bine talia.   
Bluza are spatele gol, textura scuba este densa si permite astfel de design pentru ca oricat s-ar intinde nu devine transparenta si nici nu lasa conturul lenjeriei sa se observe. 
Le veti vedea purtate in 3 moduri, am obtinut deja fotografiile si le voi posta pe rand. Sper sa va placa ideile mele.


Sandalele le-ati mai intalnit in doua ansambluri dar nu ma pot satura de ele, merg cu absolut orice iar pielea naturala este evident o alegere buna. Mai ales pentru cei 100 lei. 
Tocurile au 14 cm, idealul meu. Vreau sa am cat mai multi cm in plus - sechelele copilariei, ani in sir am fost motiv de amuzament fiindca eram foarte mica. Nu stiu sa merg pe tocuri cu usurinta si nu sunt genul care sa se simta ca in papuci de casa, totusi se comporta rezonabil si nu am probleme in a le purta. Dimpotriva, sunt mai comode decat multe incaltari mai joase. Singura mea grija este sa nu calc stramb cand sunt denivelari, doar locuiesc in Romania. :)


Blouse & Skirt : custom made, scuba fabric

Jersey : thrifted

Necklaces : Zara & Trezora

Sandals : VILA, find them here

Bag : Asos 









7 comentarii:

  1. Nu imi dau seama daca e din cauza conformatiei sau asa e modelul bluzei dar vad umerii usor bufanti, au o tenta. Iar mai jos manecile vin mai stramte. Imi place tare mult cum se vede. Te-a masurat sau a avut ea un tipar asa?
    Superba cu totul :D, de imprimeu nici nu mai vorbesc..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos, Fede. :* Asa face ea manecile la toate, usor bufante sus. La proba pot cere sa le ajusteze dar nu m-a deranjat aspectul si au ramas asa. Nu are tipar si aici oricum nu o ajuta pentru ca a trebuit sa le faca inguste. Mai ales la bluza ma interesa sa fie materialul intins maxim, sa nu stea lejera la spate - sa se vada V-ul gol. Masoara de fiecare data, mai oscilez si mai bine sa nu riscam.
      Singurul detaliu ce m-a deranjat a fost lungimea manecilor, i le-am cerut 3/4 si a uitat. Astea elastice daca sunt pana la cot se ridica si voiam sa acopere.

      Ștergere
  2. nu ti-o fi rusine sa plimbi atatea rochite frumoase?? :D chiar misto sandalele dar prea inalte pentru astea ca mine care poarta tocuri de 2-3 ori pe an.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fusta si bluza, nu prea imi mai fac rochii fiindca prima varianta imi ofera mai multa libertate si mai multe combinatii posibile. Nu mi-e rusine, este la indemana oricui daca gaseste croitoreasa receptiva si ieftina si daca ii plac sh-urile. :)

      Au tocul gros, sunt stabile. Doar strazile sunt problema, ma streseaza ideea ca nu vad denivelarile si calc stramb. Insa asta se poate intampla cu orice incaltari cu toc, oricat de mic.

      Ștergere
  3. sa le porti iubita! mi-am luat si eu sandale in prag de primavara asa se fac cumparaturile istete :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pfoaaai m-ai ucis cu imprimeul asta de cand te-ai laudat cu materialul pe FB. Acum ca il vad si croit imi vine sa plang. La mine orice are floral print e PERFECT! Iti vin de minune, sa te bucuri de ele mult si bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. Rezultatul este uimitor...intr-adevar lungimea asta de fusta iti vine foarte bine, imi place cum ai ales sa le porti cu albastru deasupra. La cum te stiu...in curand o sa iti faci si bluzele singura :))

    Pup!

    RăspundețiȘtergere