Translate

sâmbătă, 14 martie 2015

Roaring in the rain

Iata-ma plimband o pereche de pantaloni scurti animal print, numai buni pentru privirile piezise cu care te vor cadorisi negresit mintile inguste ce asociaza un material cu moralitatea indoielnica. Prietenele mele nu au astfel de prejudecati, in schimb nu le-a placut croiala si s-au interesat daca mai urati de atat nu aveau. Tata a oftat trist cand a observat cardiganul asimetric si m-a intrebat daca nu cumva am tras eu partea din spate inauntru si l-am facut asa "ciuntit". Intelegeti deci ca am sfidat juma' de planeta pentru a iesi asa pe strada. Si m-am mai si simtit bine. 


Pantalonii mi-au oferit o mica surpriza, ma asteptam sa fie din panza si in fapt textura este stil tricou. Dupa ce am trecut peste acest detaliu, am decis ca arata rezonabil pentru cei 10$ si imi plac. I-am ales L, ca un dinozaur ce sunt. Mi-am dorit sa ii port cu o camasa denim insa am realizat ca denim + animal print este probabil cea mai uzitata combinatie. Totusi, nu voiam sa ies din sfera albastru si am decis sa ii alatur unei camasi sea lavender pescuita dintr-un second, pe care o iubesc nespus - nu va speriati, nici eu nu cunosc zecile de tonuri ale fiecarei culori ci am investigat intr-un paletar.
M-am bucurat de vremea mohorata pentru ca mi-a dat ocazia sa mai port cizme peste genunchi si sa scot de la naftalina cardiganul bold. Recunosc, era frig pentru doua straturi subtiri, aveam in plus si o vesta din blana artificiala. Mi-am scos-o pentru ca voiam sa se vada deplin jerseul intens.    


Shorts : find them here

Shirt : House of Fraser, thrifted

Cardigan : thrifted

Hat : faustmann, thrifted

Clutch : random
      
















Daca si voua va place sa purtati shorts dincolo de sezonul estival, iata cateva sugestii : 

Brown Zipper PU Shorts (vedeti sub ei cat de bine arata)



5 comentarii:

  1. mereu am vazut imprimeul leopard vulgar dar tu imi arati ca se poate sa arate si altfel, bravo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Nici tinuta mea nu e tocmai cuminte, implica nuante puternice pe langa imprimeul pregnant. Insa indrazneala este doar cromatica.

      Ștergere
  2. Eu nu am purtat nicidoata pantaloni scurti iarna, abia port fusta sau rochie! :)) Imi place combinatia ta, chiar daca pantalonii nu sunt pe gustul meu si nu ma vad purtandu-i. Imi place insa atitudinea ta, ti-a iesit!

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, Lore. :* Acum e primavara deci gradele sunt mai prietenoase. In plus, cand port scurt niciodata nu merg pe jos fiindca nu-i orasul potrivit daca vrei sa te simti confortabil si sa te scutesti de comentarii porcoase. Azi a fost mai racoare din cauza ploii dar ieri am iesit in rochie de voal si am purtat sandale (cu dres) fara nici cel mai mic disconfort termic.
      Visez la o fusta asa https://colormebrazen.files.wordpress.com/2013/01/awesome-leopard-print-thrill-of-the-heel.jpg?w=683, chiar ma simt bine cu animal print.

      Ștergere
  3. Nu ma gandeam ca da asa bine leopard cu albastru. Am doar o fusta midi si o purtam cu bluze albe ori negre.

    RăspundețiȘtergere