Translate

marți, 3 martie 2015

Ready, steady, go : REALASH, the eyelash enhancer


Genele nu au constituit vreodata un complex stringent - cred ca le am comune, lungime medie - si dincolo de legendarul ulei de ricin nu ma gandisem sa incerc un produs destinat imbunatatirii aspectului acestora. Nu am sesizat diferente desi aplicarile au fost constante si indelungate insa nici nu am suferit prea mult in urma esecului caci tratamentul a fost mai mult un capriciu. Cat timp aveam creion sau tus puteam uita de rimel. In schimb m-am indragostit de genele false fir cu fir purtate in cadrul unui machiaj de ocazie. Le-am pastrat cateva zile si mi-au placut atat de mult incat mi-am promis sa imi pun candva extensii, mi s-a parut un rasfat divin si in afara de fond de ten nu mai simteam nevoia unui alt artificiu cosmetic. 


Vineri, 27 februarie :


Nu puteam decat sa ma entuziasmez atunci cand am primit propunerea de a testa un "tus" destinat alungirii, intaririi si volumizarii genelor. L-am numit astfel pentru ca se prezinta sub forma unei pensule asemanatoare celei specifice eyeliner-ului, desi tubul duce cu gandul la mascara. Este un lichid avand consistenta uleiului uscat ce dupa cateva secunde a devenit imperceptibil. Un aspect de elogiat, uleiul de ricin era greu de suportat fiindca simteam pleoapele vascoase si imi intra in ochi oricat incercam sa evit. Sper sa ne impacam bine in cele 3 luni de convietuire si la final sa remarc un rezultat pregnant. Va voi spune parerea mea la jumatatea testului si apoi la incheierea tratamentului. Intre timp puteti descoperi mai multe detalii pe realash.ro

  • Ingrediente : Aloe, D-panthenol, Collagen, Collagen + Elastin, Hydrolyzed Silk Protein, Hyaluronic Acid, Mango Extract, Bitter Orange Flowers Extract, Sabal Palm Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Pomegranate Extract, Papaya Extract, Marigold Extract, Horsetail, Flax and Calamus Extract and Biotinyol tripeptide-1.

In acest moment genele mele arata asa :  





2 comentarii:

  1. Interesant, sper sa aiba un efect. Eu de la uleiul de ricin observam o diferenta oarecare si intr-un timp relativ scurt.
    Cat despre extensii sunt perfect de acord, cand ai gene frumoase aproape ca nu mai ai nevoie de nimic altceva pentru machiajul ochilor. Si mie imi plac cele fir cu fir, cele intregi nu imi plac deloc si au un efect complet artificial pe mine, nu cred ca am ochii mici dar nu stiu, cred ca nu vin bine oricui.
    In categoria rimelurilor, imi plac mult cele de la Dior pacat ca sunt asa scumpe (in special Dior Exatse in combinatie cu primerul pentru gene, asta cred ca da cel mai specatculos rezultat) si cel de la Make Up Forever Smoky Aqua Lash... Mai nou am unul de pe Lookfantastic Santhilea parca se numeste, e din categoria "bush on extensions", foarte ciudat la inceput dar bun, din pacate toate se usuca atat de repede.
    Sunt curioasa cum va fi acest produs. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant produs, am trecut si eu prin etapa uleiului de ricin si am renuntat rapid, uneori imi pun gene false dar nu am descoperit un adeziv suficient de bun incat sa nu simt nevoia sa verific periodic ca le mai am :)) Aveam o colega de facultate cu gene imense si mi-a zis ca secretul ei este ca le tunde periodic si astfel cresc mai lungi...nu am avut curajul sa incerc vreodata :))

    RăspundețiȘtergere