Translate

sâmbătă, 14 martie 2015

It was one of those March days...

"...when the sun shines hot and the wind blows cold: when it is summer in the light, and winter in the shade." Dupa trei saptamani in care am reusit sa invat pe indelete cele 50 de fete ale gripei, de la a-mi curge ceai cu lamaie prin vene pana la lacrimile generate de gentamicina (da, da, chiar ma agit si jelesc cand e vorba de injectii), iata-ma regasindu-mi entuziasmul pentru carpisoare si mai ales pentru a purta alb. Imi place mult desi trebuie sa fiu mereu atenta sa nu ma murdaresc si in 99% din cazuri piesele vor fi oricum spalate dupa fiecare plimbare. 


Bluza din imagine se presupune a fi o rochie boho din chiffon si nu as fi dat inapoi de la destinatia initiala daca nu ar fi avut captuseala ceva mai scurta. Fara curea si mai ales fara a o fronsa peste aceasta putea fi o rochie mini reusita (ma gandesc sa ii adaug un volan, pentru a fi in ton cu manecile cloche), Cum nu am vrut sa ma complic cu inlocuirea dublurii, momentan, am preferat sa o port alaturi de o fusta pencil pe care o voi exploata infinit pana la obstescul sau sfarsit.Ati mai vazut-o si in curand va desavarsi o combinatie cu denim shirt si palton tabac, e versatila si comoda - nu e rigida ci usor elastica, mergi si te asezi cu lejeritate.
Am completat cu palarie, 3 coliere statement, un oarecare plic rosu si noile mele sandale integral din piele naturala. 


Despre sandale trebuie sa va spun ca sunt destul de inalte, 14 cm tocul, si au platforma din piele intoarsa. In ciuda inaltimii nu ai senzatia ca o sa cazi, asadar calapodul este corect lucrat. Conteaza mult, am incaltari cu toc pe jumatatea acestuia pe care merg continuu crispata pentru ca mi se pare ca stau aplecata spre fata si urmeaza sa ies prin ele.
De obicei nu agreez baretele late insa la astfel de modele masive nu se poate altfel, cele subtiri nu ar rezista prea mult. 
Pretul este imbatabil daca tinem cont de material si ma felicit pentru achizitie. Am avut emotii ca nu voi fi capabila sa pasesc decent dar ma descurc onorabil.        



Blouse (dress) : buy similar boho piece here or here

Skirt : Zara, find resembling one here

Necklaces : Trezora

Sandals : VILA, buy them here

Clutch : random

Hat : faustmann, thrifted

  











9 comentarii:

  1. Arata superb si iti sta extrem de bine :D Nu-mi dau seama daca este doar contrastul de alb si piele sau te duci la solar. Daca este solar, te-as sfatui sa renunti. Si stiu cum e sa-ti doresti si sa te simti bine intr-o piele bronzata superb. Si eu as fi vrut sa nu fiu alba ca branza :), dar razele soarelui si implicit cele de la solar sunt responsabile de formarea radicalilor liberi, principala cauza a ridarii pielii. Nu o sa vezi pe termen scurt, dar peste ani imbatranirea pielii va fi mai evidenta si nenaturala. Si stim ca am vrea sa avem o piele frumoasa si la 40 de ani :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Nu ma duc la solar, au existat doar 3-4 astfel de episoade scurte si acelea cu multi ani in urma. Mi-am excizat alunitele primavara trecuta si in plus am claustrofobie. Chipul e mai inchis din cauza fondului de ten iar picioarele pentru ca am ciorapi ce imita bronzul. Se vad umerii si palmele mai deschise. Eu nici nu sunt alba de felul meu, am ton mediu. Cateodata folosesc autobronzant dar pana nu e cald bine nu ma indur sa stau dezbracata prin casa 1 ora ca sa nu am aleg cu dungi de la haine sau de la asezat. Am un St Moriz spuma ce iese inchis si natural, aramiu, dar aplicarea e horror.

      In schimb mi-a placut cam mult sa stau la plaja, intr-o vreme cand majoritatea nu cunostea obligativitatea SPF-ului zilnic si nu aveam nici internet sa am acces la informatie. M-am expus aiurea, mult si prost, si m-am "cadorisit" singura cu melasma si cateva alunite (carora le-am facut biopsii la excizie, erau benigne). Deci am deja probleme cu ridurile si petele si n-a mai ramas de incercat decat peelingul chimic. Evident ca regret excesele dar e tarziu, SPF-ul 50 de acum nu compenseaza vremurile cand stateam ore in sir cu 15 sau deloc.

      Ștergere
  2. Well imi place multi culoarea pielii tale naturale :D si iti tin pumnii cu campania! Si am citit si eu multe lucruri legate de SPF dar am vazut si pe mine. De la 15 ani eu folosesc fond de ten cu SPF, atunci din cauza unor probleme acneice pe care incercam sa le maschez, iar acum pentru ca imi place mult aspectul uniform al tenului. Si la cei aproape 32 de ani ai mei, lumea ramane uimita de tenul meu si mai mult de 27 nu imi dau. Deci e testat :) Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa 2 reprize de autobronzant si mie. :) Dar asta mai mult vara, imi doresc piele inchisa doar pentru a purta costum de baie, fuste mini, bluze si rochii ce lasa bratele complet goale. In rest nu ma stresez, cand e rece oricum port ciorapi iar mainile sunt macar partial acoperite.

      La 15 ani nu stiam ce-i acela SPF si nici nu eram pasionata de cosmetice, nu stiam sa aleg un produs de calitate si foloseam fond de ten Miss Sporty - tot pentru ca incepusem sa am probleme cu tenul. Cred ca dincolo de atentia acordata mai tine si de genetica, sunt destule persoane ce se ingrijesc riguros si totusi nu au un ten frumos si-s pline de riduri dupa cum sunt unele ce-si bat joc si tot ca de revista arata. Cunosc cel putin 2 fete ce dorm adesea fara sa se demachieze si fumeaza mult si totusi au o piele de bebelus.

      Si eu am aproape 32, din pacate nu pot spune ca pielea mea nu isi arata varsta deci meriti a fi laudata pentru ca ai luat deciziile corecte la momentul potrivit. Depun efort in limita posibilitatilor, ce s-a stricat in ani nu se poate repara in luni. Problemele sunt mai ales in zona ochilor si stiu prea bine ca doar le mangai cu cremele antirid, singura solutie notabila ar fi un filler. Impotriva caruia nu am nimic in general, dar nu mi-as pune niciodata in zona ochilor. Si in fapt poate nicaieri, am asteptat 30 ani pentru un zambet frumos si ar fi culmea ca tocmai acum sa imi "paralizez" muschii si sa nu mai pot zambi firesc si din plin.

      Ștergere
  3. Foarte draguta combinatia dar asta e riscul cu Romwe si celelalte chinezesti poti sa primesti ceva diferit sau prea mic. Cum s-or fi gandit ei ca e o rochie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos. De fapt singurul risc e primul mentionat dar si acesta poate fi evitat daca alegem mai ales piese ce au deja poze de la cliente. Al doilea caz este exclusiv vina celui ce nu citeste descrierea produsului. Eu intotdeauna citesc si masor pe mine, stiam cat de scurta o sa fie rochia. Si nu toata lumea are 1,71, pentru cineva de 1,65 ar veni pana la genunchi. Mie imi place sa port mini dar m-am cam atasata de ea ca bluza. :)

      Ștergere
  4. imi place fusta e luata demult? nu o gasesc pe site

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, o am din ianuarie. Nu mai este pe stoc dar poate reveni, am mai vazut-o la ceva timp dupa ce luasem eu ultima piesa. A costat sub 60 lei, daca imi amintesc corect. Materialul este bun si fiind alba chiar ca merge cu orice.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce superba e rochia aia alba, mama mia!! Vara pe plaja mi-o imaginez pe o piele bronzata, peste picioare subtiri si zvelte, cu parul valuri parfumate de nisip :)). Zici ca-s nebuna, asa dor imi e de maree!

    RăspundețiȘtergere