Translate

vineri, 20 martie 2015

Color me pretty with brights and prints


Daca ieri m-am plimbat printre rochii maxi uni, astazi ma bucur de imprimeul meu preferat - cel floral - fara a mai tine cont de lungimea pieselor. Sau de accesorizarea jenanta din pozele de prezentare, caci tot ce conteaza este printul minunat. Nu vor fi singurele produse prezentate, am facut o selectie brights & flower prints de pe intreg site-ul. Iata preferatele mele :
  

Falbala Floral High Waist Dress




Noble Bohemia Style Chiffon Dress



















Si daca tot vorbim de piese ce (a)prind privirea, mi-au atras atentia cateva genti in culori delicioase.  










(culoarea a fost distorsionata, pe site apare mai intensa)





6 comentarii:

  1. unde le gasesti? ai timp sa stai sa cauti sigur si mai chinui si pe altii :) imi plac toate alegerile tale dar in mod special paltonul mint si ultima geanta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place sa fac liste cu produsele preferate, am ocazia sa descopar lucruri frumoase si reduceri neasteptate. Sugerez exact ceea ce as cumpara eu, daca mi-as permite sa dau checkout asa in masa ar fi perfect. :D Paltonul mint, desi nu ma omor dupa oversized, l-am ales pentru nuanta aparte. E mai intens decat gasesti de obicei.

      Ștergere
  2. Si mie imi place tot paltonul mint...si rochiile florale sunt superbe...si gentile...totul :))

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Afara vine vremea costumului de baie si eu numai dupa paltoane ma uit. :) Dar nu am pot abtine, in oras eram obisnuita sa vad o gama modesta de culori neutre. Am crescut cu conceptia ca trebuie sa ai unul negru si atat. Iar acum, cand vad explozia de culori, as vrea unul din fiecare. Bluze, rochii, fuste mai fac la croitoreasa sau acasa, dar paltoane nu pot.

      Ștergere
  3. Superb taiorul rosu, imi plac in mod deosebit rochia cu bretele in x in partea din fata si gentile.
    Ma avantajeaza culorile tari, saturate, mai usor decat cele pastel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt pentru culorile tari, pasteluri abordez foarte rar. Daca am o zi proasta si port doar fond de ten e imposibil sa nu ma simt aranjata si feminina cat timp am haine sau macar un accesoriu intr-o culoarea indrazneata, sa imi bucure privirea si sa imi dea energie. Rochia rosie este pentru mine rujul rosu. :)

      Mi-am comandat o haina rosie cum o ai tu pe cea bej cu cordon. Ajunge in aprilie insa tot o s-o port, macar o data. Imi doresc si un palton deasupra genunchiului si sper sa il iau, e momentul perfect fiind reduse mult. La capitolul genti stau foarte prost, am putine si le port mereu pe aceleasi. Dar cand sa pun in cos tot spre haine ma uit, in loc sa incerc sa repar lipsa accesoriilor.

      Ștergere