Translate

vineri, 7 martie 2014

Ce vraji mai fac fetele, partea III




Daca ati ratat primele doua parti, le puteti vedea aici si aici.
Iata un nou rezumat al produselor deosebite pe care le-am descoperit citind pareri si vizualizand rezultate in sfera beauty bloggers :







1. Crema hidratanta de zi cu efect matifiant pentru ten gras si mixt, Natura Siberica

O crema hidratanta light, cu efect matifiant si SPF 15, pe care Iguanitza a mentionat-o de mai multe ori drept remediul ce i-a imbunatatit tenul anulandu-i tendinta de ingrasare timp indelungat. A inclus-o in tag-ul produselor preferate, aici - punctul 2si o aminteste si in cadrul review-ului pentru Lancome Teint Idole (imediat sub fotografie) fiindca datorita calitatii de a-i mentine pielea mata intreaga zi ii permitea sa foloseasca acest fond de ten destinat in fapt unui ten uscat. 
De asemenea, primeste nota 10 de la Surasul Demetrei - o buna impresie lasandu-i si crema de noapte adiacenta - si de la Shopaholic Bunny.

 
Ambalajul de tip tub cu pompita este igienic caci nu poate constitui mediu propice bacteriilor precum clasicele borcanele iar ingredientele sunt prietenoase. Nu contine parfum.
O puteti achizitiona online de aici, dar cu siguranta exista si in unele magazine fizice si la targurile specifice.


  • Mi-a atras atentia si Serumul pentru tenul gras/mixt cu AHA,  descris si elogiat pe blogul An Occupation. Pretul este destul de mare dar efectele mentionate in review-ul implicat suna foarte bine : piele mai fina, matifiere considerabila, prevenirea si vindecarea rapida a suparatoarelor cosuri razlete (tenul "cobai" avea doar imperfectiuni moderate, ocazionale). 





2. L'Oreal Studio Line TXT Volume Supersizing Spray 

Ca posesoare a unui par rar si fin, pisicos, mai nou si cu tendinta de ingrasare, sunt mereu pe urmele produselor ce promit volum. Am ajuns astfel sa descopar Bumble and Bumble Thickening Dryspun Finish si Oribe Dry Texturizing Spray. Urmand linkurile veti intelege in baza fotografiilor before-after de ce sunt asa populare volumizatoarele in speta in ciuda pretului foarte mare. Cum nu mi le permit si chiar daca le-as  achizitiona nu ar putea fi vorba de continuitate, am pus ochii pe L'Oreal TXT fiindca si acest spray primeste recenzii pozitive pentru volumul oferit si costa mult mai putin.

Cititi despre el si vedeti rezultate la Beauty & le Chic, The Black Pearl Blog, Really Ree, Haus of Amy, Roschelle's Corner, The Imperfect Beauty.





3. Facial Sauna

Un gadget foarte util pentru a-ti crea conditii de salon acasa, mult mai comod si eficient decat sa folosesti un vas oarecare ce ar necesita reincalziri. Fie ca te pregatesti sa executi o mica imperfectiune ce si-a gasit salas sub piele (lasati insa pustulele in pace!), sa iti faci gomaj/exfoliere ori sa aplici o masca, functioneaza mai bine pe pielea inmuiata si relaxata, cu porii deschisi. Trebuie sa stiti ca are dublu rol, fiind destinata si problemelor sinusurilor - inclusiv in raceala. Unele aparate pot fi utilizate si pentru aromoterapie.
Este destinat utilizarii sporadice, asadar nu abuzati. A se evita daca aveti cuperoza.

Daca v-am starnit curiozitatea, puteti vedea dispozitivul si citi impresii la : Justifying Shopaholism, Makeupalley, ArtBLT, Daily Beauty Reviews (punctul 3), Argos.
Iata si un review detaliat din blogosfera noastra la o sauna faciala : Addicted to Beauty.









4. RevitaLash Eyelash Conditioner

Sa-i spunem photoshop pentru gene. In fapt un conditioner ce transforma genele naturale alungindu-le (unele consumatoare au constatat de asemenea curbare si o sensibila indesire). Pentru un rezultat optim trebuie folosit zilnic timp de 3 luni, apoi de 2-3 ori/saptamana pentru intretinere. Se aplica seara in acelasi mod in care folosesti tusul, la baza genelor, in cantitate foarte mica.
Pozele din review-urile pe care le voi insera sunt pur si simplu WOW. Auzisem candva de obtinerea alungirii si indesirii genelor ca un soi de efect advers al unui medicament numit Latisse insa nu m-as fi gandit ca un eyelash serum poate avea asemenea efect.

Daca doriti sa vedeti ce m-a lasat fara cuvinte, iata cateva pareri si rezultate before-after :  Fiona Man, Beautylab, We heart this, Oh Fashion, Qtplace, alittlebitofchic si multe alte review-uri.



  • Vestea proasta este ca rezultatul se mentine doar cat timp aplici RevitaLash, insa asa cum te poti impaca cu gandul ca genele false dispar la demachiere iar extensiile dupa 2-3 saptamani fara intretinere, cred ca poti accepta si ca te intorci la starea initiala atunci cand termini produsul. Dupa multe luni. Una din bloggeritele ce l-au testat spunea ca il foloseste de 5 luni si inca mai are, deci te bucuri de rezultat suficient.
  • Pretul este mare, dar cam atat costa si extensiile si daca te gandesti ca cele crescute in urma tratamentului dureaza luni nu saptamani si le poti trata ca pe genele naturale, merita investitia - atunci cand este posibila. Eu il pot pune in categoria "pofte in cui".:)




5. Sapun negru african

Mi-a atras atentia pentru ca promite sa echilibreze secretia de sebum si sa trateze acneea, fiind potrivit chiar si tenurilor sensibile - evitati insa contactul cu ochii, ustura. "Nu contine substante chimice, conservanti, coloranti sau parfum. Culoarea neagra a sapunului este obtinuta ca rezultat al procesului natural de saponificare. Este recomandat pentru acnee, eruptii cutanate, piele uscata, eczeme - inclusiv psoriazis". 

Exista mai multi producatori si doua moduri de prezentare, solid si lichid. Puteti citi despre proprietatile produsului si impresiile lasate pe Manie.ro, Adiana, Ioana Ginghina sau in cele peste 2000 reviews iHerb.



  • Exista si sapun negru marocan. Are o consistenta jelly, translucida, si este ambalat intr-un borcanel. Gasiti pareri la Dana Sota, Ce vor fetele, Povestiri



6. Fond de ten Flormar Mat Touch

Un produs pe care nu m-as fi gandit vreodata sa il incerc daca nu as fi vazut atatea pareri laudative. Si nici nu am reusit pana in acest moment fiindca atunci cand plecasem la cumparaturi in ideea sa il testez, alaturi de Flower Perfection Bourjois, am ajuns intai la Revlon Colorstay si am plecat cu acesta. Considerand ca am scapat de corvoada alegerii unui nou fond de ten (NOT!), nu mi-am mai satisfacut curiozitatea in privinta celor doua. Nu-mi prea place sa merg in mall si singurul stand Flormar din Craiova este fix acolo. Totusi, nu o sa pot evita la nesfarsit pentru ca nu o sa mai gasesc mult timp Mat' Morphose nici online din moment ce nu se mai fabrica.  
Este recomandat tenului mixt/gras, are acoperire mare.

Gasiti reviews relevante aici: Ana's Beauty Blog, Makeup and beauty by Denisa, Tyana Makeup, Touch of a dream, Modniza (ultima parte a postarii), Diary of a beauty addict (locul 5).  

  


7. Kit-ul pentru sprancene Sleek

L-am descoperit la Miu Miu si intentionez si ma atrage pentru ca dincolo de utilitatea formulei culoare + ceara, des intalnita, imi place mult modul de prezentare : include o mini-penseta, o pensula pentru umplerea cu fard si una unghiulara pentru contur si precizie. Toate kiturile mele au avut inclusa o singura pensula, ori penseta chiar mi se pare o idee foarte buna pentru ca se mai intampla sa fie nevoie de un aspect impecabil cand nu erai pregatita. Portfardul pentru calatorii poate deveni mai usor atunci cand apelezi la solutii 2/3in1 si/sau variante mini. Primeste note bune si de la Dolce Vanity, Classy And Pink si Nashbag (desi aplicarea nu-i perfecta, dar nici mie nu imi iese). 


Pentru mine conturarea sprancenelor este esentiala, avandu-le oarecum late dar rare. In poze abia se vad daca nu le umplu cu fard si aveam obiceiul ca si atunci cand mergeam la piscina sa le aranjez, nu ma simt bine cu ele "goale". Plus ca astfel le pot arcui un pic, le am drepte si nu vreau sa le subtiez pentru arcuire fiindca ar insemna sa le injumatatesc. Been there, done that, hated it - nu mi se potriveau. Imi plac (mai) groase si cu o forma mai naturala. Nu sunt multumita de cele din dotare insa atunci cand sunt conturate se apropie mai mult de idealul meu.




 8. Maybelline Mega Plush Volum' Express Mascara

Din nou un rimel popular atat pe bloguri cat si in tutorialele youtube. Pentru cele ce isi doresc alungire extrema si curbare (volumul oferit nu ma impresioneaza) fara a-si incarca neplacut genele. Consumatoarele il descriu drept foarte light, nu simti ca il porti. 
Mi-au placut demo-urile facute de Vanessa Jhoy, Anda Zelenca, Lovely Girlie BitsTaupe & Pearl, Begginers Beauty si descrierea Adyna's.




 9. Fond de ten Make Up For Ever (MUFE) Mat Velvet +

Un produs bine cotat pentru acoperirea si matifierea oferite, din pacate nu tocmai accesibil ca pret si nici ca localizare - daca nu aveti Sephora sunteti limitate la achizitionarea online.
Puteti vedea poze before-after promitatoare pe Not Just Inside (rezultatul mi se pare impecabil) si Born to Buy.
La noi gasiti reviews realizate de Dana Makeup, Andreea's Land, Fashion Doctor




10. Compendiul before-after pentru 27 fonduri de ten, realizat de Valentine Kisses

Foarte util pentru ca poti face o comparatie acurata, imposibila atunci cand citesti review-uri obisnuite, singulare. Tenul implicat ofera o buna premisa pentru testarea eficienta a gradului de acoperire si finish-ului intrucat are cateva imperfectiuni. Spre exemplu, am fost realmente impresionata de Lancome Teint Idole care i-a conferit un aspect flawless si dezamagita de DiorSkin Forever sau Benefit Hello Flawless. 




  11. Creionul pentru sprancene Impala

Mi-a placut rezultatul discret dar totusi notabil obtinut de Brillant Beauty. Mi-am propus de mult timp sa incerc si un creion, pentru ca imi pare mai precisa si rapida umplerea si conturarea decat cu fard, insa de cate ori am ajuns in magazine am uitat sa studiez ofertele. In principiu ma interesa Rimmel, mai primisem recomandari. Dar acum mi-a atras atentia Impala - costa putin si pare cremos, imi sugereaza un efect natural si "indulcit", mai ales culoarea purtata in demonstratie. 




12. Vopsea pentru sprancene Profi Pil Kallos

Desi rezultatul dureaza maxim 1 saptamana, imi vopsesc sprancene lunar. Mi-ar placea mai des dar am inteles ca nu-i o idee buna. Initial faceam asta la cosmetica, apoi vazand ca foloseste Kallos Profi Pil m-am gandit ca pot sa le fac singura acasa, mai ales ca nu mai mergeam la pensat. Tubul cu vopsea si oxidantul 6% (acum am constatat ca exista si 3%) costa putin si dureaza o vesnicie, consumi foarte putin per aplicare.

Folosesc nuanta 3, barna (pe prospect este tradusa castaniu) si este perfecta pentru ca sigur 2 ar fi iesit prea inchisa. Dupa preparare (aproximez, pun putin oxidant) o aplic si rectific cu un betisor de urechi si astept 15-20 min inainte sa o spal. Obisnuiesc sa imi depasesc un pic conturul pentru a le da forma dorita, pe care o pot remarca in ciuda anumitor lipsuri. In general prefer sa fac asta cu o zi inainte de un eveniment pentru ca mi se pare ca se aseaza mai bine a doua zi decat imediat dupa. 
O sa postez ritualul dar am abia 2 saptamani si un pic de la ultima vopsire deci mai dureaza.   

Daca va tenteaza sa incercati, pentru intaia oara, iata cateva repere : Federova, Minnie Angel, NotAnotherBeautyBlog (rezultatul apare in poza funny, ultima), Fashion Spot

 


13.Too Faced Lip Injection Color Bomb Moisture Plumping Lip Tint

In momentul de fata nu as plati atat pentru un ruj insa ramane in wishlist pentru ca m-au cucerit review-urile disponibile. Si ma gandesc serios ca nu ar fi o investitie rea fiindca nu imi cumpar si nu folosesc multe, daca am o culoare si o textura pe care le ador imi este suficient un singur produs. Chubby sticks in culori delicioase, hidratare, aplicare usoara, volum (eu nu l-am sesizat, nu acesta este motivul mentionarii). 

Ador nuanta de salmon pink purtata si descrisa de Cherie's Beauty Blog, variatiile de roz swatch-uite aici, review-ul colectiv BeautezineBeauty Gala, Huda Beauty. Pot fi achizitionate din Sephora. 




14.  Clinique Pore Minimizer Instant Perfector

Imaginile before-after releva faptul ca produsul chiar functioneaza, diminuand optic porii si imbunatatind aspectul tenului pentru a potenta acoperirea si efectul fondului de ten. 
Iata cateva rezultate : Dashulkak, The Beauty Guide, Eat.Read.Shop., Kosmetista, Amy's Beauty Blog, Lipgloss Ladys.



3 comentarii:

  1. Folositoare postarea, mi-am trecut pe lista 2 produse pe care sper sa le si cumpar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt Fecioara asadar imi place sa fac liste si sa organizez, ma simt ca pestele in apa cu astfel de postari :))

      Ștergere
  2. Interesante trucuri ;) Acum sa nu spui la toata lumea :D

    RăspundețiȘtergere