Translate

sâmbătă, 11 februarie 2012

Liz Earle Cleanse and Polish Hot Cloth Cleanser






Ajung sa scriu destul de tarziu despre demachiantul Liz Earle intrucat recunosc ca nu cunosteam deloc brandul britanic si mi-a trezit interesul abia dupa ce am citit mai multe postari relative. Toate pozitive, fetele erau entuziasmate de ineditul produsului si de efectele constatate.


Motivele reticentei mele vor fi mereu aceleasi :


1. Nu ma impac deloc bine cu ideea de a solicita un produs spre testare, si nici nu am adresa de contact pentru a mi se oferi. Sa zicem ca nu mi-a placut ce se intampla cu campaniile din Romania si nu vreau sa ma simt prost atunci cand indraznesc sa nu ridic in slavi fara fundament real, nu pot si nu vreau sa mint si nu inteleg de ce faptul ca nu ai avut norocul sa ti se potriveasca ceva inseamna ca denigrezi deliberat. Totusi, la aproape 29 de ani cred ca stiu sa imi pun o crema sau un amarat de fond de ten pe fata si faptul ca imi provoaca iritatii sau alte neajunsuri nu tine de tehnica de aplicare ci de modul cum reactioneaza cu particularitatile pielii mele. Mi-ar placea sa nu mai primesc comentarii de timpul "sunteti doua proaste, e chiar bun accord parfait / rimelul e super daca stii sa il aplici dar trebuie sa ne dam putin osteneala". Nu inteleg de ce trebuie sa ne contrazicem si jignim cat timp nefiind toate construite la fel nu avem cum sa avem aceleasi rezultate, si nici de ce producatorii nu pot accepta si reversul medaliei. Oare voua v-a mers bine cu absolut orice produs ati cumparat/primit vreodata?

2. Am un ten capricios si foarte sensibil, ochii de asemenea. Pe scurt, un amestec dubios : ceva pori dilatati in zona de langa nas (sa zicem prima patrime a obrazului), sebum discret dar constant si rapid, cateodata mici imperfectiuni in piele, vesnic deshidratat si descuamat, linii/riduri in jurul ochilor, melasma vizibila ultimele 2 veri. In urma tratamentului cu Retin-A (cate 4 luni in perioada rece doi ani succesivi), am ramas cu sensibilitate extrema. Sa va spun ca ma arde si ustura fata dupa Sensibium Bioderma, dedicat evident tenului sensibil? Ma patez cand imi ating fata, cand intind o crema, fond de ten, demachiant, la frig, la cald...Mi-ar placea si mie sa mai schimb cate ceva in rutina cosmetica, ma mai plictisesc si se obisnuieste pielea, dar avand in vedere cat de putine produse nu-mi provoaca iritatii si disconfort chiar nu mai am tragere de inima ca altadata sa fac experimente.




Totusi, descrierile celor ce l-au folosit mi-au indus dorinta de a-l incerca si am sperat sa ma bucur de aceleasi efecte in ce priveste textura pielii. Mereu am avut probleme cu intinderea fondului de ten pentru ca suprafata nefiind perfect neteda nu adera. Aplicam crema, parea ca am scapat de scuame si zone care ma strangeau, dar dupa 1-2 zile de purtat fond de ten erau la loc. Hidratarea e o problema aparte pentru un ten ca al meu fiindca daca folosesc ceva foarte hidratant care sa faca fata imi exacerbeaza sebumul, daca folosesc o crema destinata tenului gras, light, nu ma ajuta cu absolut nimic (intre timp am obtinut rezultate foarte bune in acest sens ajutand o cantitate pentru o saptamana de Elmiplant Bioten pentru ten mixt cu cate 3 capsule de vit E si 4 de vit A, review peste cateva saptamani totusi).
Ma gandeam ca mi-ar fi de mare folos o exfoliere foarte blanda pe care la nevoie sa o pot folosi zilnic, ori tocmai pe acest principiu se bazeaza demachiantul Liz Earle. In plus, fetele studiasera lista de ingrediente si pareau prietenoase.
Am trimis un mail la adresa de contact de pe site, am spus cateva cuvinte despre mine si motivele solicitarii, iar raspunsul nu a intarziat sa apara. Louise a fost foarte amabila sa mi-l ofere si a fost expediat destul de repede desi era inainte de sarbatori si ma asteptam sa fie intarzieri. Au si fost de altfel, dar nu pe drum ci la posta de care apartin si care are o problema cu adusul avizelor. In acest caz nici nu am primit vreunul, dar m-am dus special sa intreb si sosise de 5-6 zile. L-am ridicat cu 2 zile inainte de Craciun.
In pachet exista o carticica cu informatii despre Liz Earle si un etui ce continea tubul de demachiant si 2 prosopele din bumbac 100% care la prima vedere pareau un fel de batiste mai aspre (intre batista si tifon sa zicem), prea aspre pentru cum imi stiam pielea. Si, detaliu aparte, un biletel personalizat scris de mana.

E nevoie de o cantitate mica pentru a acoperi intreaga fata (o singura apasare) pentru ca textura de spuma catifelata si densa il face spornic. Nu mi-e total necunoscuta ideea caci obisnuiam sa imi fac gomaj cu spuma de barbierit a tatei, nimic nu desprindea mai delicat si mai eficient scuamele. Cremele de gomaj din comert au particule abrazive care ma zgarie, ma ustura, imi inrosesc fata si la final nici nu mi se pare ca au curatat si inmuiat. De cativa ani preferam deci spuma de ras, pe care o ajutam uneori cu un prosop normal inmuiat in apa calda. Totusi, bineinteles ca ma incanta mai mult un produs care sa faca acelasi lucru dar sa fie conceput special pentru asta, cu ingrediente benefice tenului. Principiul e acelasi : masezi spuma pe intreaga suprafata (complet uscata) inclusiv zona ochilor, apoi cu prosopelul adiacent umezit in apa calda stergi usor incercand sa nu folosesti acelasi material peste tot. La final clatesti cu apa rece. Pas pe care nu il pot indeplini, nu ma spal cu apa rece niciodata caci ma inteapa/doare si apare uneori urticarie + prurit. Asa ca o setez usor calie.
Aici au aparut problemele. Cand am masat spuma senzatia era placuta, textura fina si usor emolienta. In momentul cand am inceput sa o sterg, pielea a inceput sa ma usture. Mediu sa zicem. Bineinteles, m-am inrosit foarte tare dar asta nu e ceva neobisnuit caci o patesc si cand ma spal, cu atat mai mult cand exfoliez. Usturimea nu a persistat, maxim 4-5 minute, dar a doua zi am avut surpriza neplacuta sa ma trezesc cu brobonite pe frunte. Fara continut si maruntele, genul acela de relief neregulat cum fac unele persoane vara de la soare. Dar putin rosii. Seara urmatoare l-am folosit din nou, aceleasi senzatii, fruntea mea iarasi razvratita. L-am abandonat caci nu stiam ce sa fac si nici daca era de la el. In restul fetei, desi ma usturase peste tot, nu am patit absolut nimic de genul. In cele cateva zile cat nu l-am mai folosit fruntea si-a revenit la normal, curata si neteda. Am zis sa incerc din nou si din pacate in continuare au fost probleme. Dupa un timp i-am dat alta sansa si m-am gandit sa vad ce se intampla daca nu mai sterg cu prosopelul. Ei bine, de data aceasta nu m-am mai iritat. Se pare deci ca exfolierea e totusi prea agresiva pentru mine, ori fara ea sincer produsul nu mai e la fel si nu are cum sa netezeasca.
E intr-adevar foarte bland cu ochii iar eu sunt genul care lacrimeaza din orice si demachierea dincolo de vesnicul meu Byphasse a fost mereu cu problematica. Cu Liz Earle aici a fost foarte bine, nu am simtit niciun disconfort si nici ca as avea ceva in ochi in timpul sau dupa operatiunea in cauza. Doar ca imi era mila sa il irosesc pe straturile de rimel.
Mirosul e usor mentolat si imi aminteste de Prep, o crema primita de la Choco din Italia si care ajuta epiderma sa se refaca dupa diverse eruptii cutanate si expunere la conditii extreme, soare puternic, vant, frig, muscaturi de insecte. Banuiesc ca au aceleasi ingrediente calmante, de aici si mirosul aproape identic. Ba chiar si la textura seamana, doar ca Prep e o spuma condensata in borcanel. Mi-a fost de mare ajutor in vara cand faceam pe piept brobonite de la soare asociate cu prurit enervant, le "tragea" in cateva ore.
Momentan nu il folosesc zilnic si evit prosopelul, ma strangea fata si mai tare. Cum spuneam, fara el e safe si nu patesc nimic, dar din pacate nici de efectul de retexturare nu ma pot bucura asa. Insa am dobandit o spuma de curatare blanda si eficienta in ce priveste inlaturarea machiajului. Nu stiu ce sa zic de cosmeticele waterproof pentru ca nu am.
Pretul este de 13,75 lire si cu siguranta merita fiecare banut daca m-as fi bucurat si eu de valentele sale.
Din pacate sunt probabil singurul caz de reactie neplacuta, insa tin sa subliniez ca din moment ce atatea fete s-au bucurat de beneficiile sale chiar nu cred ca e vina lui ca atare ci a modului in care e primita exfolierea de o piele excesiv sensibilizata. Nu cred ca a primit fara motiv sase premii si are o multime de recenzii laudative. Eu nu am fost norocoasa sa functioneze. Poate nu trebuia sa cer exact demachiantul acesta ci sa ii povestesc lui Louise toate particularitatile si istoricul tenului lasand-o sa-mi aleaga ce considera potrivit, insa as fi regretat daca nu l-as fi incercat pentru ca parea a fi ce imi trebuie sa netezesc si "insufletesc" iarasi pielea.



28 de comentarii:

  1. Eu nu as folosi vitamina E, iti pateaza tenul. Si eu am incercat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil si aici depinde de persoana, eu dimpotriva aveam deja pete si mi se pare ca de cand folosesc amestecul acesta pielea e mai neteda si mai luminoasa. Arata mult mai bine desi nu am nici 2 saptamani de cand am inceput.

      Ștergere
  2. Mda, imi imaginez ca este extrem de dificil sa gasesti produse potrivite unui ten cu sensibilitatea pe care o descrii.
    De la inceputul review-ului, mi-am dat seama ca nu te-ai impacat asa de bine cu el. De fapt, mai stiam mici detalii despre problemele tenului tau, iar cand le-am asociat si cu folosirea acelui prosopel...

    Si eu am primit de la Liz Earle un produs, dar ma bucur ca nu a fost acesta, pentru ca din start nu-mi place ideea de a-mi curata machiajul pe "uscat", si doar cu un prosopel.
    De abia rezist sa folosesc o lotiune demachianta, si asta pentru ca ma spal la cateva secunde cu o spuma demachianta.

    Ma tentasera cateva chestii de la ei, sa vad cand dau si eu comanda.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cand am vazut 100% recenzii pozitive mi-am imaginat ca printre voi toate vor fi fost si din cele cu sensibilitate si alte capricii ale pielii, asa ca am crezut ca o sa ma bucur de rezultate similare si o sa fie safe. Repet, mai bine descriam amanuntit caracteristicile si lasam la alegerea lor...insa era cel mai popular produs si parea demachiantul perfect.
      E ok fara prosopel, dar...devine o spuma oarecare de curatare, asta am mai avut si mai pot gasi pe sume mai mici. Pe mine exfolierea + netezirea ma interesau.

      Ștergere
  3. Ai incercat creme ca:http://www.paulaschoice-eu.com/shop/skin-care/exfoliants.Exista pentru toate tenurile,grase,uscate....Sunt creme cu acid salicilic in diferite procente si texturi.Pnetru ten gras e un gel pentru cel uscat e crema.Are numeroase beneficii.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunosc produsele, am fost printre primele care au vorbit despre ele pe blog fiindca imi doream sa incerc BHA 2% pentru pori si "margelutele" ocazionale de sub piele. Nu mi-am facut comanda pentru ca nu am gasit prilejul sa investesc atat, dar intre timp am testat 2 saptamani varianta lotiune a BHA si nu m-am impacat deloc bine cu ea. Am cautat pe forumuri si am inteles ca lichidul ar da mai putine batai de cap caci cu lotiunea au mai avut si altii probleme. Mi-a iritat fata,mici pustule ici si colo iar eu nu am avut pustule niciodata, si cateva duluri rosii. Am incetat folosirea dupa acele 2 saptamani si daca l-as mai incerca vreodata cu siguranta as vrea lichidul. Desi am dubii pentru ca mai multe utilizatoare mi-au zis ca nu au scapat de punctele din piele.
      Am o listuta cu ce as vrea sa iau de la paula's, formata in baza recenziilor din blogosfera noastra. Un SPF, o crema cu antioxidanti, si BHA 2% liquid.

      Ștergere
  4. de ce nu incerci un cleanser destinat pielii bebelusilor? pe site-ul pasagera.ro era recomandat un asemenea produs. te va curata dar nu va exfolia ce-i drept

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rox, chiar asta folosesc in prezent. De fapt cand port machiaj intai il curat cu demachiantul Byphasse, si apoi imediat ma spal cu cleaserul.
      Si nici "scamute" nu mai fac zilnic de cand hidratez cu crema amestecata cu vitaminele, imi fac gomaj (cu spuma de ras) cam la 5-6 zile daca observ ca e rost de el. Daca as gasi ceva sa micsoreze si porii aia si sa nu mai lucesc niciodata ar fi perfect. Nu lucesc ca globul disco, dar nici perfect mat nu e aspectul cateva ore cum as vrea.

      Ștergere
  5. pt pori dilatati si puncte negre folosesc o crema exfolianta de la avene cu aha. o aplic seara pe nas si pe langa unde am pori dilatati. curata mult sebumul. costa 14 euro dar tine mult pt ca nu o aplic pe toata fata decat rar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Puncte negre din fericire nu am, sunt albe si as putea sa le las in pace caci nu se vad la culoare insa in soare sau dintr-un anumit unghi se observa ca nu e perfect neteda zona. Iar pentru pori as vrea ceva sa-i "rafinez" definitiv, sa devina insesizabili sau macar micuti. Microdermo, dar nu imi permit acum cele cateva sedinte necesare. De asta folosisem candva oroarea de Retin-A, dar mai safe si mai eficient pare a fi bha 2%.
      O sa apelez la avene pt autobronzant, cand mai stau la soare sa stau cu spf50 si apoi sa aplic autobronzantul sa nu se vada urat fata de corp.
      :*

      Ștergere
  6. Trebuie neaparat sa faci un post despre treaba aia cu vitamina E si A ;)). Iau Roaccutane si imi usuca toata pielea de pe corp, ma ustura si ma mananca la cat de tare se usuca, chiar daca folosesc lotiune de corp zilnic, sa nu mai vorbesc de fata, ca sunt plina de cojite :( si chiar m-ai facut curioasa cu vitaminele astea.
    Eu imi pusesem in crema de fata ulei de argan si ulei de samburi de caise, si a fost mult mai bine in perioada cat am folosit crema asa. Dar acum mi s-a obisnuit tenul si trebuie sa mai schimb.
    Problema ar fi ca pe perioada tratamentului cu Roaccutane trebuie sa evit vitamina A, dar gasesc eu o solutie si pt asta.
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu vreau sa ma pronunt prea devreme, azi se fac exact 2 saptamani de cand le folosesc si mie imi merge bine cu ele, nicio reactie adversa. Pielea e neteda, moale, mai luminoasa. Eu nu prea ma alimentez suficient, nu beau apa, ies cam rar in aer liber....toate astea isi pun amprenta, nu mai avea elasticitate si era terna. Ma rog, nu stiu daca efectele astea pozitive nu sunt doar de moment si ar inceta daca nu as mai aplica o perioada, dar tot e ceva decat nimic. 2 postari in urma gasesti si crema in care le adaug.
      De ce Roaccutane?...e "ultima frontiera", atat de grava era situatia incat sa ti se dea tocmai asta? Eu nu sunt medic si nici nu am drept sa judec caci am si eu pacatele mele cosmetice si fel de fel de experiente cu dermatologii, dar Roaccutane nu as lua decat daca as fi avut acnee vulgara poate. Are nspe reactii adverse, m-am ales cu depresie puternica de la anticonceptionale daramite daca luam Roaccutane. Plus ficatul. Plus uscaciune. Plus teama de malformatii ale fatului cativa ani...si sa nu mai zic ca in foarte multe cazuri dupa o perioada acneea s-a intors. Acum ce sa zic, sper macar sa merite efortul si sa obtii tenul fara cusur pe care ti-l doresti.
      In caz ca nu stiai blogul http://pasagera.ro/ , arunca o privire caci a ajutat multe fete din blogosfera cu informatii bine documentate si intemeiate. Inclusiv despre Roaccutane exista postare. O poti intreba acolo ce ai putea sa folosesti pentru hidratare eficienta fara a interactiona cu tratamentul tau, ea stie ce ingrediente sunt iritante si care sunt benefice.
      :*

      Ștergere
    2. sincer, am folosit de la skinoren la brevoxyl & co, toate cremele posibile, bineinteles la recomandarea medicilor dermatologi. Si acu juma de an am zis ca incerc, pt ultima data, la un spital privat, cu gandul ca daca ce imi da pt acnee, nu e bun, renunt definitiv sa mai incerc sa scap de ele. si la clinica asta mi-a spus din start: Roaccutane. Am ramas :| pt ca stiam multimea de efecte adverse pe care le are, insa doctorul a adaugat: vrei creme? iti dau cate creme vrei, dar nu o sa ti treaca.
      Trebuie sa recunosc ca in ultimii ani situatia era destul de grava, in ultima jumatate de an devenise grav de tot, mi-a pus diagnosticul de acnee nodulo-chistica. Era groaznica, erau bube la propriu, umflate, care dureau ca naiba, au fost cazuri cand nici nu puteam sa tin capul pe perna, sa dorm. Nu erau pe toata fata, doar in zona maxilarului, barbiei, si urcau putin si spre obraz, nu erau dese, dar erau suparatoare, dureroase si mai ales inestetice.
      Iau de 4 luni si se vede o mare imbunatatire a tenului. Am luat si pastile pt protectia ficatului, pansamente stomacale. Am incercat sa ma protejez cat mai mult. Si legat de sarcina, inca nu am planuri mari :)) cum i-am spus si doctorului care imi spunea de efectul advers asupra sarcinii.
      Ms mult pt raspuns. Stiam de blogul pasagera.ro, insa nu m am gandit niciodata sa o intreb ceva legat de chestia asta. Mi-ai dat o idee buna. Si imi cer scuze pentru toata prefata asta de roman pe care am scris-o :))

      >:D<

      Ștergere
    3. Stai linistita, sunt mama postarilor kilometrice...nu o data mi s-a atras atentia ca imi pierd cititorii pe drum. Si eu nimic, ca mi-e frica sa nu cumva sa ratez vreun detaliu. :))
      Asta si ziceam, ca poate eu afirm ca nu l-as folosi pentru ca nu ma confrunt cu probleme atat de grave....dar vad cum ma afecteaza si complexeaza problemele mele cu pielea, deci imi dau seama cum reactionam daca era mai rau. Recunosc ca dupa ce am auzit de el am vrut sa il folosesc, ma incanta ideea ca reduce dimensiunile glandelor sebacee si implicit gandul ca nu o sa mai vad pic de sebum vreodata pe chipul meu. Eu nu suport pudra mai ales ca si asa am destule linii/riduri, insa nu am ce face pentru ca orice fdt as folosi luciul tot apare dupa un timp. As da orice sa nu mai am nevoie de ele. Ies des nemachiata, dar nu din curaj sau incredere in mine. Ci ca mi-e sila de "tencuiala". :)
      Eu am facut o groaza de tampenii incercand toate tratamentele antiacneice posibile cand nevoia mea era cu totul alta...niciunul nu avea cum sa aiba efect pe punctele in piele, fiindca ce naiba sa usuce la ele? Dar eu insistam...vichy, brevoxyl, retin a, isotrexin, eritroacnol, la roche posay...tot ce mi-a iesit in cale. N-am facut decat sa imi usuc excesiv pielea, sa fac melasma din cauza lor pentru ca nu am stiut ca trebuia spf mare, sa capat hipersensibilitate.
      Doar Paula's Choice BHA 2% liquid ma mai tenteaza, e singurul "suspectat" ca te-ar scapa de puncte si ameliora porii. Dar nu am acum banii pentru el.
      Bafta in continuare sa scapi de problema si sa nu mai ai nevoie prea mult de roaccutane.
      :*

      Ștergere
    4. Mersi mult, cred ca mai am o luna si scap, trebuie sa ma duc la control luna asta. Insa ma omoara semnele acum, ca au ramas rosii, dar pana la urma mai bine semne decat acnee. Si poate ca in timp scap si de ele, dar deh, eu le vreau pe toate o data si daca se poate, si peste noapte.
      :*

      Ștergere
  7. Happy Valentine's Day!

    Te invit sa vezi un giveaway international de Valentine la mine pe blog, cu premiul constand intr-un abonament de un an la revista Vogue, editia americana. :)

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.com/2012/02/international-giveaway-one-year.html

    Xoxo, Victoria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I'm single. :) Multumesc frumos pentru urare, Happy Valentine's to you too. Si multumesc si pentru invitatie.Interesant premiul, nu cred ca am mai intalnit asta prin blogosfera romaneasca si n-ar fi rau caci majoritatea a renuntat la bucuria de a rasfoi paginile palpabile pentru ecranul anost al unui calculator.
      Eu nu mai particip de foarte mult timp la giveaways desi uneori sunt lucruri pe care mi le doresc, dar am facut un pact cu mine sa stau departe de ele.
      :*

      Ștergere
  8. Sa stii ca m-am gandit si eu sa incerc the cleanser, dar...sunt cam reticenta in privinta lor pentru ca am avut tenul iritat ani de zile de la asa ceva.
    Sunt curioasa, cum ai luat legatura cu cei de la Liz Earle ? Prin formularul lor de contact de pe site ? Parca mai degraba i-as intreba daca pot primi minunea spre testare decat sa platesc 15 lire and so on...:).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am trimis mail la adresa de pe site. Am mentionat numele meu si blogul, si ca imi doresc sa il testez pentru ca pare sa fie exact ce imi trebuie pentru descuamarea constanta. Daca ai avut probleme cu sensibilitatea eu nu ti-l recomand, o sa te irite bumbacul acela. Imagineaza-ti ca te stergi cu tifon umezit, ustura rau. Si fara el nu mai e magic, e o spuma usor onctuoasa deci nici nu "agata" bine impuritatile daca nu o stergi cu prosopul din set. Atat ca ingredientele sunt bune.

      Ștergere
    2. Of, da, am probleme in sensul ca am tenul oily in zona T si groaznic de sensibil in rest...daca il exfoliez cu ceva simt ca imi arde pielea, ma gandisem la un moment dat la BHA Lotion de la Paula, dar mi-e frica de mor ca o sa ma urc pe pereti de iritare dupa :|.
      Si totusi, punctele negre si porii mei dilatati sunt la locul lor si stiu ca ar trebui sa fac ceva sa nu mai lucesc precum becul, iar exfolierea mecanica e la mine apa de ploaie, plus ca imi lasa fata rosie ca racul.
      pe tine ce te-ar fi tentat din gama de pe Paula's Choice ?
      Multumesc :).

      Ștergere
    3. Acelasi lucru, BHA 2% dar liquid pentru ca am avut sansa sa testez 2 saptamani varianta lotion si nu mi-a facut bine, ma irita. Plus ca nu imi placea textura cam grasa, luceam de la ea si cand ma uitam in oglinda asta ma facea sa vad porii( emoliati) si mai mari si ma apucau nervii. Puncte negre nu am, am din alea albe sub piele. Nu multe dar cat sa se vada ca nu e neted relieful. Si eu ar trebui sa scap de sebum...dar din cate stiu singurul care reduce dimensiunile glandelor sebacee e roaccutane si nu multumesc, pentru doar atat nu as recurge la extreme.
      Nu am bani acum pentru BHA (si mi-ar trebui si o crema hidratanta si un spf), daca vrei ceva scrie-i Epuricai pentru ca vor face comanda pana la ora 00 cred, e transport gratuit azi la comezi peste 50 lire si fetele se grupeaza pentru asta.

      Ștergere
    4. Am vorbit deja cu ea :), acum imi fac o listuta...cred ca va fi una scurta din pacate, lipsa de fonduri duce la alegerea cu maaaare grija a lucrurilor necesare. Sa fiu sincera, nici eu nu as apela la roaccutane, dar ceva-ceva ar trebui sa fac, ma inebuneste tenul meu! Multumesc frumos ca m-ai lamurit un pic :)!

      Ștergere
    5. N-ai pentru ce, si pe mine ma seaca tenul....daca nu as avea probleme cu sebumul as putea sa folosesc numai fonduri de ten usoare si hidratante si nu s-ar mai vedea asa artificial. Plus ca nu as mai avea zone uscate si cojite. Nici porii poate nu m-ar deranja daca nu ar fi exacerbati de luciu.
      In afara de BHA (si microdermo de fapt) nu stiu ce as mai putea incerca, am avut cam tot ce e pe piata. Desi nu trebuia sa cumpar antiacneice, nu aveau cum sa exfolieze si sa curate imperfectiunile de sub piele.
      Ma consolez cu gandul ca se vor mai face comenzi in grup la paula's si pana la urma pun si eu mana pe el.
      Sa stii ca daca intri pe makeupalley o sa vezi ca si acolo mai multe persoane se plang de varianta lotiune, tot pe motiv de iritatii si eruptii....acum cum consideri, eu o sa aleg liquid sigur.

      Ștergere
  9. Buna,
    Stiu ca esti fana thboxes si de aceea vroiam sa iti zic ca tin un giveaway pe blogul meu sponsorizat de ei. Daca te intereseaza, te astept sa te inscrii:D
    http://myfashionmorning.blogspot.com/2012/02/spring-giveaway.html
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, multumesc pentru invitatie insa eu nu mai particip deloc la giveaways de aproape 2 ani. E mai bine asa.
      Mi-ai amintit de thboxes, nu mi-am mai luat ceva de foarte mult timp, dar asta pentru ca ma abtin ca sa ii pot da pe haine. Nici nu vreau sa deschid pagina ca balesc pe acolo :))
      :*

      Ștergere
  10. AI cumparat mostra?Nu stiu unde sa scriu mail/Ai scris adresa ta?Cum ai procedat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am platit nimic. Am intrat pe site-ul lor si la contact erau mai multe adrese de mail, le-am scris despre mine, blog, motivul pentru care vreau sa incerc demachiantul. Dar asta era cu mult timp in urma, e deja 1 an de atunci si eu oricum am fost printre ultimele bloggerite care l-au solicitat asa ca nu stiu daca mai ofera si acum.

      Ștergere
  11. from taking some ‘natural supplement' and her co worker eats junk food all day and doesn't gain a pound.
    Do not attempt to starve yourself each and every day. Watch out for any
    bad habits at work that may cause you to gain weight.


    My site: pills that make you lose weight

    RăspundețiȘtergere