Translate

luni, 30 ianuarie 2012

Rugaciunea bloggeritei beauty& fashion


Draga Doamne,

Binecuvanteaza fiecare bucatica de chiffon si dantela, fiecare paieta si fiecare margica impachetata in ceva pe care sa scrie Elie Saab, Zuhair Murad sau Abed Mahfouz. Da-le Doamne intelepciunea de a vedea ca nimeni niciodata nu va tanji cu aceeasi ardoare sa se impiedice prin casa de cutii cu rochii, si nici nu va dormi cu ele pe pat in prima seara de dupa ulcerul rezultat ca urmare a stradaniei de a se atinge de ele. As vrea daca se poate sa ajung sa le inchid usa in nas satula de atatea livrari si din lipsa de spatiu. Pana si perdelele mele din bucatarie sa fie Saab. Si Doamne, pentru ca stiu ca ai si tu niste limite si ti-ar fi greu sa faci cele de mai sus, FA-LE DOAMNE PE TOATE GRASE SA NU INCAPA IN ROCHII SI SA IMI RAMANA NUMAI MIE.

Si da-mi pantofi. Da' da-mi sa ma satur. Sa fiu trezita in fiecare dimineata (in Seychelles) de zgomotul camioanelor. Choo. Blahnik. Louboutin. Le Silla. Dar mai ales minunatiile alea din dantela si pene, stii tu, Philip Treacy pentru Valentino. Sa trebuiasca sa-mi cumpar a doua casa pe plaja numai pentru a-i putea depozita. Sa nu pot clipi de atatea ori intr-o zi cate incaltari am. Si cand mi se rupe un toc, sa vina Victoria Beckham sa doarma pe presul din fata usii si sa ma roage plangand sa-i dau ei ca-i poarta si asa stricati. Ca tot am ajuns aici, FA-O DOAMNE SI PE ASTA GRASA!

Doamne, as vrea ca inainte sa fie lansate pe piata toate produsele high-end sa imi fie oferite cadou in dublu exemplar. Unul ca poate ma dau cu ele, altul ca poate nu ma dau. Sa ma dau cu La Mer pe calcaie, plictisita de atatea creme de fata, si sa dezinfectez cleanta usii numai cu Chopard. Sa arunc cu sticle de Nuxe dupa postas cand vrea sa imi arunce coletele (alte cadouri, fanii, Lagerfeld si altii de teapa lui) peste gard si sa fac baie in Imperial Majesty by Clive Christian, ca epiderma mea nu se mai poate regenera linistita la gandul ca nu se bucura de cei 215.000$. La Prairie sa devina un fel de Gerovital, sa ma uit asa in sila la ele cand primesc alta si alta cutie. Ce zic eu sa ma uit in sila....sa lesin de nervi, sa fiu contactata de PR-ul lor si implorata sa ii iert, scuzele fiind asociate cu vacante lunare nelimitate la un spa in Bali. Acolo sa am un sclav permanent pentru intinsul untului de corp, unul pentru prepararea frappe-ului, si un altul pentru facut vant cu frunze de palmier. Si, bineinteles, Terry Richardson sa se milogeasca sa il las sa imi faca poze. Si eu sa ezit, de mila ca se va simti prost Mario Testino.

As mai vrea, daca se poate, sa vina la mine toate bijuteriile din lume. Pana si zgarda lui Goe sa fie semnata Van Cleef & Arpels. Cartier si Chopard sa isi imparta pumni pentru a-si castiga intaietatea in sufletul si cutiile mele, si eu sa stau pe geam sa ma uit cum ploua cu diamante cand isi dau peste ochi cu bratari si coliere. Sa le iau cu farasul si sa le arunc peste balcon, acolo unde Paris Hilton infometata (dar fara sa fie slaba ca e totusi visul meu si trebuie sa fie numai grase in afara de mine) asteapta firimiturile mele. Sa-i mai arunc asa cate un cercel, un inel, sa mai traiasca si ea bine o saptamana. Si pe urma sa vina iar sub balconul meu, incercanata si spasita. As lua-o sa imi spele vasele, da' mai stii ca imi pune naposim in mancare sa ma fac cat Zidul Chinezesc?

Acuma Doamne, cand e vorba de barbati, Daniel Ghita nu mai intra in discutie. S-a insurat, si nu ca ar fi ceva vesnic pe lumea asta, da' Doamne iarta-ma nevasta-sa e cam uratica si ar rade lumea ca il primesc inapoi dupa asa jignire. Si oricum era cam prea inalt si prea facut. Desi asta nu e chiar de rau, ca prin comparatie paream eu mai slaba. Da' si pitica, ewwwwww, NU NU NU.
Pe Marian Nedelcu l-a luat Ingrid Vlasov, Johnny Depp e prea batran, Wentworth Miller e gay si Jonathan Rhys Meyers e cam brutal si are o figura prea lunatica. N-am nicio garantie ca nu e mai nebun ca mine.
Nici nu stiu pe cine sa iti zic sa-mi dai, dar pe principiul "cand dragostea e mare nu conteaza ce culoare ai BMW-ul", tot asa : daca dragostea o sa fie mare, nu mai conteaza cat de foarte frumos o sa fie si cate tatuaje o sa aiba mai exact. Si pe cuvant ca nu mai tin la ochii albastri, ca pe la 40 tot va avea nevoie de ochelari si-i bag pe gat lentile albastre.

Si m-am gandit mai bine, nu vreau doar casa pe plaja, as vrea sa fiu stapana marii. Si toti prietenii mei pasionati de mare sa trebuiasca sa ma roage sa isi puna un picior pe plaja mea, si sa se inscrie pe liste de asteptare pentru a fi udati cu apa de mare. PET-uri de 2l, maxim 3 pe zi.

Si daca am cerut prea mult si chiar nu poti infaptui toate cele de mai sus, ma rezum la una singura : FA-LE DOAMNE PE TOATE GRASE! =)))

39 de comentarii:

  1. Wentworth Miller e gay? Sa-l faca gras si pe el :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cuvant ca n-am stiut, iar daca am aflat, nu esti si tu de acord ca merita?

      Ștergere
    2. Eu de cativa ani nu ma mai uit la filme/seriale, dar aflu despre subiect si actori datorita mediatizarii. Nici nu stiam ce rol joaca, m-a atras fizicul si am cautat informatii. Si printre articolele aparute erau si destule care afirmau ca e gay.
      Oricum cei mai frumosi asa sunt :)) O planeta intreaga il diviniza pe Ricky Martin (not my type), el a ales un barbat.

      Ștergere
  2. sa le faca doamne-doamne pe toate grase!!!...in afara de mine! :D :D :D
    super tare rugaciunea...deloc pretentioasa! :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Citisem azi asta http://andrabotezatu.ro/2012/01/28/rugaciune/ si m-am amuzat copios dar parca nu ma regaseam in toate dorintele. Si m-am gandit ca si asa n-am mai compus nimic de mult, sa profit de ocazie si sa-mi anim seara. :)

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Ma bucur, si eu m-am inveselit dupa ce toata ziua am atarnat pe aici ca o leguma, si acum ca vad ca va place si voua ce-a iesit mi-e si mai drag. :)

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Multumesc! :* Trebuia sa fie mai lunga dar as fi atins si puncte mai delicate si dorind sa o postez si pe facebook n-am vrut sa ma expun, unii chiar nu inteleg o gluma.

      Ștergere
  5. am citit si pe FB si m-am amuzat teribil si mi-ai ridicat dispozitia!!!! pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca v-am facut sa zambiti, fashion should be fun inainte de toate. :*

      Ștergere
  6. :)) iar ciresica din mine vrea aripi sa zboare din insula-n insula ca albinuta din floare-n floare :X.
    Da Duamne sa mai slabesc si eu vrea 2,200 kg daca asta nu se poate ;)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. You don't need that, i'm the skinny-obsessed bitch in town. :)))
      Ia sa va faceti fiecare cate o rugaciune din asta ca sa ne amuzam in continuare de poftele fiecareia.
      :*

      Ștergere
    2. Eee, sa mai vi cu idei d-astea si ne intalnim la slujba cand ne spovedim :)).
      http://federova.blogspot.com/2012/01/duamne-fereste.html

      Ștergere
    3. :))) Anul asta nu m-am spovedit.
      La cat am stat in casa, nici nu prea am ce marturisi...eventual ce-am poftit cu ochii si gandul. :))

      Ștergere
  7. Pe mine nu m-a amuzat. Pai cum adica sa-mi urezi sa fiu (mai) grasa? De ce esti hater?
    Noi am conceput rugi sa dispara margelutele si pantofiorii de pe fata pamantului?

    Chiar sunt afectata, astept lamuriri
    :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa a zis si my bff :))) Dar nu pot sa mint, de multe ori le-am dorit fitoaselor care-si permiteau hainele la care eu doar pot visa (si nu din pasiune, ci doar pentru ca auzeau ca se poarta) sa nu mai incapa in ele. :))

      Ștergere
    2. Am luat atitudine:
      http://katynel.blogspot.com/2012/01/rugaciunea-rivala.html

      Ștergere
  8. Muhaha,ce am mai ras :)))) Esti geniala! Si schimba repede ce ai scris despre Daniel GHita- ca vine si te cafteste de nu te vezi :P =)) Glumeeesc, l-am cunoscut personal- e super baiat :P Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu schimb, caci daca exista ceva ce stiu despre mine pana si cele mai indepartate cunostinte, e tocmai pasiunea pentru Daniel. Deci e normal sa nu-mi placa cea care sta langa el, putea sa fie Miss Venezuela ca tot urata o faceam. :))
      :*

      Ștergere
  9. Ce tareeeee!Si mie imi place mult! Nu numai el,ca persoana si ca sportiv, dar imi place K1-ul in general,si pe lista pe langa Daniel as mai adauga Tyrone Spong, badr hari,etc...!.... We need to talk about that :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Beats me, nu imi place K1 decat ca idee, baietii imi inspira forta si implicit aura de bad boy pe care o ador....cred ca am vazut maxim 2 meciuri ale lui, iar pe Badr Hari l-am remarcat tot datorita mediatizarii. Alt prince charming.
      Daniel are ochii albastri, era normal sa il observ. :D

      Ștergere
  10. pot sa vin si io pe plaja ta ..nitel...ca a mea...e beton ...inghetata bocna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut aseara cum arata faleza....Doamne daca stateam si eu acolo cred ca in fiecare zi imi faceam timp sa trec un pic pe acolo, sa fac poze peisajului. E visul meu sa vad marea inghetata/ninsa. Mi-a placut mai mult a doua varianta, era de poveste fara sa imi inspire dezolare, pustiu.

      Ștergere
  11. Răspunsuri
    1. Thx! :))
      Sa cititi si replicile lui Katynel si Federova, sunt la fel de amuzante.

      Ștergere
  12. Sounds flattering :D Ma bucur ca am descretit fruntile, nu neaparat incruntate cat inghetate. Brrrr sa vina vremea frumoasa sa postam tinute colorate!
    :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna!
    Interesanta rugaciune :)))
    Ai un premiu la mine pe blog http://justmealejandra.blogspot.com/2012/01/cute-blog-award.html
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru premiu, deja s-au strans 3 care trag de amorteala mea dolce far niente sa mai scriu cate ceva. Coming soon. :*

      Ștergere
  14. Super faină rugăciunea ta! Foarte originală , am citit-o cu drag și mi-ai smuls un zâmbet mare :D

    LOVE LOVE LOVE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut.:* Am primit pe facebook si mustrari ca imi pierd vremea cu asa ceva, dar naiba daca nici sa ne amuzam nu mai avem timp si drept....

      Ștergere
  15. Indeplineste-i doamne dorintele!!! Te rog da-mi voie sa o distribui mai departe ca e grozava:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Be my guest, iti multumesc. Daca mi-ar indeplini toate dorintele vestimentare, s-ar putea sa va iert de viitorul dolofan. :)))

      Ștergere