Translate

sâmbătă, 16 iulie 2011

Despre thboxes.com





Ma indoiesc ca mai e cineva aici care nu stie ca sunt pasionata (OBSEDATA) de thboxes.com. De cand am descoperit site-ul am putut sa strang o colectie impresionanta de bijuterii, pe care ce-i drept nu prea le port fiindca ma atasez de cateva si le abuzez numai pe acelea. Partea buna e ca un pret modic, cel putin fata de ce gasim in magazinele noastre. Modelele sunt foarte frumoase, imposibil sa nu gasesti ceva pe gustul fiecareia (foarte rar au inele sau bratari pentru barbati), iar materialele sunt ok prin comparatie cu ce putem cumpara din oras. Poate cele din Bucuresti au nspe variante satisfacatoare, dar in Craiova in afara de takko si Oni's (Universitate si Real) nu prea gasesti gablonturi atragatoare. In plus, cele de la Oni's sunt cu siguranta luate de pe thboxes si alte surse asemanatoare fiindca am regasit de multe ori modele identice, evident la preturi de 3-5 ori mai mari.
M-am hotarat sa fac postarea fiindca sunt convinsa ca e greu sa "frunzaresti" tot ce am scris relationat de-a lungul timpului, mai ales ca unele raspunsuri au fost date la comentarii si nu in articol. Si nici pentru mine nu e in regula sa raspund de 100 ori la acelasi lucru, asa ca cel mai bine e sa expun tot ce consider necesar potentialelor cliente.


1. Cat costa transportul?

Bijuteriile costa 2-3$ majoritatea, dar exista si cateva un pic mai scumpe. De ex ceasurile ajung si la 7$ insa unele chiar arata foarte, foarte bine si am inteles ca sunt finisate satisfacator. Pretul mic naste dubii cu privire la costurile suplimentare, de ex shipping.
Ei bine, NU EXISTA COSTURI SUPLIMENTARE in afara pretului de pe site. Absolut toate au livrare gratuita, indiferent de cantitate. Daca vrei iti poti lua si o singura bijuterie, sau poate 10.
!! DAR : problema apare la noi la vama, unde coletele suporta legea vamala romana. Care spune ca de la 10$ in sus platesti TVA, iar de la 45$ taxe vamale. Unii vamesi sunt mai indulgenti si aplica legea veche, cand aveai voie fara TVA pana la 45$, sau chiar mai mult. Insa nu te poti baza pe asta, e in functie de oras si de vames. Cel mai bine e ca macar la prima comanda si pana vedeti cu cine aveti de-a face sa puneti maxim 10$/comanda. Apoi intrebati pana la cat va lasa fara sa platiti si daca e cazul plusati. Pe mine de exemplu cei din Craiova m-au lasat pana la 20$.


2. Cat dureaza livrarea?

Ei bine, aici e mai putin imbietor daca nu ai rabdare. Coletul se trimite in 24 h de la plata, insa dureaza 15-30 zile lucratoare sa ajunga in Romania. Mie 99% din colete mi-au ajuns in 3 saptamani. Si desi nu-s deloc rabdatoare pot sa spun ca timpul a trecut repede, niciodata nu m-as impiedica de acest detaliu si nu am fost descurajata de asteptare. S-a intamplat ca doua colete sa depaseasca 30 zile, mai precis au venit in 45. Si am mai auzit, foarte rar, ca nu le-a mai ajuns pachetul. Nu mi s-a intamplat niciodata, ba chiar cand le-am scris ca a trecut 1 luna fara sa primesc s-au oferit sa imi returneze banii. Am refuzat caci nu mi s-a parut cinstit, pana la urma nu era vina lor. Si in scurt timp am primit avizul asa ca totul a fost ok pana la urma.
Deasemenea, tineti cont ca traim in tara lui Papura Voda unde Posta e the supreme. Ei fac ce vor, iti aduc aviz cand si cum au chef. De mai multe ori am platit taxa de inmagazinare fiindca tanti postarita n-a binevoit a mi le aduce la timp, unele le-am ridicat la 10 zile de la sosire, dupa a 2a reavizare caci aviz si reavizare nu primisem. Asa ca daca trec 3 saptamani si nici urma de pachet, mai treceti pe la posta vamala sa verificati daca nu cumva sunt acolo. Eu intreb la telefon, m-a invatat nenea de la ghiseu si se poarta frumos intotdeauna.

3. Unde soseste coletul?

La posta vamala. Cand inca nu luasem nimic din afara UE, imi imaginam ca vama e undeva la marginea orasului, o cladire impunatoare si SF. :) Nu, vama este un oficiu postal ca oricare altul, destul de mic. Mergi la ghiseu pentru a te cauta in registru, iti aduce pachetele si te pune sa semnezi, platesti daca e cazul de inmagazinare (la vama coletele se tin 30 zile inainte de a fi trimise inapoi), apoi intri intr-o camaruta alaturi unde din nou semnezi intr-un registru si iti sunt desfacute pachetele pentru a fi analizat continutul. Prima data m-a socat gestul, mi se parea ca mi se incalca intimitatea, dar m-am obisnuit. Nu ma deranjeaza, insa nu-mi place fiindca cele de acolo sunt femei si mereu le probeaza sugestiv. Ba chiar o tanti pe care n-am mai vazut-o de atunci mi-a zis cu nosalanta "si nu ne lasati si noua din ele?". NU. :)
In Craiova vama este oficiul postal 7, undeva in blocurile din continuarea Garii. Nu va faceti griji, o sa scrie pe aviz numarul oficiului unde trebuie sa va prezentati si apoi puteti cauta pe net adresa lui.

4. Cum platesc?

Numai paypal. Eu nu am, insa m-au ajutat mai multe persoane de-a lungul timpului. Din acest motiv nu va pot spune exact cum sa procedati, contul paypal il faci singur pe net in 5 minute, dar cred ca pentru a-l face e necesar sa ai card. Visa sau Mastercard, not sure. Oricum daca ati mai cumparat online puteti face contul in baza aceluiasi card.
E cea mai sigura modalitate de plata fiindca nu introduci date esentiale (PIN) si iti poti recupera banii daca tranzactia nu decurge cum trebuie.
Puteti gasi info relationate de ex aici.
Sa pastrati payment receipt pe care il veti primi pe mail dupa ce faceti plata, si sa il printati pentru a-l avea la voi cand mergeti la vama. Unii nu il cer, insa mie mi s-a intamplat sa mi-l ceara prima fata si ultima. Cum intre n-a mai zis nimic, desi le aveam mereu le-am aruncat caci prea se facuse teanc in geanta. Si uite asa mi-am luat morala fiindca s-a gandit ea dupa 5 luni ca le vrea, ca ii fac probleme, bla bla.

5. Marimi

99% din inele sunt ajustabile. Exista insa si fixe, ce-i drept fiind mai elegante asa caci nu mai arata cheap si universale. Foarte rar gasiti un 5,5, in general marimile pornesc de la 6,5. Eu iau 6,5 intotdeauna, am degete subtiri dar nu genul acela piano, careia ii vin foarte greu bijuteriile. La asos si takko de ex cumpar M. Daca aveti mereu probleme cand va cautati un inel pe masura, cred ca 6,5 va vine usor mare.
Tipul inelului e precizat in denumire, adjustable sau #5,5 pana la 11 cred.



  • In speranta ca am lamurit tot ce era necesar, spor la cumparaturi! Doar ce au adaugat cateva sute de modele noi zilele astea si eu ma duc sa mai salivez putin la ele. Imi cumpar destul de des dar bineinteles ca nu pot lua tot ce imi place, ar insemna sa iau 3/4 din site. Nu uitati sa va faceti cont pentru a putea cumpara, si mai ales pentru viitoarele beneficii acordate clientilor fideli. Spre ex eu cand am atins 100$ ca suma a tuturor comenzilor, am primit discount 10%, permanent din acel moment.
  • Daca sunteti curioase ce achizitii am facut de-a lungul timpului, introduceti "thboxes" in caseta de pe dreapta (faceti cautari pe acest blog).

Hugs, sa aveti un weekend cum va place!


Last but not least, aruncati o privire asupra unui outfit clean & sexy pe care l-am descoperit azi. Acesta, ce merge pe un vis. Si proprietara arata foooooarte bine, i wish i had those slim long legs. :)



44 de comentarii:

  1. Super utila postarea! Te pup dulce si sa ai un weekend minunat,Ramo! :* Tocmai ce am vorbit cu cei de la Thboxes,iar adauga minunatii pe site :D Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Andreea, zile frumoase si insorite si tie...ale noastre in Ro sunt cam prea insorite totusi :))
    Am vazut, ieri s-a blocat site-ul fiindca tot adaugau (eu intru zilnic). Mi-am pus 2 bratari, un colier si 5 perechi de cercei dar in 2 comenzi diferite. Trebuie sa ajunga. Ce greu m-am hotarat, dar nu mai aveam nici bani, deja am renuntat la prea multe ca sa imi iau mereu gablonturi. :) Zic mereu ca ma potolesc dar chiar azi ma mancau degetele sa pun in cos, m-am consolat cu gandul ca mai bine strang si iau o bluza, o rochie.
    :*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce bine ca ai scris tot!
    Cu toate astea, eu mai am o intrebare: te-ai dus cu factura la oficiul vamal? Cand mi-am ridicat pachetele Sigma, mie mi-au cerut factura, pe care eu nu o aveam pentru ca respectivele colete fusesera cadouri. Acum cred ca o sa-mi ceara factura care sa confirme valoarea care e trecuta pe colet... Ei trec valoarea reala? Care o fi factura pe care trebuie sa le-o arat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Gand la gand, exact dupa ce am completat partea cu factura (payment receipt care iti vine pe mail de la paypal dupa ce faci plata) am vazut comentariul tau. Uitasem de ea, si-am introdus-o acum la "cum platesc". :)
    Nu prea trec valoarea reala, eu chiar i-am rugat sa puna maxim 10$ pachet dar nu imi fac griji fiindca a zis ca ma lasa si peste 10 asa ca daca vede diferente ii zic ca asa trec ei pe pachete. A mers fiindca in afara de prima data nu a mai cerut dovada de plata, dar uite ca dupa 5 luni si nspe comenzi si-a amintit ea ca ii trebuie. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cand mai ai problema asta, fiind cadouri si neavand dovada de plata de la paypal, sa printezi mailul in care scrie ca-s cadou. Cred ca merge asa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu placere, bine ca m-ai "instigat" sa fac postarea asta fiindca astfel e mai simplu si pentru voi si pentru mine. Ma bosumflam degeaba ca mi se pun aceleasi intrebari de foarte multe ori, doar nu era sa ia toate postarile la rand si sa citeasca zeci si sute de comentarii in cautarea informatiilor.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa stii ca e mult mai util asa si, daca mai apar intrebari, cum a fost a mea, probabil ca o sa fie adresate aici, raspunsurile vor fi tot aici si va fi practic o singura pagina de citit.

    RăspundețiȘtergere
  8. OOO in sfarsit!
    Cat citeam aici,si niciodata n-am avut curajul sa comand,ca deh,nu prea intelegeam ce si cum,deci foarte utila postarea!
    Pacat ca tva-ul e mare,si legile din romania sunt de cacao!:'(

    P.s. as vrea sa vad o poza cu toate bijuteriile:)):))

    RăspundețiȘtergere
  9. si eusunt deja la a 3 comanda si le ador:Xsi tot de pe site-ul tau am aflat de ei..

    RăspundețiȘtergere
  10. Scumpa Ramona, tu arati de 10 ori mai bine decat fata aceea. Ai picioarele mult mai frumoase, silueta mai armonioasa.

    Multumim pentru detalii :) si eu am pus ochii pe niste inele ;;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Omg cum arata tipa de pe blogul ala...Dumnezeu clar a fost mai darnic cu unii decat cu altii!

    RăspundețiȘtergere
  12. foarte utila postarea! me 2 vreau bunaciuni de la TH!!

    RăspundețiȘtergere
  13. si eu am facut comanda pe 1iunie si inca nu a venit, la fel, ei s-au oferit sa-mi dea banii inapoi, ceea ce mi s-a parut foarte fair din partea lor,insa pt o comanda de 8 dolari mai pot astepta...in orice caz, o sa trec pe la posta, desi nu mi s-a intamplat niciodata sa nu primesc un aviz...dar cum e alt oficiu postal, mai stii...si multumesc pentru postarea asta, dar si pt celelalte, daca nu erai tu nu as fi descoperit site-ul lor ! :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumiri pentru detalii! Azi imi comand si eu! Kisses:)

    RăspundețiȘtergere
  15. Morphine, o poza cu toate nu am. Le-am postat pe masura ce soseau coletele.
    Am facut cateva dar era numai o parte, mi-a fost greu sa dau si cerceii jos fiindca am multe si le aranjez greu la loc. Uite o bucatica : http://colourmeprettyamo.blogspot.com/2011/04/my-jewelry-collection-one-half.html
    In prezent nu mai am loc de ele, trebuie neaparat sa gasesc o solutie pentru ca nu suport sa le tin ingramadite si sa se atinga intre ele.
    Cat despre TVA, da, nu prea se merita, dar pui de 10$ maxim si astfel nu mai platesti nimic in plus fata de pretul lor.


    Clarra, multumesc mult, dar stii ca eu tanjesc dupa ce nu am sa am niciodata..osatura aceea subtire si luuunga cum o are ea. Stiu ca nu sunt grasa, sus sunt chiar multumita fiindca port XS/S, dar mi-as fi dorit picioare mult mai suple, cu oase mai fine. De ex mie nu imi vor sta niciodata cizmele largi pe pulpa cum ii stau Victoriei B : http://healthlinkss.com/wp-content/gallery/victoria-beckham0626/Victoria_Beckham%20Boots.jpg, si deasemenea exista sandale care nu ma incap la glezne.


    Ladies, ma bucur ca vi se pare utila postarea. Am adaugat azi si ceva despre marimi fiindca uitasem ca am fost intrebata si despre asta, exista si ajustabile si fixe. Sa-i multumim Cameliei (Coltul Cameliei) pentru ca ne-a dezvaluit sursa, in veci nu dadeam eu de site-ul asta si cu atat mai putin nu ma descurcam sa comand. Economii nu pot spune ca am facut fiindca dau mereu tot ce am, dar partea buna e ca de aceeasi bani imi iau mult mai multe decat din oras. Nu aveam cum sa strang atatea intr-un timp asa scurt daca ma alimentam din magazine.

    :*:*

    RăspundețiȘtergere
  16. Lollikins, mai e o problema.....mi s-a intamplat de 2-3 ori sa nu se duca la vama, ci sa vina ca scrisoare externa simpla. Am inteles ca asta s-a intamplat din cauza dimenisiunii reduse a coletului si a lipsei declaratiei vamale. Cand vin ca scrisoare simpla ti le aduce factorul postal acasa, si daca nu e cinstit si amabil risti sa nu le mai vezi fiindca nu poti da de urma unei "scrisori". Nu are loc sa le bage in cutia postala asa ca daca nu are chef sa sune la usa/poarta....Dumnezeu cu mila. Mie voia sa mi le arunce peste gard cand a vazut-o mama, o ucideam daca le strica :))
    Mergi si intreaba la posta vamala totusi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Foarte util, chiar mi-a prins bine postul tau!:*

    RăspundețiȘtergere
  18. Ramona, citeam ca nu iti vin cizmele largi.... Dac-ai sti ce nasol e sa nu-ti gasesti niciodata cizme care sa-ti vina normal pe pulpa............

    RăspundețiȘtergere
  19. Adina, prietena mea cea mai buna e micuta si foarte slaba jos. Poarta 34 la incaltari si cea mai mica marime la jeansi, fara sa plesneasca pe ea. Are aceeasi problema - piciorul foarte subtire, si ei ii vin largi si nu-i place. Dar mie mi-e drag, mereu mi-am dorit asta sau sa stea blugii lalai pe mine. Bineinteles, fiecare vrea ce n-a putut avea :) Mie imi place mult cum se imbraca Victoria B si modelele de podium (urmaresc mereu blogul Altamira Models off duty), dar pentru outfiturile alea ai nevoie de o silueta anorexic-like si nu posed. :) Dac-ai sti si tu ce rau e sa nu iti poti cumpara niciodata un costum din magazin fiindca porti marimi diferite sus-jos....si sa turbezi cand cauti pantaloni fiindca desi intra pe tine arati ffff ciudat ca plesnesc pe genunchii cei lati si masivi. :) Toata lumea imi sarea in cap ca port fusta scurta. Pai n-am purtat o viata fuste, dar cand am indraznit am vazut ca e lungimea potrivita pentru a nu-mi sublinia defectul, cele midi ma reteaza in doua de unde nu trebuie si par mai scunda si bondoaca desi nu sunt. Cele scurte imi fac picioare lungi si nu se mai observa osatura grosolana. :) Dar sa nu ma vait, caci vad in jur o multime de fete care se lupta de-a binelea cu kg si asta deja nu mai e moft.
    Totusi, mi-ar placea sa port aceeasi marime, indiferent de croiala si material, sa stiu ca daca imi comand jeansi de pe net e imposibil sa nu imi vina bine.

    RăspundețiȘtergere
  20. Cu placere, Anda. Zilele astea au adaugat muuuuulte modele noi, am tot pus in cos si plasat fara sa platesc, m-am gandit si m-am razgandit...momentan ratiunea a invins, ma abtin. Fiecare banut pe asta se ducea si eu vesnic falita, nu mai faceam nimic altceva. :)
    Mi-as fi dorit totusi o pereche de cercei lungi in intregime aurii, fara alte detalii, dar nu cred ca ajung in timp util pana la ocazia cand imi trebuiau. E cam o luna pana atunci, weekenduri incluse, si n-am chef sa risc. :)
    :*

    RăspundețiȘtergere
  21. Eu sunt mai inalta decat media si nici eu nu-mi gasesc costume in magazin din cauza ca imi sunt scurte. La fel si blugii... Sa fii inalta si slaba pare the dream, dar impune probleme logistice mai mari decat ar parea...

    RăspundețiȘtergere
  22. Despre TVA / TAXE VAMALE, pe site-ul Autoritatii Nationale a Vamilor:

    TVA
    "Bunurile primite ca urmare a unei comenzi efectuata prin Internet, corespondenta, telefon sau telechat, pot fi eliberate cu scutire de la plata TVA-ului, numai daca valoarea globala a bunurilor nu depaseste valoarea de 10 EURO/trimitere"

    TAXE VAMALE
    "In cazul in care primiti un colet ca urmare a unei comenzi efectuata prin Internet, corespondenta, telefon sau telechat, eliberarea bunurilor se poate face cu scutire de la plata taxelor vamale numai daca valoarea globala a bunurilor nu depaseste valoarea de 150 EURO"

    http://www.customs.ro/ro/calatori/bunuri-expediate-prin-colete.aspx

    RăspundețiȘtergere
  23. poti sa masori, te rog, ce diametru au inelele ajustabile in interior?

    RăspundețiȘtergere
  24. imi pare rau dar nu pot acum, sunt inca in vacanta si nu am cu ce sa le masor :( dar fiind ajustabile le poti face cat vrei....oricum nu sunt standard, unele mi-au venit perfect asa cum erau reglate iar pe altele a trebuit sa le mai strang/desfac.

    RăspundețiȘtergere
  25. nu-i nimic, eu ma gandeam ca poate nu se pot strange ci doar largi, am degetele foarte subtiri si nu prea gasesc nimic care sa imi vina....

    RăspundețiȘtergere
  26. Am si eu o intrebare. Pe site scrie ca daca comanzi in valoare de minim 150 dolari, coletul ajunge in 7 zile. Ai idee daca vine tot prin posta sau prin curier? Si daca se plateste TVA si taxe vamale? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna,
    credeam ca s-a inteles din postarea de mai sus..."!! DAR : problema apare la noi la vama, unde coletele suporta legea vamala romana. Care spune ca de la 10$ in sus platesti TVA, iar de la 45$ taxe vamale. Unii vamesi sunt mai indulgenti si aplica legea veche, cand aveai voie fara TVA pana la 45$. Insa nu te poti baza pe asta, e in functie de oras si de vames." Deci, potrivit legii vamale romane vei plati taxe vamale(daca nu depasesti 45$ platesti doar TVA) si nu-s neglijabile ma gandesc. Degeaba le iei ieftine daca apoi dai pe taxe mult, nu mai renteaza.
    Clar vin prin curier daca sosesc in 7 zile, posta normala livreaza abia intre 15-30 zile caci vorbim totusi de o distanta mare.
    Acum e alegerea ta, insa eu nu mai vad niciun avantaj in a comanda daca alegi sa plasezi o comanda atat de mare incat sa suporti taxe vamale care poate fac inca jumate din suma.
    Mai bine te inarmezi cu rabdare si plasezi mai multe comenzi de maxim 10-15$ fiecare(in zile diferite caci altfel ti le ambaleaza impreuna), si astepti 3-4 saptamani dupa ele dar macar nu platesti absolut nimic in plus fata de pretul lor.

    RăspundețiȘtergere
  28. Am si eu o nedumerire... Taxa vamala se plateste doar la coletele ce depasesc 10$ ? Si cat reprezita taxa pentru coletele cu valori mai mari de 10$ ? :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Pai am subliniat in textul de mai sus : "!! DAR : problema apare la noi la vama, unde coletele suporta legea vamala romana. Care spune ca de la 10$ in sus platesti TVA, iar de la 45$ taxe vamale."
    Deci de la 10-45$ platesti TVA, adica 24% din cate stiu. Dupa 45$ platesti taxe vamale si nu stiu valoarea lor, nu am comandat niciodata de o asa suma.
    Daca pui de maxim 10$, nu platesti nimic.

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna! Ma gandesc si eu sa-mi comand ceva de la ei.. Mi-am facut un cont paypal de ceva vreme dar nu am avut tangente cu el.. Am inteles ca se poate plati cu cardul [se introduc niste date, bla, bla], Dar, contul meu este in LEI si pe site pretul este in dolari sau euro.. Ai idee daca se poate asa? Sau trebuie sa imi deschid cont lei/euro? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  31. Buna, nu se poate plati cu cardul. Doar Paypal (care se face tot in baza unui card) sau Western Union. Eu am spus ca nu am dar intr-o vreme ma foloseam de al unui amic, dupa ce puneam in cos produsele alegeam "place to pay" si introduceam adresa de mail si parola contului de paypal, ma intreba daca sunt de acord sa platesc suma X si gata.
    Da, e ok daca e contul in lei, se face conversie automat.
    Era simplu de facut plata, sper sa reusesti.

    RăspundețiȘtergere
  32. Npc. :* Si pe mine ma tenteaza cateva perechi de cercei, nu am mai comandat nimic de cateva luni.Inca rezist, ma incurajez ca mai nevoie am de haine decat de cercei. Dar parca n-am stare. :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Cat ai asteptat cel mai mult dupa un colet?
    Eu am dat prima si singura comanda de pana acum in data de 21 ianuarie si nu am primit nici pana astazi avizul, le-am scris si s-au oferit sa imi returneze banii sau sa imi aleg altceva de pe site. Nu stiu ce sa fac, in primul rand imi doream enorm exact acele produse, in al doilea rand, asa cum ai spus si tu, nu e constit fata de ei, care spun ca au trimis pachetul... :( As aprecia daca mi-ai putea da un sfat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai mult a durat 1,5 luni, dar s-a intamplat doar o data cred. In rest in medie 3 saptamani. Numai ca eu nu asteptam avizul pentru ca de foarte multe ori nu mi l-au adus, sunam la posta vamala si intrebam daca mi-a venit colet. Domnul de acolo m-a tinut minte si era foarte de treaba, am inteles ca nu toti dau informatii prin telefon. Sa treci sa intrebi daca nu vor sa iti spuna prin telefon, poate totusi e deja acolo. Sta 1 luna la vama pana ii fac retur.

      Ștergere
  34. Multumesc mult pentru raspuns!
    Si eu sunt tot din Craiova si il stiu pe domnul de la vama, dar totusi voi trece personal sa intreb. Am evitat sa merg pana acolo din cauza vamesei mai in varsta, care mi-a facut probleme de mai multe ori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu mi-am mai luat nimic de la inceputul verii trecute, poate s-a mai schimbat ceva, dar daca te referi la doamna din camera unde se desface pachetul nu pot spune ca mi-a facut probleme insa simteam ca ma preseaza....la fiecare colet proba toate inele si bratarile, si nu le dadea imediat jos ci se admira impreuna cu colega eventual. Si ma simteam aiurea, mi se parea ca vrea sa zic "pastrati-l/-o."

      Ștergere
    2. Si mie imi facea tot asa. In plus, coletele pe care le-am ridicat eu pana acum de la ea erau castigate la diferite giveaway-uri internationale, iar ea ma intreba cat au costat produsele, ii explicam situatia si nu intelegea sau nu ma credea, ba odata m-a pus sa vin cu extrasul de cont Paypal sa vada ea ce si cum, evident ca nu i-am dus nimic, nici nu aveam ce sa ii duc, dar am ramas cu o stare de disconfort ori de cate ori am ceva de ridicat de la vama...
      Imi voi face curaj si voi intreba maine, sper totusi sa fi ajuns coletul si sa il pot lua acasa, l-am asteptat cu mare nerabdare si mi-ar parea rau sa il pierd.

      Ștergere
  35. Howdy very nice blog!! Guy .. Excellent ..
    Amazing .. I will bookmark your website and take the feeds also?

    I'm happy to search out so many helpful information here within the publish, we'd like work
    out extra techniques on this regard, thanks for sharing.
    . . . . .
    Visit my page ... free iphone 5

    RăspundețiȘtergere
  36. Buna, postarea mi-a fost chiar de ajutor pentru ca si eu vroiam sa comand de pe site si cautam un review ceva..In ceea ce priveste tva si taxe vamale sau alte alea, pana acum nu am comandat decat o pereche de colanti din afara eu, si am dat vreo 25 de dolari pe ei, ori la posta nu m-au intrebat decat ce am inauntru. Nici macar cat am dat pe ei..Poate am noroc de functionare mai dragute aici in Galati..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau poate ai noroc pur si simplu, fiindca imi amintesc de o bloggerita din Galati care si-a luat ceva de pe strawberrynet si nu i-au dat coletul pana nu a platit tva-ul.
      Plus n cazuri in care primeau cadou produsele si cei de la vama refuzau sa creada desi scria clar gift, cerand cu indarjire dovada de plata.
      Eu nu mi-am mai luat de pe thboxes cam de 1 an, si-am auzit ca s-a schimbat vamesul la Craiova. Asa ca la prima comanda o sa incerc sa nu depasesc 10$, sa vad intai cum se comporta. :)

      Ștergere