Translate

duminică, 15 mai 2011

Sunday night song....

9 comentarii:

  1. spune-mi te rog ce vopsea de par folosesti, imi place tare mult nuanta ..papa

    RăspundețiȘtergere
  2. ce vopsea de par folosesti si ce numar, imi place mult cum iti vine..pa

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, insa eu nu ma mai vopsesc de 1 an :) Totusi, pentru ca pe lungime imi mai ramasese saten inchis si aratam ciudat fiindca radacinile mele sunt saten foarte deschis (adica ce iti place tie), a trebuit sa vopsesc lungimea ca sa le egalizez. Un amestec de blond mediu si saten deschis, ambele Palette.
    Asta http://www.palette.ro/uploads/pics/shade_strang_n4_13.jpg, N4, si asta http://www.palette.ro/uploads/pics/400_pnc_com_11.jpg, 400.
    Nu ti-o recomand calitativ, curge si se deschide cam repede, insa eu n-am avut de ales pentru ca era singura despre care stiam ca iese fix ce vreau, ca parul meu natural. Initial a iesit mai inchis decat e acum, dar in 3 luni s-a deschis si e perfect asa. Daca partea de sus nu s-ar vedea mai lucioasa nici nu ai zice ca jos e vopsit, arata la fel ca nuanta.
    Acum depinde si cum ai tu parul...mie pe saten inchis nu imi prindea daca nu imi decolora coafeza cateva suvite inainte de vopsit, dar nu cat stai normal ci cam 20 min.
    Am scapat deci, nu mai am nevoie sa ii fac nimic, chiar nu aveam rabdare sa stau sa creasca si sa tund toata partea inchisa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Superba, ca de altfel toate melodiile de "corazon" pe care ni le recomanzi. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma obsedeaza in ultimele zile, sunt atatea care ma "ating" incat cu greu as putea mentiona doar cateva preferate.
    Imi place muzica trista, si mai ales spaniola....e limba in care tristetea se exprima cel mai bine, are poezie.
    :*

    RăspundețiȘtergere
  6. First of all, multumesc:*

    Apoi...Ramona, nu sunt inalta deloc. Nu am mai mult de 1,65 dar in general sunt atenta la ce imbrac si ce incalt ca sa ofer un efect de alungire siluetei. In cazul tinutei de care vorbim sunt mai multe artificii... Unu la mana platformele care pe langa faptul ca au 11-12 cm inaltime(deci dintr-un foc am facut 1,76), sunt si nude, ceea ce va lungi piciorul. Daca aveam incaltaminte de culoare neagra sa zicem, nu mai iesea acelasi lucru. Pe langa asta, am pastrat o singura culoare iar rochia e dintr-o bucata fara sa fie elemente care sa ma "taie" si deci sa scurteze brusc din lungimi. Este la mijloc si unghiul din care e facuta poza dar in mare, toata treaba tine de proportii. Insa crede-ma, n-am nici picioare lungi nici inalta nu sunt:)) Glezne si gambe groase am si eu dar in incaltaminte de culoarea pielii arata mai bine decat in cele de culoare inchisa.

    Cu rochia da...am primit destule priviri si la fel de multe comentarii tipic romanesti pe care mi-e un pic jena sa le reproduc. Traim intr-o tara tare frumoasa:)

    Da, mi-ai spus ce a zis prietena ta si repet...Nu pot sa zic ca sunt o persoana fara posibilitati sau cu posibilitati reduse dar nici din categoria celor cu foarte multi bani nu fac parte. Pentru multe din lucrurile pe care le am, am strans bani sau am economisit respingandu-mi alte placeri dar am in dulap si haine de 5 mii.Adica 50 de bani, moneda aia:) Si pot sa spun ca unele din ele le iubesc mai mult decat cele scumpe, chiar daca sunt vechi si purtate de altii inaintea mea:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Same here, nu-mi pasa de brand cat timp lucrul respectiv are un material calitativ si o croiala placuta care sa ma avantajeze. Rochia din postarea trecuta a costat 10 lei pe un blog vintage, intr-adevar sacoul si cizmele au facut destul de mult dar fara rochie tinuta nu ar fi avut niciun farmec. Sa nu mai zic cate esarfe mi-am luat cu 2 lei/buc in ultima vreme, nu purtam si m-a apucat brusc pasiunea. N-aveam rabdare sa strang multe in timp si SH era posibilitatea cea mai la indemana sa-mi iau si cate 10 impreuna. In primul rand agreez ideea de vintage fiindca sunt produse pe care nu prea ai sanse sa le mai vezi la altcineva pe strada. Plus ca ma deprima sa ma intorc acasa cu o singura haina. In orasul asta nu prea sunt, dar profit cand vizitez "imprejurimile". Sau de pe bloguri, dar acolo ma enerveaza conditia comenzii minime de X lei. Acum vreau o rochie tricotata care costa 18 lei, si nu o pot lua fiindca ar trebui sa fac 30 lei minim plus 8 lei posta. Ok, nu-i o suma fabuloasa, dar nici chilipir nu mai e la 38 lei.

    Nu ma gandeam ca ai starnit controverse cu rochia....pe naiba, nu esti cu sanii si fundul pe afara, nu vad absolut nimic indecent la ea. Nu mai suport sa nu ai libertatea de a te exprima vestimentar asa cum iti place, si eu vad pe strada tinute pe care nu le agreez sau care mi se par chiar oribile dar nu am treaba cu persoanele respective. Daca eu nu as purta nu inseamna ca trebuie sa ii critic pe cei care o fac, nu ma incurca cu nimic.

    Yep, nude rulzzz atunci cand vrei sa trisezi un pic optic. Si bejul ajuta. Plus ca e aiurea sa ai o tinuta fluida si sa o retezi cu negru, s-a dus naiba imaginea curata si uneori eterica. :) Zicem adesea "iau negru sa mearga la orice"...pai mai degraba iei nude, e muuult mai usor de integrat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Votasem deja de aseara de cand a facut Irina postarea si am ajuns la facebook, banuiesc ca nu se pot vota mai multe participante. Am ales Bianca la machiaj si Superficial Blonde la Polyvore. Sorry.

    RăspundețiȘtergere