Translate

luni, 23 mai 2011

Monday ramble

Azi nu am multe de spus si nici de aratat, blogul e intr-un soi de vacanta pe perioada nedeterminata. Lipsa de dispozitie sau poate comoditate, melanj, cine stie....
Ca sa fie fericirea completa, de miercuri ma lupt cu o eruptie cutanata pe gat, piept, coaste si un pic pe obrazul drept. Toxiinfectie alimentara si o alergie la soare, care m-au facut un fel de little shrek varianta cu buline rosii. Mi-au mai trecut, dar probabil va mai dura cateva zile sa se retraga toate. As pune pozele dar n-are rost sa va stric ziua, mi-am oripilat destul prietenele pe privat.
De atata "amar si jale" am hotarat sa-mi fac o bucurie cumparandu-mi ceva. Am plecat dupa un costum de baie si o gentuta bej, dar s-au adaugat o pereche de sandale verzi si o bluza gri pe care am uitat s-o fotografiez.
Nu m-a dat pe spate combinatia de culori a costumului, nu mai voiam ceva cu atatea dungulite, insa tineam mortis sa aiba sutien tip banda, nu push-up. Nu am sanii apropiati si urasc cum arata genul acesta in ceva ce "lipeste" si ridica excesiv, se aseaza dubios si se vede ca e un decolteu fabricat. Din acelasi motiv urasc silicoanele adaugate la astfel de sani, parca-s 2 mingi descentrate.
Gentuta bej imi trebuia pentru cizmele de vara si nu ma interesa sa fie cea mai cea, iar sandalele verzi au fost un moft. Nu prea am incaltari viu colorate in ideea ca-s greu de asortat, numai ca imi ramasese gandul la un model Gucci corset intr-o culoare relativa si nu am putut rezista ispitei. Asta e, vad eu la ce le port dar mai bine sa n-am la ce decat sa stau cu gandul la ele. Mai ales ca le vazusem si asta-toamna tarziu, ramase din vara trecuta, nu le-am luat si apoi mult timp am regretat. Lucky me, nu s-au vandut atunci asa ca le-a expus din nou. Si mai lucky, erau singura pereche si desi scrie pe ele 40 imi vin bine in ciuda faptului ca port 38-38,5. Deloc necesare, au fost primele achizitionate.
Si cam atat.....imi doream postari OOTD dar no way pana nu scap de tendintele betty la fea de pe piele.





21 de comentarii:

  1. f frumoasa gentuta.. ma bucur ca ti-ai revenit :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le porti iubita, imi place costumul, e foarte fresh :). La gentuta marele defect va fi cu spatiul, am si eu una asemanatoare, dar nu imi incape mare lucru, iar daca sunt si cu masina sunt chiar in incurcatura pentru ca am si actele masinii si ditamai cheile:(.Singura mea scapare e sa fiu cu sotul si sa il pun sa imi mai care el din lucruri in borseta:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc!
    Simona, da, mi-au trecut considerabil dar inca as atrage priviri....n-as vrea sa fiu tratata ca si cum am ceva contagios. Usor,usor se duc. Seamana mult cu cele pe care le fac de la frig sau nervi, insa mult mai multe.
    Fluturas, e cat celelalte gentute postas detinute si imi intra actele, telefoanele, portofelul si servetelele. Farduri si asa nu prea car dupa mine cand merg pe jos, oricum un gloss sau o pudra incape.

    RăspundețiȘtergere
  4. Superbe sandalutele si culoarea lor.Verdele acesta merge combinat cu alb si albastru marin.Sau chiar la o rochita rosie.

    RăspundețiȘtergere
  5. La alb si bej m-am gandit pentru ca mi-am si facut planul cu ce am pe acasa. :) Culori mai multe si mai tari nu as mai vrea, nu prea mai duc bine privirile piezise pe strada. Am inceput sa imi dau peste mana cand ma duc spre nuante tari, efervescente.

    RăspundețiȘtergere
  6. mie imi plac sandalele! fabulous! pupicei

    RăspundețiȘtergere
  7. vreau si incaltari verzi :x soo nice 8->

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa le porti cu placere!
    Sandalele sunt superbe,nici eu nu am incaltari colorate si de o saptamana tanjesc la incaltari corai.Buba e ca nu prea am la ce le asorta,dar vad eu ce fac si trag si o rochie cand o fi.
    Pupici si multa sanatate! Sper sa iti treaca cat mai repede iritatiile acelea.

    RăspundețiȘtergere
  9. Toate frumoase! Gentuta imi tb si mie una, vreau gri sau roz. Am ceva cu griul :)) Si costum de baie tb sa-mi iau, dar eu vreau de ala cum ziceai tu ca nu-ti place, sa stea apropiati, ca ale mele "chestii" asa sunt:)) Am vazut ceva sa-mi placa, tot o nuanta de verde-turcoaz, dar astept sa-mi maresc bugetul. Oricum, inca-s alb fosforescent :))
    :*

    RăspundețiȘtergere
  10. imi plac mult, mai ales costumul. sa le porti cu multa placere!!! vorbind de eruptii si chestii si mie tocmai mi-au aparaut doua monstruozitati pe fata, yuck! iar vineri merg in belgia. nuuuuuuu
    :*

    RăspundețiȘtergere
  11. sa le porti cu placere! sndalutele sunt superbe, ca si costumul de altfel.
    am si eu aceeasi gentuta :D pana si culoarea este aceeasi. aveam nevoie cand ieseam la plimbare cu Gandacul pentru un pachet de servetele, portmoneul si telefonul. dar am purtat-o de 5 ori cred :)) tot mai practice sunt buzunarele de la blugi :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Cea mai buna terapie: shopping-ul pentru vacanta!
    :)))
    Caut si eu costume de baie, dar intr-o singura piesa...

    RăspundețiȘtergere
  13. eheee, bine ca ai ce sa pui in sutienul banda :D eu am probat ieri unul de la HM cu banda si statea absolut plat :D
    salvarea mea, sutienul triunghiular cu buretel si imprimeu... nu ma dezic niciodata ca altfel e jaleee :))))

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce frumoase sunt sandalutele! Si ce culoare mistoo!:X

    RăspundețiȘtergere
  15. Sa le porti cu placere!
    Sandalele sunt dementiale! Au un model tare frumos si o culoare perfecta de vara.

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  16. imi plac mult sandalele, la fel si costumul, cred ca iti vin de vissss! eu as purta sandalele cu o rochie rosie si o geanta albastru electric ;)
    sa te faci bine. pupici

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc, ladies. Scuze ca nu-s prea comunicativa zilele astea. :*

    RăspundețiȘtergere
  18. Ramona am si eu aceeasi pereche de sandalutze,marimea 37,5-38 si le-am incaltat doar o singura data,le-am luat vara trecuta si de atunci zac frumos in cutie,pentru cele interesate sa-mi scrie pe adresa extravagance_shop@yahoo.com,sper sa nu te superi pe mine ca am lasat acest comment la tine pe blog dar daca eu nu le mai port macar sa-si gaseasca alta ''stapana'' care sa se bucure de ele

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu-i problema, nu ma deranjeaza. Dimpotriva, foarte bine ca ai postat, poate cineva chiar voia unele identice. Eu asa sunt, si pe strada daca vad ceva ce-mi place ma duc si intreb de unde l-a luat :) Am socat-o pe mama o data in real intreband casierita cu ce rimel e data.

    RăspundețiȘtergere