Translate

marți, 21 decembrie 2010

NOTD and accessories over time....drops of Me, Myself, and I






































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































34 de comentarii:

  1. Deci tot ce pot spune este ca ai niste maini superbe. Sunt chiar ele niste bijuterii. Desi nu sunt adepta bratarilor cu zdranganele, recunosc cu mana pe inima ca-mi plac mult cum iti impodobesc tie mainile.

    RăspundețiȘtergere
  2. wow,wow,wow!!!impresionant!toate foarte dragute,asortate perfect,unghiutele perfecte.ma bucur ca ai ceva si de la mine.te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc frumos, Clarra! Sincer si fara falsa modestie, nu am degete asa suple si lungi, cu incheieturi fine, cum tot admir la o parte din prietenele mele. Dar ajutate de unghiile macar de lungime medie arata decent si par mai subtiri si alungite. Asta-toamna cand am dat tipsurile+gel jos dupa 3 luni, am ramas cu ele complet scurte si striate, chiar franjurate...nu le mai vazusem asa boante de vreo 4 ani, am zis ca nu-i adevarat ce ciudat aratau si ce fluffy mi se pareau degetele lipsite de "extensii". Acum au crescut, suprafata inca nu-i neteda dar macar nu se rup si in timp voi scapa de partea afectata. Daca degetele sunt maleabila ajutate de lungimea unghiilor, la unghii mi-as fi dorit totusi un pic de ajutor nativ...sa stea patrate si sa nu se mai aduca de laterale in jos incat sa se subtieze spre varf (aratatorul de la stanga arata uneori de parca fac unghia stiletto). Si sa fie netede si roz sanatos sa pot purta si eu french. Dar sa nu exagerez, ma pot bucura de lacuri colorate si nu stie nimeni ca daca as taia unghiile ar arata boante. :)
    Ii raspundeam Andreei in postarea anterioara ca eu pana acum cativa ani detineam doar o pereche de cercei dots de aur, mici, pe care nu-i dadeam jos niciodata, si doua inele stil verigheta (unul solitar), subtiri si finute. Altceva nu aveam si nici nu doream, le purtam continuu strict pentru valoarea sentimentala fiindca in rest preferam sa admir la altcineva. Si-acum mai au putin si ma ia cu lanturi din magazinele de gablonturi, inca mai fac obsesii pentru aceleasi cateva piese si restul zac in dulap, dar asta nu ma impiedica sa le iau sa le stiu ale mele.
    hugs

    RăspundețiȘtergere
  4. Stella, manusile albe au devenit accesoriul-fetis, le-as purta toata ziua. Ca sa dezvalui un detaliu de culise, cea dintai fotografie e facuta in dimineata asta pentru ca voiam neaparat sa surprind si unghiile albastre, si am accesorizat asa doar pentru poza. In fapt, azi am sa port tot manusile pentru ca ma imbrac in tonuri de navy si alb, dar am zis sa nu fac si poza tot cu ele fiindca le mai aveam la unghiile visinii si sa variez cat de mult.
    Multumesc, o zi frumoasa sa ai!


    * Eu astept cu nerabdare sa vad cadoul de Craciun al Alexandrei, sunt obsedata de dantura alba...si momentan ramane doar un vis pana nu rezolv, atat cat e posibil, problemele legate de aliniere si aspect. Ti-am zis ca voi purta aparat pentru coborarea caninului inclus din copilarie, mi s-a spus insa ca nu se vor mai aseza perfect simetric fiindca nu mai e atata loc pe maxilar si ei nu doar ca s-au deplasat pentru a acoperi golul dar s-au mai si aplecat un pic spre drepta.
    Azi-noapte nu puteam dormi si citeam tot felul de informatii despre tratamentul necesar, ma speria un pic dar ma incurajez ca e cel mai bine asa. Nu stiam cum va arata solutia dar am gasit asta : http://www.drcrisan.ro/2010/05/tratamentul-ortodontic-al-caninului-inclus/ si mi-am facut o idee.Sper ca intr-o zi sa iti zic "Uite ce albi si drepti sunt si ai mei!" :)
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. imi place cum asortezi bijuteriile cu unghiile,se vede ca ai o pasiune pentru bijuterii.Mi-a atras atentia inelul tau turquise,i love it, m-am indragostit de el,este superb,nu am mai vazut pana acum modelul acela de inel.Iti doresc din tot sufletul sa ti se indeplineasca dorinta de a avea dantura dreapta,stiu cum e caci si eu am aceiasi problema.Cand eram mica mama a vrut sa mi se puna aparat dentar dar nu am vrut eu,cand m-am vazut pe scaunul cabinetului stomatologic am fugit de frica.Acum imi pare rau,asta e cand suntem mici nu realizam ce ne face bine.Cand eram la scoala nu vroiam de teama ca o sa rada colegii de mine iar acum m-am obisnut asa nu mai sunt asa complexata de defectul meu,am invatat ca cine te iubeste cu adevarat te iubeste si daca nu esti perfecta.Te pup,iti doresc sa ai un Craciun Fericit.

    RăspundețiȘtergere
  6. am uitat sa spun ca eu sunt o mica vampirita,eu am un canin in afara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc albastrikmik(scuze, nu iti stiu numele)!
    Inelul este comandat de pe asos, m-am indragostit de el asta-vara si imi placea asa mult ca am stat cu teama pana a venit, sa nu aud cuvintele dureroase "OUT OF STOCK". Cred ca a fost cel mai scump inel al meu, exceptandu-le pe cele din argint/aur(foarte putine) : 10 lire. Nu-i o suma colosala, dar nici prea mica pentru un gablont din metal comun, nici macar inoxidabil. La scurt timp a cam oxidat cercul pe interior, probabil pentru ca vara iti transpira palmele. Dar din fericire vad ca nu s-a intins si il pot purta linistita, sper mult timp :)

    * La mine aparatul e must, nu se poate cobori altfel caninul ramas acoperit in gingie.Nu se vede deloc, as putea sta si asa dar mi s-a explicat ca e un dinte foarte important si ca o sa regret lipsa lui. Trebuie legat cu un lantisor de aparat si astfel aplicata presiune ca in timp sa fie adus la normal intre ceilalti. In copilarie cred ca mi-ar fi fost rusine sa il port, si nici nu se deplasasera ca acum, plus nu depistau mugurul acela in gingie...asa ca nimeni nu a insistat. Nu pot spune ca ma incanta perspectiva, nu o sa ma simt in largul meu si probabil ma voi stradui din rasputeri sa nu cumva sa rad si sa se vada. Dar ce sa mai aman, apoi iarasi imi fac procese de contiinta ca daca il puneam acum peste 1-2 ani ma felicitam.
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar macar il ai, eu nu il am deloc...in locul lui e un premolar de lapte, pe deasupra si imbracat fiindca in timp s-a deteriorat. De asta nu prea am de ales, pana la urma alegand sa il descopar si cobor obtin un dinte important si sanatos in locul unuia fragil si oricum predispus la disparitie fiindca e clar ca o data ce ai ajuns la pivot si coroana nu mai ai ce alege din el peste ani. Teoretic, in 4 luni de la extractia celui deteriorat ce ii ocupa spatiul, ar trebui sa il am.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce bijuterii frumoase ai! Mi-a furat ochii oja aceea verde de la Maybelline. :D
    Imi plac si mainile tale! Ai degete de pianista :P

    RăspundețiȘtergere
  10. Emma, atat cea verde cat si cea baby blue/turquoise sunt luate ca surogat de OPI What's with the cattitude si Go on green!
    http://colourmeprettyamo.blogspot.com/2010/07/lac-de-unghii-maybelline-minicolorama.html
    De dragul nuantelor, caci asa cum povesteam in review, sunt tare proaste...se intind neuniform si greu, daca insisti unde e mai stravezie risti sa iei si putinul acela. Stau mult sa lacuiesc pana arata decent macar.

    Multumesc pentru compliment insa, asa cum ii raspundeam si Clarrei mai sus, fara unghii nu mai arata la fel. Am doua prietene ale caror unghii taiate arata cat ale mele medii...nu mai zic de degetele interminabile, dar adevarul este ca ambele sunt si mai inalte si mai slabe deci poate vin la pachet cu ansamblul longilin si filiform :) Ale mele sunt undeva la mijloc, la inele de ex nu port S ci M.

    RăspundețiȘtergere
  11. oau, ce unghii frumoase! eu nici in visele mele cele mai frumoase nu pot sperea sa am asemenea unghii :) folosesti solutie de la Farmec, nu? i-am cerut-o si eu mamei mele sa mi-o puna in pachet, am si unghii ff fragile..

    RăspundețiȘtergere
  12. Da Rox, farmec B5 de cativa ani ca altfel nu le puteam tine lungii fiindca sunt foita si se si exfoliau. Dar cu pauze ca sa nu devin imuna si ca sa nu se intareasca exagerat si apoi sa se comporte ca portelanul. Le "spargeam" in portiera, cum imi scapa un pic manerul si se loveau sareau de la un capat la altul ca retezate.
    Voiam sa incerc Favisan pentru ca e lac si il poti pastra sub oja, astfel sa scap de ingalbenirea datorata nuantelor inchise. Numai ca nu l-am gasit si dupa vreo 5 Plafare m-am saturat sa caut. Mi-l recomandase o prietena ce isi tratase unghiile cu el dupa ce purtase tipsuri si practic aveam aceeasi nevoie.
    Date cu oja sunt ok, dar nu vrei sa le vezi fara...galbene si strite, au numai crestaturi pe suprafata unde am avut tips si gel. Inca sunt subtiri, daca intep cu ele zici ca-s lama, dar macar nu se mai rup ca imediat dupa ce le dadusem jos pe cele false.
    Insa ce e ciudat, niciodata Farmec nu si-a mai facut efectul ca in primul an...am cateva poze de atunci, de ex cea cu ele cu model pe suprafata rosie si cea imediat sub, cu peckinezul. Taiam la ele non-stop, cresteau asa lungi ca nu mai puteam face nimic ca lumea, abia tastam. Acum nici jumate pe atat nu mai ajung, habar nu am de ce.
    hugs

    RăspundețiȘtergere
  13. Superb! Imi plac multe accesorii ale tale, dar in mod special inelul turcoaz luat de pe Asos :).
    Iar poza in care sorbi din cafea, ai ochelari supradimensionali si palarie este G-E-N-I-A-L-A !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. pt unghii ingalbenite incearca zeama de lamaie, daca nu ai incercat deja..
    eu mi-am pus toate sperantele in acest Farmec pt ca am unghiile sub orice critica..
    am luat un intaritor de la essence, dar nu face mare lucru, singurul care am auzit ca ar fi de-a dreptul miraculos este cel de la mavala, dar costa 14 euro O_O
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. Rox, la mine nu a mers...nici macar nu s-a cunoscut vreo imbunatatire desi le-am dat cu lamaie mai multe zile. Problema este ca eu sub lacurile colorate aplicam un lac incolor oarecare, nu ceva cu rol protector anume, si cum de regula folosesc nuante intense si mai inchise, e imposibil sa nu se pateze. De asta imi doresc sa pun mana pe Favisan intaritor,sa imi ramana ca pelicula protectoare sub oja. Farmec se evapora imediat, nu ramane pelicula.E ffff bun pentru intarire, dar contra petelor nu face nimic. Cand il ai sa nu uiti sa te dai si cu ceva crema pe ele ca sa isi pastreze flexibilitatea, tinde sa le faca extrem de rigide si se crapa/sparg cand le lovesti.Eu pun pariu ca o sa fii multumita de el, pana acum nu am auzit vreo fata dezamagita. Eu pana l-am descoperit nu am putut tine niciodata unghii lungi, erau taiate maxim.

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc, Iulia! Eu nici nu ma mai uit pe asos fiindca ma iau palpitatiile, mi se intiparesc pe retina tot soiul de inele, cercei, bratari, si apoi sufar la propriu cand nu mi le pot lua. De curand mi se pusese pe o pereche de cercei oversized : http://images.asos.com/inv/media/2/6/7/1/1321762/image2xxl.jpg
    si-acum cand sa pun link vad ca s-au redus. Offffffffffff....ma bantuie, ma obsedeaza! :) Daca ii zic mamei cred imi da cu ceva in cap, am exasperat-o :)

    Poza e de vara trecuta de la Calimanesti, o terasa undeva langa un parculet cu izvoare termale. Cand am facut-o ma strambam toata, fiindca eu sunt foto-maniaca dar daca se poate sa nu ma vada lumea cand le fac, si numai bine ca atunci se uitau toti pentru ca eram cele mai gatite si colorate. Atunci l-am apostrofat pe cel ce a facut-o, apoi nu stiam cum sa o iau mai repede de la el de draga ce-mi era :)
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  17. Koko, inele nu prea am multe...mai mult ma lipeam de cercei cand intram prin magazinele de profil, dar acum parca mi-as dori o mai larga varietate. A inceput sa imi placa sa le schimb si imbin si mi se pare ca nu am material de lucru suficient :) Recunosc ca exagerez cu cerceii, dar la inele chiar sunt decenta...prea decenta, se impun provizii (cand le-o ajunge randul din pacate) :)

    RăspundețiȘtergere
  18. oja mov... oja mov... o vreau! Details please! ♥

    RăspundețiȘtergere
  19. http://3.bp.blogspot.com/_nqesDblDlCI/TP-FyqznDVI/AAAAAAAAN3Y/h8V-wHYAkAA/s1600/Picture%2B2304.jpg
    Golden Rose 205

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce unghii luuungi:)
    Esti de acord sa facem schimb de link-uri?

    RăspundețiȘtergere
  21. N-ai pentru ce, este dorinta si interesul meu sa identific si adaug blogurile de beauty & fashion si pana la urma tot te descopeream prin "vecini" :) Spor la "cultivat" blogul, la cat mai multe articole! :*

    RăspundețiȘtergere
  22. CRACIUN FERICIT!
    Cu drag,
    Ema
    P.S.: ti-am trimis si un e.mail :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Ema am citit acum, eu ma intalnesc mai rar cu mess-ul dar obisnuiesc sa intru zilnic sa citesc mailurile si sa raspund, numai ca astazi cu febra ultimelor pregatiri chiar uitasem sa verific.
    Ma bucur din suflet ca drumul parcurs de gandurile mele n-a fost prea lung si nici cu peripetii.:)
    Craciun fericit alaturi de toti cei dragi!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  24. Cat de mult imi plac mainile tale! Sunt superbe unghiutele,se vede ca le intretii si iti place sa le aranjezi!
    Te a inzestrat Dumnezeu si cu niste maini de portelan si cu niste degete tare finute! Te pup dulce!!! Craciun Fericit ,scumpo!

    RăspundețiȘtergere
  25. Ramona, mereu salivez cand vad accesoriile tale!:X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  26. Anda, am inceput foarte tarziu sa fiu pasionata, inainte ma multumeam doar sa le admir la altcineva si mi se parea inutil sa dau banii pe ele sau sa le tot schimb. Si-acum sunt bolnava :)
    Ieri ma plimbam eu linistita intr-un complex comercial in cautarea unor manusi din dantela lungi, si "fara sa vreau" am ajuns la coltisorul cu gablonturi...m-am lipit de o pereche de cercei si un inel, no name, cand imi suna telefonul - cea mai buna prietena. Ma intreaba unde sunt, eu ii spun locul, ea ma intreaba mai exact ....ingaim un "stii standul ala cu cercei, miau, miau"...si ea imi raspunde "IL STIU. TE VAD!!!". M-a lasat sa iau cele 2 lucrusoare, dar apoi m-a tarat de acolo :))))
    Sa privim partea buna....majoritatea sunt no name, sunt gablonturi deci nu costa prea mult, e singura mea placere asa ca mi se pare rezonabila. Nu fumez, nu beau cafea, nu imi place sa mananc, nici nu ies prea des prin oras...asa ca le merit! Ce Dumnezeu, o bucurie asa nesemnificativa fata de mofturile altora :))
    te pup
    P.S. nici cu tine nu mi-e rusine, de fapt cred ca ai mai multe perechi de cercei decat mine.

    RăspundețiȘtergere
  27. Andreea, o sa te dezamagesc...chiar nu le am cu ingrijirea unghiilor, in afara de pilit cand se mai agata/rup si aplicat periodic intaritor Farmec B5 si lacuri colorate, nu le fac absolut nimic. Nu am deloc cuticule ceea ce ma salveaza, mi-ar fi dat bataie de cap sa le imping/tai sau sa le dau cu ulei special.
    In realitate, unghiile mele nu arata prea bine naturale...sunt galbene orice as face, si acum mai sunt si striate de la fostele tips-uri dar aspectul asta dispare pe masura ce cresc si tai partea respectiva.Nu-i bai cu ingalbenirea, le colorez mat si arata decent, dar mi-ar fi placut sa port french, sa fie roz sanatos si partea aceea de la varf, partea libera, sa fie alba de la natura asa cum vad la prietenele mele. Insa nu vreau sa ma plang, macar le pot lasa lungi si ma pot juca cu oje colorate care sa-mi bucure privirea si sa ma ajute sa arat mereu altfel, pe langa accesorii.
    Vad in jur diverse probleme gen dimensiune foarte redusa de abia au ce sa lacuiasca, exfoliere continua, cuticule tari, voluminoase si chinuitoare.Asa ca per total as putea sa ma abtin in a le critica...cu o mica rezerva : mi-as dori tare sa imi creasca intinse, sa stea late la varf sa le pot tine patrate. Asta imi placea cel mai mult la cele false, ca se lateau nu se ascuteau ca ale mele. Lopetici nu gheare :)
    te pup

    RăspundețiȘtergere
  28. Draga Ramona, eu sunt teoretic cam pe standardul despre care vorbeai tu intr-un comentariu, inalta si slaba, cu degetele lungi si subtiri. Unghiile insa au patul scurt, daca le tai aproape din carne, cum se zice, nu cred ca au un centimetru. Ca sa para cat de cat OK si ca nu am degetele boante, le las sa creasca putin peste, dar nici prea lungi nu pot sa le tin ca ma enerveaza, ma incurca si eventual le rup in diverse accidente stupide. Ma uit la fotografii cu mainile tale si arata muuuult mai bine decat ale mele, care sunt osoase, iar unghiile tale arata foarte, foarte bine.
    Ca te plangeai de striatii si unghii galbene, pot sa-ti spun ca eu folosesc cu succes o pila pentru suprafata (una no-name), cam odata la o luna, doua (cand am timp si imi amintesc de ea) si asa rezolv ambele probleme. Pilesc oricum foarte usor, dar aparent numai stratul superficial al unghiei e ingalbenit, iar dedesubt asteapta o unghie roz sa fie descoperita!

    P.S.: Ai un tag de la mine: http://septembriejoi.blogspot.com/2010/12/christmas-tag.html

    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  29. Sadie, multumesc! Si pentru complimente/incurajari, si pentru tag :)
    Si eu le mai pilesc sa scap de pelicula galbena, dar parca tot nu arata sanatos. Striatiile insa nu prea au solutie momentan, sunt adanci, ca si cum as fi crestat cu cutitasul de cuticule in suprafata unghiei. Daca pilesc atat cand unghia va creste se va rupe de acolo subtiindu-se prea mult, eu le am tari datorita intaritorului dar sunt foarte subtiri, "foita" au fost si vor fi intotdeauna.
    Si ma mai enerveaza linia dintre pat si partea libera, arata mereu de parca am o dunga de murdarie sub. Trebuie sa vanez doar lacurile mate, opace, suficient de laptoase cat sa nu se intrevada prin ele nimic.

    RăspundețiȘtergere
  30. Tizooooooooooo, te incoronez Regina Bratarilor! :)))
    Si pe Koko, Regina Cerceilor. :D

    Sunt in cautare de Regina Colierelor... cine se ofera?


    Ai o postare dedicata la mine pe blog.
    http://chocos-pretty-things.blogspot.com/2010/12/ce-am-mai-facut-eu-azi.html
    E bratara facuta ieri dupa ce ti-am vazut poza. Cat de curand fac altele si sper sa scap si de promisiunea facuta lui Koko, cea cu cerceii foarte lungi.

    RăspundețiȘtergere
  31. Nu-s de acord, vreau bratari+cercei, fiindca am infinit mai multe perechi de cercei decat bratari...si toti lungi pana la genunchi :))) vreo 65 de perechi chiar, la bratari mai am de strans ca nu-i veche pasiunea
    Multumesc pentru dedicatie, abia astept sa vad si cerceii pt koko caci amandurora ne plac "talangile" (asa le zice tata)
    kiss u

    RăspundețiȘtergere