Translate

marți, 13 iulie 2010

The ring....

"It's a black fly in your Chardonnay
It's a death row pardon two minutes too late
And isn't it ironic...dontcha think
......................................................
It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought...it figures"

Nu-i o ironie ca dupa ce cu o clipa in urma ai renuntat la ACEL inel pentru totdeauna, sa primesti un altul care in ciuda arhitecturii si dimensiunii impresionante nu poate si nu se vrea a fi mai mult decat o podoaba? Nu am sa regret niciodata negarea reintoarcerii a mia oara a unui trecut ce refuza sa moara, am incetat sa mai cred ca sentimentele pot fi platosa pentru tot ceea ce diferentiaza si desparte, ori surogat al minutelor si orelor cand tot ce era bun s-a murdarit fara drept si posibilitate de a le curati prin iertare. Oricat te-ar iubi si oricat ai iubi, intelegi ca nu se poate, ca nu stii si nu vrei sa uiti cuvinte si fapte ce au ranit, ca ai obosit si ai trait totul pana la epuizare, si mai ai un dram de luciditate si tarie sa te salvezi dintr-un viitor care nu ti-ar aduce decat nefericire. M-ar strange si m-ar durea, prefer sa il inlocuiesc cu o mie de tinichele colorate decat sa-mi sangereze pe deget dovada unui razboi in care am mai murit de atatea si atatea ori. Se spune ca nu te poti curata de atrocitatile lui motivand ca nu ai luptat de bunavoie, cat timp aveai doua posibilitati sa te desprinzi : te puteai sinucide sau puteai dezerta. Ei bine, dezertez pentru cea din urma oara. Si imi doresc din tot sufletul ca de data asta sa nu mai fie drum inapoi.

Inelul din imagine a venit abia astazi, desi mi-l dorisem de multa vreme si il comandasem acum 2 saptamani. De regula comenzile asos.com au venit intr-o saptamana, dar se pare ca acum era necesar sa intarzie incat sa contracareze un eveniment mai putin placut pe care azi il las in urma fara sa-i dau sansa sa reinvie nici macar ca amintire. L-am ales motivata fiind de opulenta si piatra in culoarea mea de suflet, si ma gandesc acum ca sunt persoane care se simt atat de mici si au atat de multe complexe incat nu pot supravietui nimicului si insuficientei de sine decat prin excese sub diverse forme.


Ma gandeam sa il port impreuna cu cerceii mei no name cu piatra identica, numai ca avandu-l constat ca metalul argintiu difera mult acesta neavand aspectul used al celor dintai. Nu prea imi pasa de discordanta si nu ma descurajeaza, am invatat sa apreciez persoane si lucruri doar pentru ele insele, pentru ca sunt pur si simplu frumoase, nu pentru ca imi servesc la ceva. Daca ar prima utilitatea, aceasta ar avea insemnatate pentru oricine are cauze comune cu a mea si atunci nu ar mai fi cu nimic speciale. Desi in fotografie nuanta pietrei pare diferita, este aceeasi.

A costat 10 lire si cea care a considerat necesar sa imi permita micul moft si sa imi faca o bucurie a fost mama. Nu le poarta, poate nici nu le intelege, dar se bucura de bucuria mea. Sau poate simte ca nefiind in stare sa fiu fericita din motive consistente, imi prind bine mici artificii care sa imi aduca zambetul chiar si numai o clipa. E asadar special pentru ca e de la ea, pentru ca-i turquoise, pentru ca-i pretentios si opulent. Si pentru ca a fost dorit.



Lacul de unghii l-am ales dupa ce am facut o pasiune pentru o nuanta similara descoperita in urma castigarii unui concurs OPI pe blogul Emei. M-a cucerit iremediabil What's with the Cattitude dar din practicitate am ales drept premiu o nuanta de rosu pentru ca o pot purta tot timpul la orice. Insa nu m-am resemnat si am cautat o alternativa cheap, gasind-o intr-o mini Maybelline Colorama. I-o daruiesc inelului meu, sa-i poarte noroc si sa-l insoteasca cu demnitate.

Si mie imi daruiesc sansa de a fi fericita candva.







49 de comentarii:

  1. Un razboi :)Ce bine ar fi. Razboiul e creuzetul creatiei: cei mai puternici supravietuiesc, idei noi iau nastere, genele se amesteca in noi configuratii.

    Make the sadness go away
    Come back another day
    The things I've said and done
    Don't matter to anyone
    But still, you push me to see
    something I can never be
    Why am I their shattered king
    I don't mean anything

    I see the sadness in their eyes
    Melancholy in their cries
    Devoid of all the passion
    The human spirit cannot die
    Look at the pain around me
    This is what I cry for
    Look at the pain around me
    This is what I'll die for

    http://www.youtube.com/watch?v=GjZxiHWPrZ4

    RăspundețiȘtergere
  2. ce frumos e :X sa il stapanesti sanatoasa.
    poti sa imi spui de unde ti-ai luat oja?e foarte foarte foarte foarte tare

    RăspundețiȘtergere
  3. Este un inel superb, care cere atitudine pe masura - o atitudine princiara, pe care tu o ai. Sa-l porti cu placere si sa-ti aduca noroc si fericire, pentru ca meriti :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar astăzi mi-am cumpărat și eu o pereche de cercei(mai mici ce-i drept) dar tot turcoaz și acum văd aici lacul de unghii absolut minunat admirându-ți manichiura perfecta.
    Cât despre restul postării...în timp ce citeam mi-a trecut așa prin minte expresia:„Ce nu te doboară, te face mai puternic!„

    RăspundețiȘtergere
  5. @extramicuta : dintr-un magazin mai mic gen butic,este Maybelline mini Colorama,nr 95 Party Blue. Mi-am mai luat si un verde mint,nr 96 Green Park, ca alternativa la OPI Go on Green!A costat 5 lei fiecare.
    Habar nu aveam ca exista si aceasta versiune si nici nu mai incercasem lacuri Maybelline dar era exact ca OPI What's with the Cattitude pe care mi-o doream foarte tare,dar fara sa dau 40 lei pe ea.
    Am reusit sa gasesc o poza edificatoare cu sticluta si rezultatul,iti postez linkul :
    http://1.bp.blogspot.com/_xsjH5aslxRY/TCUJmCG16ZI/AAAAAAAAA74/vgABXn-3LFs/s1600/Party+Blue1.jpg
    Dar numai daca o iei de dragul nuantei,nu stiu daca sunt caz izolat dar calitativ este foarte proasta,mai proasta decat Ruby Rose sau Farmasi. Primul strat iese foarte subtire,ca un fel de acuarela apoasa,abia la al doilea devine mata si opaca asa cum arata in poza. Dar lasa dare,si daca insisti intr-un loc mai mult ia din stratul dat anterior. Per total merge,imi place enorm bleu-ul acesta,asa ca trec peste calitatea slaba ce creste durata aplicarii si cere atentie mai mare.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Clarra :iti multumesc din suflet,intotdeauna reusesti sa ma faci sa cred ca am un rost si ca exista ceva la care ma descurc. M-ai incurajat mereu sa scriu si sa nu renunt la visul de a ma regasi candva intr-o redactie.
    Ma bucur ca va place inelul,ma steptam sa primesc majoritate de opinii "e prea mult...".Stiu ca nu e cel mai discret si delicat inel,dar a fost un "trebuie sa il am" la prima vedere si cred ca as putea sa-mi pun cele mai comune si sterse haine doar ca sa ii las lui momentul de glorie.:)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Carmen : Te face mai puternic,dar cateodata te dor ochii sa privesti cicatrici si rani ce-i dovedesc etapele "calirii". O sa fie bine insa, de mii de ori mai bine decat daca cedam din nou tentatiei de a ma arunca in trecut. Te intorci cand stii ca ai sters totul cu buretele, nu cand retraiesti si reprosezi zilnic asa cum imi este firea.
    Manichiura mea era facuta in graba si am evitat sa o fotografiez de aproape tocmai pentru ca nu corectasem greselile,ma mai pictez pe langa :)
    Imi doresc si eu unghii patrate, dar ce sa fac daca mi se aduc de laterale in jos iar in capat se ascut...ma multumesc cu ce am,sanatoase sa fie (si nu prea sunt_. :) Lacul am spus mai sus ce este, acum ma gandeam ca sigur e o colectie veche pentru ca si pretul a fost mic si nici pe site-ul lor nu o regasesc. Ce ma fac cand o termin/se usuca? :)

    RăspundețiȘtergere
  8. hihi ce dragut e! imi place de mor culoarea aia, insa mai putin pe unghii :) am avut eu oja aia de la OPI, what's with the cattitude, dar i-am daruit-o adelei ca ei ii placea mai mult decat mie:) sa-l stapanesti sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. @AvLee: melancolie....mi-o insotesc adesea de Blank&Jones - Fallen.
    http://www.youtube.com/watch?v=mc_pylZ8b-0
    O ascult in secunda asta pentru ca linkul tau mi-a amintit de ea.
    Cred ca nu vreau sa creez nimic....vreau sa fiu proasta si nebuna si nespus de fericita. Daca as putea da timpul inapoi as incerca sa nu-mi mai construiesc viata in jurul lui "DE CE x/y/z?!....". Lucrurile trebuie privite de departe ca sa ramana frumoase....nu mai retin exact filmul ilustrativ, cred ca era un film italian de festival, "Priveste de departe" sau cam asa. Si zodia nu ma ajuta deloc in acest sens, prin esenta mea caut si analizez fiecare componenta a existentei mele si a celor adiacente.

    RăspundețiȘtergere
  10. @ zuzele : sar'na,cand am avut enterocolita de curand,timp de 7 zile, am inteles cat de importanta e urarea ta.Uitasem si de Cioran,si de cercei,si de farduri,nu-mi mai doream decat sa ma trezesc simtindu-ma normal :)
    Imi amintesc de povestea cu "donatia" dar chiar nu imi dau seama cum nu m-a lovit adoratia atunci.Nu ma gandeam sa port bleu sau verde, si acum ma tot uit la unghii cu drag :) Mi-am luat un costum de baie cu albastru si sper sa apuc sa-l asortez la oja,sau invers.

    RăspundețiȘtergere
  11. Da, așa este, pentru că de obicei oricât de mult s-ar spune că nu e bine să privim în trecut, există momente în care ne întoarcem, poate involuntar, pentru că oricum ar fi, trecutul este și el o parte integrată a noastră. Bazându-ne pe principiul:
    „Why would I try to deny it?
    Most of my dreams are a mess
    But what didn't kill me in fact has taught me
    Life's a big game of test
    Although in I believe in the future
    I keep in mind all the past
    Now that I live in the present
    I don't care about the rest„

    Eu foarte rar reușesc să termin toată sticluța de lac, poate doar ăla incolor, pentru că doar în vacanță îmi permit să îmi colorez unghiile.
    În rest, am încercat să le fac french și au ieșit destul de bine, așa că am hotărât să repet experiența ca să mai capăt niște îndemânare până când o să iasă mulțumitor :)). Eu le țin în general medii și pătrate pentru că mi se par mai comode așa, chiar dacă sunt tari și nu prea îmi creează probleme.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ramona, din fericire ai o zodie puternica si extrem de orgolioasa, ceea ce cred ca te ajuta mult mai mult sa treci peste decat pe un varsator sa zic :)) Nu de alta, dar stiu din proprie experienta.

    Si ce e crunt, depasesti momentul, reusesti sa nu dai inapoi, dar peste ceva timp iti vei reaminti, te vei gandi pana la obsesie la momentele frumoase, ti-e dor... regresezi cat de putin, esti iar dezamagita si iti dai seama ce alegere buna ai facut cand ai renuntat, dar nu te poti obisnui cu altceva si nici cu ideea...

    Succes oricum!!! :)

    "O lupta-i viata, deci te lupta"

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu stiu cat de puternica e zodia,mie imi pare cea mai trista si nelinistita din pricina obiceiului de a gandi prea mult si a analiza totul.Sau poate ca-i puternica tocmai pentru ca mai e in stare sa mearga mai departe dupa ce gandeste si anlizeaza. Dar cu orgoliul m-ai nimerit,aici excelez chiar. Si desi nu-i sinonim cu mandria,obisnuiesc sa spun adesea "pride....that's what keeps me alive".

    RăspundețiȘtergere
  14. Nici nu mai trebuie sa iti spun cat de frumos e.

    RăspundețiȘtergere
  15. P.S.Cum procedezi cu asos? Au niste bijuterii absolut superbe...iti vin prin posta?Cat costa taxele postale?
    Ai platit cu cardul sau ramburs?
    P.S. Ai cumparat si haine de la ei?

    RăspundețiȘtergere
  16. P.S.2 Sa ne arati si pantofii!S-au potrivit marimile?

    RăspundețiȘtergere
  17. @irina

    Vrei sa zici ca e greu sa treci peste un varsator :)Din fericire varsatorii sunt atat de convinsi de propria superioritate incat nimic nu-i afecteaza. Si chiar daca isi descopera o slabiciune o transforma ori in un subiect de meditatie ori in un mod de camuflaj impotriva altora . Nu sunt razbunatori, nici agresivi( ca leii si taurii) dar odata provocatii nu se dau batuti pana nu isi reafirma superioritatea :P

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce frumos ai scris...chiar daca e o poveste trista.. Despre inel : niiiiiiiiiiice !
    *kiss*

    RăspundețiȘtergere
  19. @vioricaghe: Pantofii trebuie sa imi vina cel mai devreme vineri si cel mai taziu luni,o sa vi-i arat. Marimile se potrivesc caci am tot comandat pentru o prietena si i-au venit bine,numai ca eu avand piciorul lat, desi port 38 la orice,cand sunt lucrati pe un calapod mic sau ingust mai iau si 39.Si de asta mi-e un pic teama,ii luam 39 dar am vazut in poza ce urat ii veneau manechinului fiindu-u un pic lungi.
    Haine nu am luat dar incaltarile au fost de calitate si majoritatea sunt de piele.
    Eu nu am card,am vrut sa imi fac dar nu am inteles foarte bine explicatia procedurii cu paypal si restul si m-am gandit ca nu o sa ma descurc. Asa ca le comand la un tip gasit pe Craiova forum unde avea numai recenzii pozitive. Face la asos, H&M pe suedia,fragrance direct,etc...in general pe UK.Vin cam in 8-10 zile,cel putin asa au venit cele puse de cand am comandat eu la el. Am luat doar incaltari si bijuterii,ia comision la 1 produs din 2,si acesta variaza.La incaltaminte a luat 2 sandale/pantofi, 3 la cizme, cercei si inel 2.La haine banuiesc ca tot 2-3. Voiam la un moment dat panatloni si pt aceia imi ceruse 1 lira comisionul,mie mi se pare ok pentru ca daca mi-as face singura as plati singura tot transportul si nu ar mai fi convenabil.
    Chiar vorbeam cu Iulia Badita aseara despre asta,si ea m-a intrebat cum procedez crezand ca am card si imi fac eu.
    Daca vrei sa vorbesti cu el id-ul este kuzyz,pune colete si in alte orase.
    Vrea jumate din suma inainte dar a fost de cuvant,nu cred ca si-ar permite sa ii posteze cineva o recenzie negativa caci apoi adio afacere.

    RăspundețiȘtergere
  20. @iguanitza : multumesc,se pare ca a fost pe gustul tuturor prietenelor mele virtuale caci cele reale au zis ceva de genul "OMG ce faci cu chestia asta mare??!" :)) Ele nu inteleg ce facem noi aici si nici de as fi in stare sa port pantofii cei sclipiriciosi cu blugi sau ce caut cu smockey ori ruj rosu ca o destrabalata :))))

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc mult pt. detalii..ai dreptate,mai bine o sa incerc si eu asa.La mine e invers,sunt undeva intre marimea 37 si 38 si parca mi-e cam teama sa ma risc.Cat despre haine la cat de frumoase sunt pe site,cred k merita.Banuiesc ca se pot si returna.

    RăspundețiȘtergere
  22. El mi-a raspuns ca se pot schimba daca ii trimiti foarte repede si fara sa le deteriorezi ambalajul,sper sa nu fie nevoie fiindca fiind la sale exista mari sanse sa nu gasesc marimea urmatoare.

    RăspundețiȘtergere
  23. Prietena mea purta cand 37 cand 38, asa ca si-a luat 37 la sandale si tot ce era decupat si 38 la pantofi,botine,cizme.I-au venit perfect.

    RăspundețiȘtergere
  24. *laughing* mi se pare foarte funny ce mi`ai spus cu prietenele tale , imi si imaginez niste fete care te analizeaza din cap pana`n picioare cand te vad imbracata/ machiata intr`un mod 'bizar' :))

    RăspundețiȘtergere
  25. @AvLee, varsatorii se ascund in ei, le e foarte greu sa treaca peste orice "infrangere", tocmai pentru ce ai spus: e greu sa treci PESTE un varsator. Daca trece cineva peste ei, atunci cu dificultate se pot complace acestei situatii. Si da, transforma orice slabiciune intr-un aliat cheie in orice lupta, pentru ca trebuie sa le fie recunoscuta superioritatea :P deh, daca au cu ce :))

    Nu, nu pot face rau nimanui, asteapta sa se "intoarca roata", pentru ca in ciuda aparentei, au un suflet MARE si sunt foarte sensibili ;;)

    RăspundețiȘtergere
  26. @Irina & AvLee studiati zodiile de stiti atatea chestii ? :) Eu sunt in zodia Varsatorului... ce mai imi spuneti ? *wink wink*

    RăspundețiȘtergere
  27. @Ramona

    Paypal este foarte simplu de utilizat si mai ales foarte sigur.Eu il folosesc saptamanal pentru a face si a primi plati.
    Paypal functioneaza pe post de intermediar. Tu le dai lor banii si ei la randul lor platesc compania. Este foarte sigur pentru ca in felul asta nimeni in afara de paypal nu are acces la informatiile cardului tau. Comisioanele sunt infime in genereal sub 1% din valoarea tranzactiei si deobicei incluse in pretul produsului cumparat.Se poate face si ramburs sau sa iti retragi banii daca consideri ca produsul a fost deteriorat. Per ansamblu iesi mai ieftin decat lucrand prin "intermediari"
    Daca vrei mai multe informatii despre cum sa iti faci un cont sa-mi zici.

    RăspundețiȘtergere
  28. @AvLee :multumesc,cred ca o sa-mi fac totusi si card si cont paypal sa fie acolo.Si chiar o sa te intreb mai multe detalii,mai ales ca ai experienta in folosire.Mai sunt si alte site-uri care ma tenteaza si cu care el nu lucreaza,spre exemplu strawberrynet.

    RăspundețiȘtergere
  29. Ramona, inelul este unul care poate scoate din anonimat orice tinuta, asa ca poarta-l cu placere si sunt sigura ca de fiecare data cand il vei purta, vei zambi amintindu-ti de momentul cand l-ai primit. Iar in ceea ce priveste "micile bucurii" pe care restul nu le inteleg, gandeste-te ca ei ies in pierdere: niciodata nu vor intelege de ce ti-ai dorit atat acel "ceva" si nu vor simti bucuria pe care o simti tu cand in sfarsit ai obiectul dorit.

    RăspundețiȘtergere
  30. Primul pas ar fi sa te duci sa-ti faci card de debit sau de credit si sa le ceri sa fie si pentru tranzactii de internet. Din cate stiu eu BCR si Transilvania lucreaza cu PayPal dar poate sunt mai multe akum. Iti recomand BCR Visa Electron, de ala am si eu si e si cardul de salariu, si nu am avut probleme pana akum. Plus ca la BCR ai optiunea de internet banking, (te costa vreo 10 lei in plus la crearea contului). Te ajuta sa vezi cati bani ai in cont si poti sa faci de acasa ordine de plata bancare.

    PS: strawberry lucreaza cu paypal

    RăspundețiȘtergere
  31. @AvLee: multumesc mult pentru toate informatiile,trebuie sa imi fac pentru ca intr-adevar uneori iesi mai bine comandandu-ti singur.Spre exemplu la strawberrynet,unde nu platesti transportul ci doar pretul produsului.
    Cand am spus "Mai sunt si alte site-uri care ma tenteaza si cu care el nu lucreaza,spre exemplu strawberrynet" nu ma refeream la paypal ci la tipul la care comand,el limitandu-se la asos,h&m,fragrancedirect.co.uk si un site cu ceasuri.
    Ma mai tenteaza diverse de pe e-bay si acolo chiar nu merge fara sa am paypal,dar ma streseaza gandul la shippingul mare.

    RăspundețiȘtergere
  32. @Camelia : Multumesc! Il port mai mereu,asa fac cand sunt entuziasmata de un lucru.Ma gandesc uneori ca daca cineva mi-ar intelege bucuriile ar fi ca si cum le-as imparti si depersonaliza,asa ca poate ai dreptate si nu trebuie sa imi fac griji.

    RăspundețiȘtergere
  33. Stai departe de site americane si de e-bay e recomandarea mea. Am o prietena care vroia sa cumpere de pe amywear dar sa potolit dupa ce a aflat ca taxele sunt in jur de 40-50% din valoarea marfii. Iar pe e-bay poti sa iti iei teapa. Da paypal te poate ajuta sa-ti recuperezi banii, dar se lasa cu blocarea contului pana le explici situatia.

    RăspundețiȘtergere
  34. AvLee,blame it on me caci cred ca eu sunt inculpata care-i daduse prietenei tale link-ul amyclubwear dupa ce lesinasem singura de pofta,si ma gandisem sa mai sufere si altii. Si tot eu i-am zis apoi cand i se pusese pe comanda sa renunte ca uitase problema shippingului care imi ucisese si mie avantul shoppinguitor :)
    De atunci nici nu ma mai uit pe site-urile americane decat intamplator,nu are rost sa visez de pomana.Of,cu e-bay mai auzisem de neplaceri dar isi luasera fetele din blogosfera cateva palete Coastal Scents cu 88/120 nuante la cca 60-70 lei si aici pe okazii sunt cam 120 lei.

    RăspundețiȘtergere
  35. Eh dracu nu-i asa de negru.Poti obtine produsele americane daca ai prieten(a),amant, nepot de unches care e pe acolo. Le cumpara ei si ti le trimit. Fiind colet personal nu mai platesti taxele de import.

    RăspundețiȘtergere
  36. Anyway blogul acesta nu prea se adreseaza sexului meu asa ca imi iau incet talpasita. Am nimerit pe el datorita celuilalt blog. Daca ai vreo intrebare contacteaza-ma pe raven_of_avlee@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  37. nice to meet you...si poate "talpasita" ta de sex diferit de al nostru te va mai purta uneori pe aici,ai fost un interlocutor interesant.
    Si totusi,acesta nu este un blog cu incadrare clara,eu strecor povesti printre farduri si haine.E adevarat ca am conturat un spatiu dar in interiorul lui ajungi unde vrei tu.Asa ca te mai astept oricand vei considera ca merita sa intervii si subiectul nu iti va parea superficial si pur feminin.

    RăspundețiȘtergere
  38. Ok o sa mai trec pe aici, momentan eram curios daca se sinucisa sau nu :P

    Si daca zici ca nu ai mai plans de mult, ia de aici:)

    http://www.youtube.com/watch?v=kc-QsHi8bVk

    RăspundețiȘtergere
  39. La mine "de mult" inseamna cateva zile maxim :)
    Multumesc,imi intregesc colectia :

    http://www.youtube.com/watch?v=MVAjIJ9D1h4&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=zPrEo7Vsv6o&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=JxNvpbbv_70&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=bm7d0TIJpDU&feature=related

    http://www.youtube.com/watch?v=24BBQszlV9I&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=CWhzO49vMVY&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=3iG7klhsRWw&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=R4fH2QcYbOo&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=e9Z5I7d1lBw&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=pt4zZZ_oc9w&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=U96-th8D_6c&feature=fvw
    Doar o mica parte din bookmarks, asa ca orice noutate e binevenita ;)

    RăspundețiȘtergere
  40. Dragut Evanescence,Cascada,Linkin si....Within Temptation? Pare a fi vocea tipei de la within dar nu stiu melodia.

    Dragute anime cu o singura exceptie, cand o vad pe Nyu din Elfen Lied numai la dragut nu ma gandesc :)

    Daca iti place Evanescence poate iti place asta : http://www.youtube.com/watch?v=YNxbCK8SaA8

    Si un "anime" mai personal. Initial l-am descoperit datorita jocului dar imi plac versurile.

    http://www.youtube.com/watch?v=o-WOChZQQhs

    RăspundețiȘtergere
  41. @iguanitza eu una nu studiez nimic legat de zodii/horoscop, dar am citit diverse articole/reviste, am constatat la persoane din aceeasi zodie trasaturi comune si asa s-au "imbogatit" cunostintele mele; prin propria experienta. Am verificat pe pielea mea orgoliul si perfectionismul fecioarelor, dar si capacitatea lor de a iubi cu toata fiinta si exemplele cu zodiile pot continua, dar nu suntem pe subiect si aici vorbeam oricum doar de fecioare si varsatori. Iar cu varsatorii... ei bine ma aflu printre ei.

    RăspundețiȘtergere
  42. @irina . nice (: eu nu tin cont de zodii ... stiu doar ca taurii sunt incapatanati rau ... restul n`am habar :))

    RăspundețiȘtergere
  43. @Cameleona : multumesc,nu ma mai satur de el :))) Tentatia e de a-l purta mereu,dar acasa il scot imediat ca nu cumva sa-mi ajunga labutele in contact cu apa,obsedata fiind de spalatul pe maini.:)

    RăspundețiȘtergere
  44. Ce marime porti la inelele de pe asos.com?Ma gandeam sa-mi cumpar si eu unul,dar nu stiu daca nimeresc marimea..am degetele ft. subtiri si ma gandeam sa iau un S.

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu inteleg intrebarea, mai sus e un singur inel nu mai multe. Si in plus am scris ca l-am cumparat de pe asos ca s ail port cu cerceii din imagine, de unde reiese ca ar fi de vanzare???
    In caz ca ai vazut postarile mai recente si ai zarit acolo mai multe inele, in textele respective spuneam clar ca mi le-am cumparat fiindca sunt obsedata de bijuterii. Nu vand nimic pe acest blog, cum as putea cand eu as fi in stare sa fac foamea ca sa imi cumpar cat mai multe? :)

    RăspundețiȘtergere
  46. tu nu ai ce face cu banii..nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zic ca ai gresit blogul, daca tii neaparat sa faci astfel de reprosuri. Vezi de cele cu genti de mii de euro, bijuterii si carpisoare pe masura. Este singurul inel mai "costisitor" pe care il am, in rest imi cumparam de pe site-uri asiatice cu preturi de nimic - e mult 1-2$ pentru un inel sau 5$ pentru un colier? Si daca am luat cateva atunci inseamna ca imi iau mereu? Nici macar nu imi amintesc cand am cumparat gablonturi ultima data.
      Daca ai mai fi vazut si altceva decat postarea asta ai intelege ca sunt cunoscuta tocmai pentru achizitiile low budget, 90% din hainele mele sunt sh, outlet, croitoreasa. Nu-i vreo avere sa dai 15 lei sa-ti faci o fusta. Si pe multe mi le cos singura, de mana.

      Ștergere