Translate

sâmbătă, 20 martie 2010

Mascara DIORSHOW Extase Flash Plumping



Nu stiu exact pretul oficial, cu aproximatie undeva in jur de 120 lei, insa din fericire exista si sursele alternative cu preturi ceva mai decente asa ca am reusit sa scap usor : 50 lei. Cam cat un L'Oreal de ultima generatie si ma gandesc ca nu exista grad de comparatie si in privinta calitatii,cel putin nu in acest caz.
Despre Diorshow varianta clasica am auzit multe lucruri bune de-a lungul timpului insa pretul din magazin nu ma atragea deloc asa ca nu am avut ocazia sa il testez. Totusi, nu m-am indoit de performantele lui avand in vedere ca l-am regasit in ritualurile de machiaj ale multor vedete si make-up artisti ce isi puteau permite orice alt brand si in plus au avut ocazia sa testeze cam tot exista.
Este prin definitie un rimel de volum, ceea ce il include imediat in aria preferintelor mele fiindca am o aversiune fata de tendinta rimelurilor de alungire de a le subtia si rarefia. Textura nu este foarte consistenta,vascoasa, ci usor "umeda", se ia destul de mult produs pe periuta insa asta nu inseamna nici pe departe ca risti sa se depuna inestetic sau sa se formeze nesuferitele graunte. Genele sunt imbracate uniform si generos chiar daca nu iti petreci toata dupa-amiaza sa le aranjezi, nu se lipesc, iar volumul este intr-adevar remarcabil. In plus, nu ramane corijent nici la capitolul alungire fiindca diferenta dintre genele naturale si cele imbracate este usor sesizabila. Pot spune ca insistand cu periajul si cu putina rabdare efectul este unul dramatic, de gene false. L-am purtat fara nici un alt machiaj, nici macar eyeliner sau dermatograf fara de care eu chiar ma simt "goala" pentru ca iubesc ochii conturati, si cu toate astea rezultatul era "wow!". Cred ca as fi in stare sa ma dau zi de zi asa pur si simplu, in casa, pentru ca nu ma mai pot lipsi de efectul vizual. Nu cred ca am incercat vreodata ceva mai bun si nu sunt usor de impresionat. Pentru mine un rimel bun nu are nevoie de jumatate de ora de periaj, tehnici futuristice jos-sus-centrat-dispersat si nici clestisor de curbat ca sa arate superb.
Imi place aspectul usor umed, nu pot sa sufar mascara ce la putin timp de la aplicare isi pierde intensitatea intr-un negru-gri mat si arata asa prafos incat ai senzatia ca daca strangi genele se crapa sau lasa pulbere. Si dupa cateva ore arata la fel de bine, nu am sesizat particule sub ochi sau pe obraz.
Periuta e un pic ciudata fiindca am prejudecata ca volumul cere un aplicator pe masura,ori aceasta este totusi subtire. Nici un impediment, isi indeplineste excelent functia si nu este cu nimic mai prejos decat alternativele ei mai dolofane, ba as putea spune ca-i un avantaj fiindca e mai greu sa te murdaresti si reusesti sa imbraci toate genele de la radacina.
Nu as renunta la clestisor pentru ca am gene destul de drepte dar cu tendinta de a de dispersa care pe unde poate,aspect messy as zice, si Diorshow reuseste la le disciplineze numai ca tot mai bine arata cand sunt foarte curbate. Nu le-am avut niciodata asa de lungi si voluminoase in acelasi timp, plus ca negrul ramane intens si vibrant. N-am inteles niciodata tendinta de natural, daca vreti efect natural nu mai folositi mascara, ce rost are sa aplicati chimicale ca sa aratati fix la fel ca inainte de a le folosi. Eu vreau sa starnesc controverse vis-a-vis de posibilitatea ca port gene false, sa fac curent cand clipesc. :)
L-as cumpara din nou fara sa ma gandesc o secunda, chiar si la 120 lei merita fiecare banut, dar parca tot mai frumos e sa dai 50 lei. :))
Asa ca....mai scoatem o data capacul si let the show start! Ca tot e vineri seara si ce alta ocazie mai buna sa scoti la inaintare arsenalul estetic. Ce-i drept,eu nu ies nicaieri dar nu-i nimic,imi admir si singura in oglinda genele. :))

4 comentarii:

  1. buna,iubita!!!!!de o saptamana intreaga ma tot"urmareste"reclama de la dior-extase,mascara..peste tot-tv,reviste,peste tot afisata..faza este k imaginea este monica belucci,iar tipa seamana izbitor de mult cu tine in poster..cauta pe google sa vezi despre ce vorbesc!!!si sa stii k nu exagerez,crede-ma sunt foooarte obiectiva!identice sunteti!!!!!!puuup

    RăspundețiȘtergere
  2. ce greu am gasit poza...ma flateaza nespus comparatia,numai ca resursele noastre estetice nu-s chiar echitabile in sensul ca n-am sa arat ca ea nici daca ma mut in clinica dr.Stan si imi fac tot ce se poate :)))) Esti tare,tare draguta cu mine si mi-ai bucurat seara... mi-au zis niste pusti ce asteptau autobuzul ca-s urata si m-am imbufnat,nu stiam cum sa dispar mai repede din peisaj :)))))

    RăspundețiȘtergere
  3. am updatat postul cu fotografia in cauza,sa ma umflu in pene...daca tu zici ca semanam.As vrea eu.Ia va rogggggggggg sa ma vedeti asa. =))))

    RăspundețiȘtergere
  4. pe cuvantul meu k nu exagerez!!!!!ok,poza este mai mult decat extra photoshopata,inteleg nu ti-am comparat tenul pentru k nici un bebelus neatins de poluare si ingrediente chimice nu reuseste performanta..dar uite ochii-machiajul si forma ochilor,conturul si exact dermatograful ala va"imbraca"identic forma..iar buzele iti zic cu cea mai mare sinceritate k am crezut k sunt ale tale..tresar de fiecare data cand vad poza..si gandeste-te k eu te-am vazut si"live"deci nu fabulez!!!!!!!te pup

    RăspundețiȘtergere