Translate

duminică, 27 decembrie 2015

Chromatics won't do...


Nu atunci cand iti fortezi limitele simtindu-te stangace si cand consideri culorile strict gesturi fronda, cand te imbraca dar nu te descriu. Mie imi place cu adevarat rosu. Mult. Nu-l port doar ca revolta pentru anii in care ma imbracam asemenea unui baiat deprimat si imi ironizam cot la cot cu el colegele "dichisite". Pot sa ma joc cu o mie de nuante, intotdeauna o sa ma intorc la cea de suflet si o voi considera amanunt semnificativ cand mi se cere sa vorbesc despre mine. Fiindca spune atat de multe fata de frazele insipide pe care le asteapta cei din jur. Si-mi place sa ma joc de-a Malena, desi uneori doare. 

Combinatia de fata as numi-o clasica, ati mai vazut cu siguranta ecuatia alb, negru, rosu, animal print. Paltonul il port a doua oara, aratandu-va data trecuta o tinuta potrivita pentru birou. Nu este foarte gros insa textura si lungimea ofera confort termic suficient, singurul meu regret fiind in continuare lipsa unui cordon asortat. L-am purtat aici cu blugi boyfriend cu talie inalta, gasiti la second hand (ma gandesc sa ii jerpelesc un pic cu razatoarea), si o bluza din chiffon cu esarfa supradimesionata. Pantofii au venit sa ravaseasca un pic lookul cumintel, nu mi-e teama de leopard in doze moderate si imi doream de mult o pereche asa mai ales pentru tinutele all denim. 

Inelul multiplu l-am gasit pe Kurtmann si cum sunt fana exagerari in materie de bijuterii am plusat cu inca unul masiv. Consider nejustificate preturile accesoriilor de tip gablont in magazinele proprii brandurilor insa in outlet situatia se schimba, platind suma corecta si gasind chiar adevarate chilipiruri. Merg mai mult pe accesorii aurii, sunt mai usor de adaptat si mixat inclusiv cu bratari textile. 


Blouse : custom made

Jeans : Cohn Cisco

Coat : here

Rings : Bershka, Takko

Shoes : random

Bag : Lovelyshoes  









Un comentariu:

  1. Faina tinuta, imi place paltonul ti l-am admirat si prima oara cand l-ai aratat.
    Sper ca ai avut un Craciun minunat si iti doresc in continuare sarbatori frumoase!
    Pupici,

    Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    RăspundețiȘtergere