Translate

miercuri, 24 septembrie 2014

Fond de ten Bourjois Flower Perfection



Voi incepe cu minusurile, momentan nu suficient de puternice pentru a ma face sa renunt la acest fond de ten :

1. Pretul. 82 lei in Douglas, singurul magazin unde am gasit cea mai inchisa nuanta disponibila - 56 - fiindca doar aceasta mi s-a potrivit pe bronzul moderat. Mi se pare exagerat pentru Bourjois, cu putin efort peste suma in speta iti cumperi MAC. 

2. Cu toate ca nu am un ten cu adevarat oily ci mai mult o stralucire enervanta omniprezenta, tenul machiat cu Flower Perfection luceste repede. Ma veti intreba cum se comporta fixat cu pudra, va spun insa ca acoperirea e destul de mare pentru a mai incarca adaugand si pudra. Chiar si cu cea alba de la Essence mi s-a parut ca sunt prea "tencuita". 
Nu are rost sa mentionez ca se transfera pe telefon intrucat pana in acest moment nu am intalnit niciunul cu care sa nu se intemple asa. 


Si totusi, de ce este fondul meu de ten preferat? 

Acoperire mare, cea mai mare de pana acum, si au fost zeci de experimente de-a lungul anilor de condamnare la cosmetizarea pielii imperfecte. Am incercat si eu faimosul Colorstay si am fost dezamagita de cum arata pe ten. Pur si simplu nu adera si nu se uniformiza, aratam de parca imi aplicasem faina si imi evidentia 1001 scuame pe care nici nu gandeam ca le am. Flower Perfection are o acoperire mai buna chiar si cu un singur strat, nu simti particulele de pudra desi teoretic l-as numi o crema fluida pudrata. Se intinde si se uniformizeaza usor, nu evidentiaza zonele uscate intr-un mod deranjant si nu imi provoaca el insusi scuame.

Nu dispare de pe ten nici dupa multe ore. Mai toate fondurile de ten se "evaporau" complet dupa un timp, aratam de parca nu as fi folosit nimic. In cazul meu nu se poate spune ca ramane  impecabil, am totusi o piele ce se confrunta cu sebumul, insa imi ramane suficient cat sa tempereze imperfectiunile si sa nu ma simt prost in public.        

Fiind nevoie de o cantitate mica se consuma incet. Il am de la inceputul lui iulie si imi va mai ajunge destul timp.

Sticla pare destul de rezistenta, am reusit sa o scap de cateva ori si din fericire nu s-a spart.  

Ca si textura si acoperire mi s-a parut asemanator cu iubitul meu Estee Lauder Double Wear, insa rezistenta este inferioara celui din urma - care arata impecabil ore in sir, fara primer si pudra. 

vineri, 19 septembrie 2014

All white on me


Iubesc outfiturile all white si mi-am ilustrat deja pasiunea aici.  Nu avusesem insa ocazia sa port, consideram ca sunt complimentata doar de nuantele intense si in plus orice purtatoare de fond de ten stie ce patesc hainele albe.
Ieri a avut loc cununia civila a celei mai bune prietene si desi initial pregatisem o tinuta somptuoasa, o fusta cu trena si o camasa casual alaturi de bijuterii cu pietre oversized, am realizat ca ar fi prea mult pentru ca in ultimii ani oamenii tind sa se imbrace mai simplu pentru un asemenea eveniment. Am optat pentru o fusta vintage 3/4 in clini, sacou vintage si un tricou cu mesaj personalizat. Mi s-a parut ca as fi prea "matematic" imbracata daca as alatura plicului rosu incaltari in aceeasi nuanta, am inceput sa detest asortarile, asadar le-am inlocuit cu sandale argintii.

      





marți, 16 septembrie 2014

Estik outlet


Tocmai am descoperit outletul in speta si desi in ansamblu nu se incadreaza in categoria pe care o promovez de obicei, budget friendly pana la sume infime, m-am gandit ca pot exista persoane interesate si de un asemenea magazin virtual. 
Astazi voi evidentia doar sandale si pantofi iar pe o lista a dorintelor as nota :



374 lei aici













709 lei aici 













514 lei aici













421 lei aici













1596 aici













290 lei aici













717 lei aici













301 lei aici













207 lei aici













637 lei aici













298 lei aici













339 lei aici













514 lei aici













290 lei aici














320 lei aici














374 lei aici













320 lei aici














735 lei aici














418 lei aici













421 lei aici













421 lei aici













429 lei aici













429 lei aici














433 lei aici













668 lei aici














691 lei aici














744 lei aici













1017 lei aici













joi, 11 septembrie 2014

Septembrie rosu


Castanii salbatici sarutati de vantul tihnit ii presara pe umeri policandre de frunze din cupru si aur topit si valuri spumoase de chiffon eterat se infasoara si se intrepatrund peste trup. Fibrele pretioase si adanci ii danseaza pe piept izbucnind din viori nevazute, descriind un corsaj diafan si bogat ce saruta piele si strafunduri. Se deschide si curge in linii curate si voluptuoase peste inima din carne si visuri care palpita aprig dedesubt, imprumutandu-i nemurire plamadita din vapaie si cer. 
Gliseaza melodios spre pantecul ce ascunde fluturi cu aripi poleite si apoi se revarsa enigmatic si intins precum oceanul de bucurie dulce ce-i inunda nopti neasemuite. Bratele adie intr-un freamat de panza mai supla ca zefirul, dezmierdata de dantela delicata, si pasii cuprinsi in fasii de argint tresalta rezonant peste mantia de dale si pamant cald. 
Rochia isi sopteste volanele fluide si opulente printre firele de soare domol si frunze infiorate si sub manunchiul de tesaturi rasar din torace si miez de suflet mii de azalee purpurii. Isi coboara pleoapele si degetele exaltate compun simfonii tainice. Danseaza si simtirile rabufnesc in vene electrizandu-i corpul pana la combustia tristetii si ritmul nevazut ii contureaza incheieturile cu podoabele euforice ale uitarii. Undele de voal se sting si apoi vibreaza iar si iar, isi deschid petalele parguite si picura peste toamna inmiresmata un flamenco aprins si picant.               
          








Fotografiile au fost realizate de Costinel Mitrache iar machiajul si parul de Snowbell Makeup. Multumesc pentru cadoul anticipat! 

marți, 9 septembrie 2014

Autumn leaves





Port jacheta si colier Zara, ambele provenind de la brandcircus,  o rochie Pull & Bear via Miniprix uitata intr-un colt pe etajera, sandale Leonardo achizitionate pentru o suma infima si o geanta vintage pe care o iubesc, inele Takko - pana cand drumurile noastre se vor desparti caci bijuteriile lor se deterioreaza destul de repede. As fi putut sa imi pun incaltari comode si sa ma plimb linistita pe aleile parcului sau la cumparaturi, ma gandesc la o pereche de converse albi

Fotografiile au fost realizate de Costinel Mitrache iar machiajul si parul i le datorez Claudiei, Snowbell Makeup. Multumesc! A fost o zi speciala, pe care mi-o doream de mult timp, si veti vedea in curand ce a iesit la sedinta foto profesionala. Mi-a placut sa fiu model, chiar daca vraja s-a sfarsit de indata ce m-am demachiat si mi-am spalat parul. Daca va doriti si voi cateva clipe de magie, aruncati o privirea aici