Translate

miercuri, 16 mai 2012

In cautarea volumului : sampon uscat Balea + pudra pentru volum Taft

Parul constituie una din cele mai mari batai de cap cand vine vorba de aspectul meu fizic, mai ales cand am in jur o multime de exemplare a caror podoaba capilara arata impecabil mereu si fara eforturi demne de luat in seama. E foarte moale si subtire, par de pisica. Nu stiu daca sa il caracterizez si rar avand in vedere ca nu o data mi s-a spus ca de fapt cantitativ e normal dar textura firului e de vina ca pare asa. Oricum, bogat nu e sigur caci am vazut ce inseamna asta si e clara diferenta cand tu ai nevoie de maxim o cutie si 1/2 de vopsea iar cineva cu el mult mai scurt pune 2-3 cutii si se plange ca nu face fata cantitatii si ritmului cresterii.
Mi se pare si destul de fragil, tipic firului subtire, pentru ca daca i-as face macar jumatate din ce ii fac prietenele mele probabil as ajunge semi-cheala sau ar arata ponosit si ars. Mai bine de 14 ani nu m-am atins de feon (abia iarna asta l-am "abuzat" de cateva ori pentru a testa keratina lichida), placa zace prin dulap si vede lumina o data la cateva luni, ma vopseam rar sau deloc (acum folosesc doar Casting, fara amoniac), il las cu ulei de masline mai multe ore sau chiar toata noaptea inaintea spalarii + intotdeauna masca pe lungime dupa. Singurul moft sunt bigudiurile clasice, nu prea des insa pentru ca trebuie sa stau foarte mult cu ele si oricum se lasa buclele repede caci nu mi-e drag sa imi pun fixativ cu nemiluita.
Imi place textura, e matasos, are luciu, dar tocmai pentru ca e moale si suplu nu pot avea volumul visat. Si daca reusesc datorita buclelor, e de scurta durata. De-a lungul anilor am experimentat diverse tunsori si lungimi si nu, nici cand l-am avut pana la umar nu a stat mai "aerat". Un par moale e un par moale, daca nu il tapezi sau buclezi si nu torni fixativ puternic in cantitati industriale pana scartaie, nu faci nimic. Dar sincer decat sa para ca se sparge daca il ating si sa simt ca mi se lipesc si incurca degetele in el, mai bine natural. Singurul moment in care am avut ceva volum a fost perioada blondului, avand nevoie si de decolorare bineinteles ca a devenit mai aspru si si-a pierdut supletea. Dar cum sa stau cu parul deteriorat doar din acest motiv, mai ales ca nu m-a convins nuanta?
Exista insa un produs care ma ajuta sa para mai "zdravan", asprind putin radacinile fara insa a-l incarca si a-mi provoca repulsie la atingere sau analiza in oglinda : samponul uscat Batiste, la vremea aceea brunette. Chiar mi-a placut si l-am folosit exclusiv pentru asta (nu prea des insa, totusi nu era cazul sa abuzez de un sampon fie el si uscat), caci din fericire cu ingrasat excesiv nu ma confrunt. Din pacate l-am terminat si am neglijat recumpararea lui (il gasiti aici). Poate si pentru ca am vazut preturile pe ebay si a inceput sa mi se para scump la noi, mai ales ca se adauga si transportul. In cautarea efectului obtinut datorita lui, am hotarat sa incerc doua produse : sampon uscat Balea (neavand DM am rugat o prietena sa mi-l ia) si pudra pentru volum Taft.






Stiu ca samponul Balea e destul de apreciat, la mine insa nu a functionat si nu am obtinut volum nici macar de moment. Miroase frumos, dar incarca teribil si il simt neplacut la atingere - mi se pare ca in loc sa mi-l improspateze si sa ii dea prestanta il ponoseste si il suviteaza.
Nu imi place nici ca se observa mult timp gri pe radacini, Batiste brunette chiar nu se vedea desi eu deja aveam parul aluna si culoarea pudrei dispersate era gri inchis albastrui.







Aveam mari sperante ca Taft o sa ma dea pe spate. De mult doream sa incerc pudra label m., mult mai costisitoare (cca 100 lei), si ma gandeam ca e un dupe. Din pacate, desi citisem cateva pareri bune, s-a dovedit o investitie proasta. Macar nu si costisitoare, a fost 16 lei.
E foarte mica, tubul e inalt cam cat degetul meu aratator, si circumferinta imi aminteste de lacurile Farmasi. Insa nu m-a descurajat ambalajul pentru ca putea sa fie spornica pudra. Am incercat de la putin la mult, aplicat direct sau intai pusa pe degete si masata cu capul in jos, mi-am facut nspe carari....degeaba. Intr-adevar, il umfla, cand ridic capul pot spune ca se apropie de mult visata coama, dar in 5-10 minute se spulbera vraja. Si partea proasta e ca se modifica textura, il simt si il vad de parca mi-am pus ceara de par. De fapt cam asa se si comporta cand freci pudra intre degete, e sticky. Poate ca pe un par mai scurt si mai poros ar merge, dar mi-e greu sa cred ca are putere sa sustina parul "de pisica". Ei spun ca daca ti se lasa e suficient sa masezi din nou la radacina si se reactiveaza, in cazul meu nu e valabil pentru ca din start nu si-a facut efectul. Nu imi place deloc, nu pot sa ii gasesc nici macar o calitate. Si pentru cine se va grabi sa ma atentioneze ca era imposibil sa faca fata unui par atat de lung, atata timp cat Batiste dry shampoo putea nu vad de ce nu am dreptul sa fiu dezamagita de Taft. Cat mai curand vreau sa pun mana din nou pe Batiste, nu doar ca ma ajuta in privinta volumului dar si improspateaza - se mai intampla sa ai nevoie sa iesi pe usa in cateva minute ceea ce face imposibil spalatul clasic.
Nefiind niste produse scumpe, merita totusi incercate pentru ca poate chiar o sa functioneze pe alta textura de par. Nu am vazut multe reviews pentru Taft la noi, dar samponul Balea are destule sustinatoare asa ca nu mi-as permite sa afirm ca e un produs prost doar pentru ca nu mi s-a potrivit mie.



43 de comentarii:

  1. Chiar asteptam postarea asta, stiu ca ziceai ca o sa scrii despre Taft.
    Batiste n-am avut nimic dar ma bate gandul sa incerc si eu samponul asta uscat, volumul la par e una din preocuparile mele de cand ma stiu :|.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Luasem de cateva luni pudra insa din variate motive am tot amanat postarea. I-am dat multe sanse cu gandul ca poate fac eu ceva gresit, dar n-a fost chip sa ne intelegem. Asta nu inseamna ca nu mi-as dori si alte pudre, imi zicea o prietena din Germania ca la ei e si varianta pe negru si ca din ce citea pe blogurile nemtesti parea mai buna aceea. La Oasis si label m nu ma bag insa, prea scumpe ca sa merite riscul...mai bine investesc in Batiste, mai ales ca nu are ca singur beneficiu volumul. O sa reiau cautarea pe ebay, parca nu imi vine sa il iau de pe blogul Sampon uscat.

      Ștergere
    2. De exemplu http://www.ebay.co.uk/itm/5-x-BATISTE-ASSORTED-SELECTION-DRY-SHAMPOO-150ML-/261010913173?pt=UK_Health_Beauty_Hair_Care_Shampoo_Conditioner_PP&hash=item3cc5767795, pacat ca nu livreaza in Ro insa mai sunt multi alti selleri si o sa caut free shipping. E ceva, astea vin mai putin de 2 lire bucata pe cand la noi e 27 lei/buc + transport.

      Ștergere
    3. Iti dai seama ce profit frumusel? :))
      La fel nu-mi vine mie sa iau nimic Anian cand stiu la ce preturi de nimic se vand in Spania de fapt :|.

      Ștergere
    4. Dupa ce am scris mi-am amintit ca vin acasa niste prieteni din Londra, duminica...gasisem un pachet de 3 buc cu 4,5 lire + 2 lire transportul numai UK, mi le aduceau ei si in loc sa dau 35 lei pe unul aici dadeam 2 lire. Ghinionul e ca m-am trezit tarziu, mi-au zis ca e la risc ca-s mari sanse sa nu le ajunga in 2-3 zile si ei vor sta 1 luna aici. Of, si le puteam avea in cateva zile. :(

      Ștergere
  2. Ma bucur de fiecare data cand postezi tu...Citesc cu placere si recunosc ca mi ar place sa scrii mai des.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult. De cate ori am deschis fereastra cu gandul sa scriu si pur si simplu nu imi organizam gandurile, renuntam....chiar si azi am ezitat, apoi am zis "acum ori niciodata" :) Cred ca m-am dezobisnuit, dar la blog nu renunt.

      Ștergere
  3. si eu am incercat pudra de la taft si nu mi-a placut deloc...de cand zic ca o sa-i fac si eu review...am tot incercat sa o aplic in toate felurile posibile (si eu am parul fin, moale insa al meu e si gras iar pudra asta il imbacsea si mai tare) :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu de cand am pus-o intai intre degete m-am gandit ca o sa il imbacseasca,prea semana cu ceara (cu care nu m-am impacat niciodata). Dar nu ma asteptam sa mi se lase dupa cateva minute, totusi, macar 1-2 ore acolo sa fi vazut putin volum.

      Ștergere
  4. Taft n-am avut, dar samponul uscat de la Balea nu-mi lipseste din baie, mie imi place foarte mult, parul meu e normal, tuns mediu, si chiar imi ofera mult volum. Imi pare rau ca la tine nu a functionat, mai ales ca e un produs deloc scump.
    Un truc pt. volum invatat de la o coafeza: bigudiuri mari cu scai puse la radacini, pe par cald (adica dupa ce l-am uscat cu foenul, stiu insa ca tu nu prea folosesti foen), si tinute cam 10 minute. La mine functioneaza - in general insa parul meu se coafeaza usor si nici nu are nevoie de tone de fixativ pentru mentinerea coafurii, folosesc fixativ din an in paste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-am luat si bigudiuri electrice, tot cu speranta ca o sa obtin un plus de volum fara sa mai simt "piroaie" in cap cum patesc cu cele din plastic (mai dormeam cu ele cand trebuia sa fiu aranjata la prima ora, si era chin). Cu scai nu pot sa folosesc, imi incurca si rup parul ca se electrizeaza, am incercat acum cativa ani. Cu cele electrice obtin bucle in 30 min, timp in care ma pot machia de ex, insa parul fiind lung caldura nu ajunge pana la ultimul strat rulat si atunci am bucle doar de la maxilar in jos. Alea de plastic onduleaza de sus, dar ce folos ca mi se lasa. Asa la ocazii mai merge sa fixez puternic, dar sa-mi pun fixativ de cateva ori pe saptamana sigur mi-ar deteriora parul si nici nu il suport.
      Textura parului ma face si sa nu ma tund cu o anume forma, am incercat de multe ori si dupa primul spalat era de plans...bineinteles ca-mi statea ca naiba si eu nu stiam si nu puteam sa il aranjez la fel. In trepte a fost cea mai proasta alegere, mi-l aranjase din perie cumva ondulat lejer si intors....am stat cu el numai prins apoi. :)

      Ștergere
  5. Mie una mi se pare ca ai un par frumos, e si foarte lung...iti spune asta o fata cu volum imens la par,care toarna juma' de sticla d balsam..apoi seruri sa-l mai cuminteasca si sa nu mai fie aspru...:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult dar lasa-ma sa te invidiez, din par des faci orice...te tunzi cum vrei, iti schimbi culoarea mai des si incerci tot ce iti pofteste sufletul, coafezi oricand. Eu cand stiu cat de greu imi creste (de ex niciodata nu am puf din ala la baza lui, parca nu se regenereaza) si ce fragil e nu-mi mai vine sa-i fac nimic. Am promis ca nici nu ma mai vopsesc dar n-am rezistat decat 2 ani, ma saturasem de nuanta mea si in ianuarie am cedat in fata Casting, macar e fara amoniac. Dar gama nu e asa bogata si imi plac mult 2 nuante de la Recital, mi-e teama insa sa mai pun vopsea clasica asa ca imi pun pofta in cui.
      Si iarasi un avantaj al parului bogat si mai aspru, poti purta breton. Il ador, dar pentru mine e cosmar, sta in toate directiile si arata lesinat pentru ca daca il fac mai bogat raman cu prea putin par in parti. Mi-a scris candva o tipa : "mai spala-ti bretonul ala, nu vezi ce suvitat iti sta??"....de fapt era doar moale si rar, niciodata nu am avut par gras si oricum nu as fi stat cu el nespalat. :)

      Ștergere
  6. si eu tot par de pisica am si acum m-am incapatanat sa-l las sa creasca, dar sta cam pleostit. am renuntat de mult sa mai sper intr-un volum multumitor. cu cat e mai lung, cu atat dispar sansele de par infoiat. si unde mai pui, ca mi se si ingrasa super-rapid :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu imi sta bogat nici cand e mult mai scurt, cum spuneam doar cand s-a asprit de la blond era mai "teapan" zi de zi. :) Mai bine lung, macar la iesirile speciale imi fac bucle si scap. Il mai pot tapa dar foarte rar am facut asta de teama sa nu il rup (totusi la spalat datorita kallos cu placenta s-a pieptanat normal nu au ramas calti cum imi imaginam eu).
      Nu avem decat sa ne resemnam, dar tot jinduiesc cand vad par foarte bogat si cu fir gros si greu, cu breton sau varfurile intoarse de la sine de zici ca-s coafate nonstop.

      Ștergere
  7. Si eu mi-am cumparat samponul uscat de la Balea prin decembrie,eu am aceleasi caracteristici ca tine adica par saten inchis,moale,fir subtire.Samponul uscat lasa niste urme albe,parca mi-am pus faina in cap daca nu imi masez bine parul/pielea capului dupa ce ma dau cu el, insa e bine ca imi rezista parul inca o zi pana sa il spal,deoarece am parul gras si o data la 2 zile trebuie spalat,asa cu acest sampon uscat ma spal o data la 3 zile.Insa nu o sa mi`l mai cumpar.E obositor sa ma chinui cu urmele albe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am parul deschis, aluna sa zic, si tot se vede urat samponul. Imi imaginez ca pe saten inchis e si mai aiurea, la Batiste exista variante pentru fiecare culoare de par si mi s-a parut net superior.

      Ștergere
  8. Buna! Eu am cam aceasi problema cu parul. Iti recomand spuma de la Taft, cea pentru volum. Pentru mine functioneaza, nu spectaculos, dar totusi, are un efect vizibil.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru pont. Nu mi-ar placea sa il simt incarcat, dar macar la ocazii sa apelez la ea in caz ca functioneaza. Revin cu review cand o am.

      Ștergere
  9. cam off-topic, incearca samponul acela verde de la Balea, binenteles ca am uitat cum se cheama... e verde, pentru volum, cu tub din acela gen crema de maini. 7 lei. eu am cam aceeasi structura a firului de par. tanjesc dupa volum si cam asta e singurul care m-a ajutat cat de cat.

    Zi faina sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ms de sfat, o sa rog o prietena sa-l identifice si achizitioneze fiindca nu exista DM aici.
      O zi frumoasa si tie!

      Ștergere
    2. asta-i :)
      http://www.google.ro/imgres?hl=ro&biw=1280&bih=681&gbv=2&tbm=isch&tbnid=pCOLGGt7VsETgM:&imgrefurl=http://www.fashion-fee.com/2010/09/preview-balea-professional-volumen.html&docid=ycAo-MQzy3DveM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/_qCUPZUaMIFA/TH4LH-lL8SI/AAAAAAAAEAE/LogOGOUV7Xs/s1600/Struktur_Shampoo.jpg&w=708&h=1600&ei=75PIT9PPBuL-4QTVu9EQ&zoom=1&iact=hc&vpx=837&vpy=211&dur=24&hovh=338&hovw=149&tx=107&ty=365&sig=111558292363981487325&page=1&tbnh=135&tbnw=60&start=0&ndsp=22&ved=1t:429,r:19,s:0,i:112

      Ștergere
  10. Buna! Imi place blogul tau, te urmaresc!
    Vreau sa te invit pe blogul meu

    http://simplement-heureuse.blogspot.ro/

    Sper sa ti placa si tie!

    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  11. Produsele de la Taft sun printre cele mai bune. Cel putin asa consider eu avand in vedere ca folosesc o gama larga Taft.

    RăspundețiȘtergere
  12. Ramona mai traiesti? ne-ai abandonat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt aici, insa nu reusesc sa ma mobilizez sa postez constant....iau pauze pe care ajung sa le tot prelungesc. Chiar acum cateva zile voiam sa fac postarea cu evolutia dintilor dupa 1 an si 2 luni de la montarea aparatului, am scris cateva randuri si asa a ramas.
      Nu mai promit nimic, insa cred ca saptamana asta voi posta pentru ca as avea de povestit si despre 2 creme cu spf50.

      Ștergere
  13. Am auzit si eu de acest sampon. O sa il incerc. Multumesc pentru informatie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai pentru ce. Mie nu mi s-a potrivit dar sunt mari sanse sa iti placa pentru ca parerile negative sunt doar o exceptie si foarte multe persoane sunt multumite de el.

      Ștergere
  14. Ramona, astept cu nerabdare orice postare de a ta, dar in special pe cele legate de aparatul dentar..sunt foarte fericita ca te-am descoperit si ti-am citit povestea, iti spun sincer ca datorita tie mi-am facut curaj dupa ani intregi de chin si mi-am pus si eu aparat...de atunci viata mi s-a schimbat, ma trezesc in fiecare dimineata cu zambetul pe buze si ma reped la oglinda sa vad micile schimbari care nu intarzie sa apara chiar si de la o zi la alta..iti multumesc din suflet pt ca ne-ai impartasit povestea ta si astfel si altii si-au facut curaj sa faca pasul cel mare...iti urez mult succes, cat mai multe posturi pe blog si te astept la o plimbare pe faleza la Constanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult pentru comentariu si ma bucur din suflet ca am putut sa contribui la decizia ta, stiu prea bine cati ani am suferit crezand ca toata viata o sa fiu jenata sa rad in public sau sa zambesc intr-o fotografie. As fi vrut sa fi existat si pe atunci atatea informatii si "moda" aparatului.
      M-am gandit de multe ori sa inchid blogul avand in vedere raritatea postarilor, iar aparatul dentar a fost motivul principal pentru care nu am facut-o. Si eu am cautat mult timp informatii si impresii de purtatori, acum e cazul ca si postarile mele sa ajute.
      Imi doream enorm sa il port dar eram si foarte speriata de cum o sa arat si durere. Imediat ce am inceput sa scriu despre intentia de a-l monta am primit o multime de incurajari de la bloggerite si cititoare in aceeasi situatie, asa ca nu am mai ezitat nicio secunda. Si nu regret, nu as regreta nici daca as lua-o de la cap. Mi-e greu, m-am saturat de el, insa nici pe departe nu depaseste bucuria ca in curand o sa am zambetul visat.
      Am sa scriu cu siguranta maine despre asta.
      O zi frumoasa sa ai!

      Ștergere
  15. Si eu am parul fooarte subtire, destul de rar si lung. E matasos, are luciu, dar volum sa zic drep...lipit de cap. Eu il tapez mereu si pun fixativ ca alfel nu-mi place.
    Vroiam sa-mi zic si eu parerea despre pudra taft. Nu mi-a placut. Imi provoaca niste mancarimi ale scalpului de necrezut. Am folosit-o de 2 ori doar si o am de luni bune.Aplicata singura, la un par ca al meu nu da volum... Insa am observat ca daca aplic pudra la radacini, tapez si pun fixativ, tine mai mult taparea. Insa cam atat...Zace in dulap.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Sandra, nu imi dai mie pudra , daca tot zace in dulapul tau ? Eu vreu s-o incerc, poate texturii parului mei ii poate face ceva bun . Iti dau jumatate din pretul ei (macar daca nu-mi prieste sa nu dau pretul intreg in magazin )...sau poate vrei ceva la schimb.
      Astept raspuns. Multumesc.

      Ștergere
    2. Sper sa vada mesajul si sa primesti raspuns. Ti-o dadeam pe a mea, fara nicio pretentie financiara, insa cand am vazut ca nu imi foloseste am cedat-o unei prietene. Ei ii place, dar are parul pana la umeri si mai aspru.

      Ștergere
  16. Multumesc Ramona...esti foarte draguta. Eu am avut una din SUA , Schwarzkopf Professional Osis , si a fost foarte foarte buna , dar este scumpa si nu ma tine prea mult . Vroiam s-o incerc pe asta pt ca e tot de la Schwarzkopf ...ma gandesc ca poate s-o apropia de cea profesionala. Oricum, daca nu primesc un raspuns cred ca o s-o cumpar saptamana viitoare. Multumesc inca o data !

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu ai pt ce, imi pare rau ca nu am putut sa ti-o ofer. Stiu pudra Osis, cand am descoperit volumizatoarele aceea si label.m erau cele mai laudate. E cam 60 lei daca nu ma insel, totusi mai ok decat label.m care se apropie de 100. Nu m-a lasat sufletul sa dau atat si credeam ca am gasit secretul inelului cand a aparut la noi Taft. :) Imi zicea o prietena din Germania ca ei i-a placut alta de la Schwarzkopf , http://www.haarstylen.com/wp-content/uploads/2011/09/Got2b-Powderful-Volumising-Styling-Powder.png, din pacate la noi inca nu e.

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu am dat pe ea $15 , luata direct de la firma din sua. Am gasit aici , in romania, pe un site cu 30 ron , dar nu cred ca este originala .Nu stiu ce sa zic...ai auzit ceva de site-ul asta aoro.ro ?...am gasit acolo tot felul de produse profesionale , dar preturile sunt mai mici chiar si decat cele cu care le vand cei din sua unde sunt produse . Nu cred ca sunt originale ...mai ales ca am vazut ca cei care au cumparat parfumuri de acolo sunt foarte nemultumiti. Pana la urma cred ca o sa-mi cumpar tot din SUA ...mai ales ca am vazut ca a aparut OSIS Shine http://www.sleekhair.com/schwarzkopf-osis-shine-duster-finish-velvet-shine-powder.html...ma incanta si cea de care spune prietena ta , dar nu o gasesc pe nici un site din sua .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am luat nimic de pe aoro dar unele persoane sutin ca s-au procopsit cu fake-uri la parfumuri si ce mi-a dat de gandit e ca stergeau comentariile relative de pe pagina de facebook. In loc sa raspunda acuzatiilor, ascundeau gunoiul sub pres.
      Stiu in schimb ca pe carespot.ro sunt multe produse profesionale, inclusiv osis.
      http://www.carespot.ro/pudre-pentru-par/
      Decat sa iei din SUA si sa mai platesti shipping ma gandesc ca iesi mai ieftin de aici sau macar la fel.

      Ștergere
  19. Hey...nu am incercat pudra de la Taft, si nu pot sa zic nimic despre ea, cea de la Label o recomand cu cea mai mare incredere.
    PS. modul in care o aplici nu este corect, nu este nevoie de o cantitate mare si o presari peste par unde ai nevoie si cu coada de la piaptam ridici paru ca sa intre in interiorul lui....Mult succes!(lucrez in domeniu)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, multumesc pentru sfat. Cred ca totusi pudra nu este eficienta, am mai vazut reviews negative...stiu ca label m e super, dar si pretul este pe masura - cand m-am interesat ultima data era undeva aproape de 100 lei.

      In momentul asta dupa spalare parul e mai plin de viata datorita unui sampon Favisan care ii da textura fara sa il imbacseasca, dar nu pot spune ca sta coama, cum mi-ar placea mie. O buna prietena si-l face cu piaptanul acela special pentru tapat si il umfla cat vrea insa nu cred ca ar fi o idee buna sa fac asta des, mi-e teama ca il rup.
      E ca naiba sa ai parul foarte moale si rar...solutiile sunt doar de moment, dureaza putin, si cand te vezi asa ai vrea sa poti pastra rezultatul ori nu il poti tapa si aplica fixatoare si volumizatoare zi de zi caci ar insemna si spalat zilnic.

      Ștergere
  20. Nu strică să încercaţi şi următoarea mască de păr cu ulei de argan. Oferă mai mult volum în combinaţie cu iaurt: http://podoabacapilara.blogspot.ro/2016/04/uleiul-de-argan-ofera-volum-suplimentar.html

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna,poti incerca lotiunea cu petrol de la Gerovital si spray-ul de la Gerocossen impotriva caderii parului.Pe mine ma ajuta ambele.Iti fac parul mai puternic iar spray-ul l-am folosit o data si imi place ,miroase a plante si are nuc,ginseng,urzica si chinina.Pentru rezultate bune trebuie sa le folosesti cateva luni.Si incerca produse din plafar si romanesti mie astea mi se potrivesc.Gerovital si Gerocossen firmele astea le gasesti si in supermarket.

    RăspundețiȘtergere